Lush Let The Good Times Roll.


Toen ik de Lush winkel in London binnenwandelde wist ik even niet waar ik moest kijken. Bij mij in de buurt zit er namelijk geen Lush winkel, en dit was dan ook de eerste keer dat ik bij Lush kwam. Ik zag zoveel gekleurde producten, maar er was één product wat ik sowieso wilde. Dit was namelijk de 'Let the good times roll.' Face & Body cleanser.Let the good times roll is namelijk niet zo maar een reiniger, deze reiniger ruikt namelijk naar popcorn. Ik had van de kerstcollectie van vorig jaar des tijds de popcorn lipscrub besteld en die is mij erg goed bevallen. Toen ik dan ook las over deze reiniger wist ik dat ik ook dit popcorn product niet aan me voorbij wilde laten gaan. 

Let the good times roll ruikt dan ook niet alleen naar popcorn, in de reiniger zitten ook écht stukjes popcorn. Zo af en toe kom je weer een stukje tegen. Dit soort kleine details vind ik juist erg leuk, ondanks dat de stukjes verder niet zo veel doen.

Let the good times roll bestaat niet uit bijzonder veel ingrediënten. De ingrediënten zijn namelijk: maïsmeel, glycerine, talc, water, maïsolie, polenta, kaneel poeder, parfum, gardenia extract en natuurlijk popcorn.Deze gezichtsreiniger is niet alleen geschikt voor je gezicht, maar ook kun je deze gebruiken voor je hele lichaam. Zelf gebruik ik hem wel liever voor mijn gezicht, aangezien ik het zonde vind om zoveel te moeten gebruiken voor mijn huid. Hiervoor gebruik ik dan liever een scrub. 

Voor het reinigen van je gezicht heb je echt maar een klein beetje nodig, denk aan de kleine hoeveelheid die ik op bovenstaande foto op mijn hand heb. Dit is genoeg voor je hele gezicht, en ik vind het fijn om het begin van mijn nek nog wat mee te nemen. Wanneer je let the good times roll vermengd met water komt deze substantie vrij. De zojuist nog kleierige massa is nu veel lichter geworden en je kan hem zo makkelijk gebruiken voor je gezicht. Doordat hij zo licht is verspreid hij dan ook makkelijk en heb je vrij weinig nodig.

Na de reiniger weer van mijn gezicht af te hebben gewassen is mijn huid heerlijk zacht en je blijft de geur van popcorn nog een tijdje vrij subtiel ruiken. Het is wel een vrij zoete geur, dus je moet er van houden, maar mocht je deze reiniger nou eens tegen komen raad ik je zeker aan om hem eens te ruiken.

Een potje van 100 gram let the good times roll kost €9,90.
Heb jij deze reiniger al geprobeerd?

32 opmerkingen

 1. Ik heb deze reiniger nog nooit geprobeerd maar deze klinkt wel erg fijn! Grappig dat er nog kleine stukjes popcorn inzitten! Leuk detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er zo jummy uit, deze wil ik zeker weten ook proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heerlijk, ik heb zelf Angels on Bare Skin, die vind ik zelf zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo benieuwd naar dit product, heb nog geen product van Lush uitgeprobeerd. Het wordt dus hoogtijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een fijne tip om eens te proberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook en ik ben hem aan het testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk product! Krijg je niet de neiging er een beetje van in je mond te stoppen? Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha van de geur zeker wel! Toevallig dat de dame in de winkel mij vertelde dat ze het daar ook hadden geprobeerd en dat ze het niet lekker vonden. Ik houd het dan ook maar bij reinigen. :)

   Verwijderen
 8. Ik ben helemaal gek van Lush en deze staat ook op mijn verlanglijst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je zou het haast opeten met die popcorn nog erin! :D Ik hou echt van Lush! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me een erg fijn product!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow lijkt me echt apart maar wel erg fijn. Ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze nog nooit geprobeerd, hij lijkt me wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar hij lijkt me erg fijn, dus ik wil hem graag gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lush producten lijken mij altijd zo fijn, maar altijd als ik in de winkel ben weet ik echt niet wat ik mee moet nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij lijkt me heel erg fijn, net zoals de andere producten van Lush! Alle producten van Lush zijn heerlijk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt me een hele fijne reiniger, ik heb er al zoveel over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Volgens mij is hij erg fijn, heb er al veel goeds over gelezen!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 18. I love Lush! Deze lijkt me ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aaaah, deze wil ik toch zo graag! Hij lijkt me heerlijk ;D En de kaneelpoeder erin, hmmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Looking good! Lush vind ik zo'n leuke winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb zelf ook een cleanser van Lush, maar niet deze. Ik vind hem erg goed maar wel een beetje onpraktisch in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk! Lush heeft altijd van die gave producten, dat hier stukjes popcorn in zitten vind ik ook weer zoiets grappigs. Klinkt echt fijn ook trouwens. :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb 'm nog nooit geprobeerd maar ik ben wel ontzettend nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heb deze reiniger nu een paar dagen in gebruik en vind 'm heel erg fijn! Zit te twijfelen om nog een potje aan te schaffen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er een fijn product uit :) De geur kan hem alleen maar beter maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Die lijkt me echt heel erg fijn: de geur ook vooral, haha. Ik heb hem zelf nog nooit gebruikt, ik heb sowieso geen product van Lush, al vind ik het in die winkel altijd zó heerlijk ruiken. Hmm.

  BeantwoordenVerwijderen