Mary Kay Liquid Lip Colour in Raspberry Ice.De Vip Box van Oktober ligt alweer een tijdje bij mij thuis, en na de prachtige Vivo blush wil ik jullie ook graag deze Mary Kay lipgloss laten zien. Het komt niet zo vaak voor dat ik in dit soort boxen echt een kleur krijgt die geschikt voor mij is, maar bij dit product was dat gelukkig wel het geval.
 


Ik kreeg de Mary Kay Liquid Lip Colour binnen in de kleur Raspberry Ice. Dit is een frambooskleurige lipgloss welke ook nog eens matt opdroogt. Ik ben dan ook dol op matte lipkleuren, maar het volgende wat ontzettend fijn is aan deze lipgloss is dat hij naar mint ruikt. Ondanks dat ik zo af en toe dol ben op een zoete geur vind ik dit soort frisse geuren ook heerlijk en daarmee doel ik dan vooral op ochtenden. Ik vind een frisse geur dan heerlijk om even wat beter wakker te worden. 


Wat mij als eerste opviel aan deze lipgloss was de vorm. De lipgloss heeft geen bijzonder lange huls en de dop is ook wat dunner dan de huls van de gloss. Ik vind het formaat persoonlijk wel handig en ondanks dat de lipgloss vrij klein is doe je er nog lang zat mee. De gloss bevat 7,6 gram en zelf maak ik dit dan ook nagenoeg nooit op.

Het kwastje van deze lipgloss ziet er ook prima uit. Het is een simpel, dun kwastje waarmee je de lipgloss erg gemakkelijk aanbrengt. Het kleurtje zit dan ook erg snel goed op je lippen en je hoeft niet eerst meerdere malen weer met het kwastje in de huls te gaan zodat er genoeg pigment afkomt, door dit één keer te doen zit de kleur er al goed op. En dan naar mijn mening vrijwel het belangrijkste: Is de kleur goed gepigmenteerd? Ik swatchte de kleur als eerste op mijn hand en de kleur is exact hetzelfde als hoe deze er uitziet in de verpakking. Deze frambooskleurige lipgloss vind ik vooral erg mooi in combinatie met een niet al te felle, warme ooglook.


Wat ik jammer vind aan de bovenstaande foto is dat de lipgloss er in het echt heel anders uitziet. Hij is namelijk veel donkerder en matter. Ik zou deze kleur dan zelf ook niet met een te heftige en felle ooglook dragen want met een warme oogschaduwlook komt deze kleur veel beter naar voren.

Deze prachtige liquid lip colour ruikt niet alleen naar mint, is matt en ontzettend goed gepigmenteerd. Ook plakt deze kleur totaal niet op je lippen door de matte finish. Deze finish maakt je lippen ontzettend zacht wat ik erg fijn vind aanvoelen. 

Het enige minpuntje aan deze lipgloss is dat hij niet ontzettend lang blijft zitten. Na te hebben gegeten en wat te hebben gedronken zie je vrij weinig meer van de kleur, maar persoonlijk vind ik het geen drama om een lipgloss opnieuw aan te brengen.  

Al met al ben ik dan ook zeer tevreden over deze lip colour en ik ben zeker van plan om wanneer ik dit merk eens tegenkom ook wat andere producten uit te proberen. 

De Mary Kay Liquid Lip Colour kost €15,95. Wat vind jij van deze kleur?

15 opmerkingen

 1. Op zich een mooie kleur! Had hem heel anders verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit kleurtje is eigenlijk best leuk! De eerste keer dat ik dit merk tegenkom en ben wel benieuwd naar andere producten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een mooie kleur maar wel jammer dat die niet lang blijft zitten en ook nog voor zo een hoge prijs. Ik wil wel de foundation van deze merk testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PRachtige kleur dit zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie kleur op je hand maar op je lippen is hij wel erg fel, wat heel vreemd is eigenlijk :S

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, waar heb je deze gehaald? Ik vind de verpakking er erg leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleurtje, heel leuk voor de herfst! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit die lipgloss, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi kleurtje! Wat fijn ook dat je nu een kleur kreeg die wel geschikt is voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen