Mac Eye Shadow 'Gilt by association.'


Mac is een prachtig merk wat bij mij in de buurt helaas vrij weinig te koop is. Tijdens mijn vakantie in Engeland was ik dan ook erg blij dat ik in het warenhuis Harrods een afdeling Mac make-up tegen kwam. Ik nam hier drie producten van mee, waaronder deze prachtige oogschaduw in de kleur 'Gilt by association.'

Niet alleen de producten van Mac vind ik prachtig, zo ben ik ook dol op de verpakkingen. De verpakking van deze oogschaduw is dan ook vrij simpel, maar dat maakt hem juist zo mooi. De oogschaduws zitten ook zeker goed beschermd, want wanneer je dit doosje opent zit er eerst nog een plasticje zodat de oogschaduw niet zo maar aangeraakt word. 

Van de producten die er lagen koos ik voor drie hele verschillende producten. Zo nam ik deze prachtige oogschaduw in de kleur 'Gilt by association.' mee, een prachtige lipgloss en een prachtig nagellakje. Van deze andere producten kunnen jullie ook zeker een review verwachten, maar aangezien ik zoveel gekocht heb in London zullen jullie eerst ook nog een boel andere, schitterende producten voorbij zien komen.


Gilt by association is een prachtige oogschaduw. Deze oogschaduw bevat niet maar één kleur, dit is namelijk een mix van vooral brons en donkergroen. Ik ben dol op dit soort kleuren, en toen ik deze kleuren in één doosje zag was ik meteen verkocht. Ik wist dan ook zeker dat dit na het nagellakje het tweede product werd wat ik mee wilde nemen.

De normale oogschaduws van Mac zijn aardig klein, al zijn deze oogschaduws welke gemengde kleuren bevatten een stukje groter. Deze oogschaduw bevat namelijk 2,2 gram en daar kan je een hele lange tijd mee doen.


En niet alleen in het doosje is deze oogschaduw prachtig, ook wanneer ik hem swatch. Het pigment is ontzettend goed, en hier heb ik zelfs nog geen oogschaduwbasis aangebracht. Hier zie je dan ook hoe de kleuren er samengeblend uitzien en het is nu toch meer groen dan brons waar ik erg blij mee ben. Dit soort kleuren vind ik altijd erg fijn om in een dagelijkse look te verwerken.

Ik kocht deze Mac oogschaduw in London voor £17.00 wat omgerekend een kleine €20,00 is. Het is geen bijzonder goedkope oogschaduw, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Wat vind jij van deze oogschaduw?

27 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige oogschaduw. Hij ziet er inderdaad ook erg mooi uit in de verpakking. Ik was deze vakantie ook naar Engeland en naar Harrods! Mooi land, en prachtige winkel, hè?
  Liefs, Suzanne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Harrods vond ik echt geweldig, zijn er verschillende keren binnengelopen!

   Verwijderen
 2. Hij is echt prachtig! Echt een goede aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een geweldige kleur! Leuk dat je de twee kleuren op deze manier mixt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een prachtige oogschaduw! Ik ben dol op dat soort kleurtjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtige kleur en echt perfect voor de feestdagen die aankomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat een geweldige mooie kleur! ik ben verliefd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem er echt heel erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat denk je.... prachtig!! :D deze is echt perfect voor de herfst!! best duur maar het zeker waard :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wow die is echt geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een prachtige oogschaduw.. Het is al een plaatje in het doosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gewoonweg prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw wat een prachtige oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen