MUA One Direction Kiss You Lipstick Moments.


One Direction. De één is er fan van, de ander vind hun muziek vreselijk. Ik zelf vind hun muziek over het algemeen erg leuk om naar te luisteren. One Direction maakt dan ook niet alleen muziek, samen met het merk MUA hebben zij een make-up lijn opgezet. Uit deze lijn kocht ik tijdens mijn vakantie in London twee producten, waaronder deze Kiss You lipstick. Deze lipstick is er in vijf kleuren, van elke jongen één. Ik heb de kleur van Niall, en deze heeft de naam Moments. 
De huls van deze lipsticks vind ik niet geweldig. De ronde dop vind ik dan wel weer mooi, maar het contrast tussen rood en zwart met de witte letters spreekt mij niet zo aan. Wanneer je de huls open doet vind ik het echter al veel beter worden. Op het zilveren stukje staat de handtekening van de jongen waar jij de lipstick van hebt, in dit geval Niall.


En natuurlijk de stick zelf. Ook deze vind ik erg leuk. Op het puntje staat de afkorting van de bandnaam, 1D en op de rest staan de letters 'x' & 'o' die zich blijven herhalen. 'Xoxo' staat natuurlijk voor een kusje, en gezien dit een lipstick is vind ik het een leuk detail. De 1D op het puntje verdween echter bij mij al na het swatchen en hem één keer aan te hebben gebracht op mijn lippen, maar tot zoverre staan de letters er nog gewoon op.

De heren hebben allemaal één lipstick, wat er dus samen vijf zijn. Liam heeft een koraalkleurige lipstick met de naam I want, Zayn een fuchsiaroze met de naam I wish, de kleur van Louis is nog net iets meer fuchsia dan die van Zayn en heeft de naam Rock me, dan hebben we Harry met een knalrode kleur met de naam Be Mine, en natuurlijk Niall met de roze kleur met de naam Moments.

Moments is een hele subtiele, roze kleur met een prachtige shimmer en op mijn lippen vind ik hem zelfs een beetje peachy. Het fijne aan deze lipsticks is dat ze zeker goed gepigmenteerd zijn en ook erg romig. Ze geven ndus niet alleen een mooi kleurtje, ze geven je tegelijkertijd het gevoel dat je je lippen gewoon aan het insmeren bent met een fijne lippenbalsem.


En op bovenstaande foto is zichtbaar hoe Moments er op mijn lippen uit ziet. Hij lijkt vrij matt, maar in het echt zie je de shimmers net wat beter en zie je ook hoe romig ze zijn. 

De lipsticks plakken niet en een drinkbui overleven ze ook, wanneer je iets eet gaat het echter wat sneller van je lippen af, maar na dit even bijgewerkt te hebben kan je er gewoon weer mee door. Zonder iets te eten en te drinken blijven ze een aardige tijd zitten en voor de prijs raad ik je zeker aan om er eens ééntje te proberen.

Ik kocht deze lipstick in Engeland voor £3, wat omgerekend ongeveer €3,50 is. Maar geen zorgen, want deze lipsticks zijn ook te koop via Ebay. Hier zijn ze over het algemeen wel ietsjes duurder, maar voor zover ik het heb gezien zijn de prijzen nog zeker acceptabel. Wat vind jij van de MUA One Direction Kiss You lipsticks?

25 opmerkingen

 1. Ik had de kleur heel anders verwacht. Alsnog wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best een leuk kleurtje! Voor de rest ben ik er niet zo enthousiast over x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje! Ik ben zelf ook geen directioner, maar een mooie lipstick kan ik wel waarderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind sommige liedjes wel leuk, maar heb er verder niets mee. Deze lipstick vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje! Ik ben ook geen directioner, maar leuke lipsticks vind ik altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. opzicht best een kleur kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een schattige verpakking, lief kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleur alleen op je lippen lijkt die lichter als op je pols.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke verpakking! De lippenstift is niet echt mijn smaak. Haha! Wees er blij mee ;) Super bedankt trouwens voor je reactie op mijn blog!

  Liefs, Natiza

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooie kleur! Leuk dat ze een eigen make-uplijn hebben. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er heel mooi uit, de verpakking en de kleur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk kleurtje! En leuke blog heb je :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke verpakking :D mooi kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de verpakking niet zo, het kleurtje van de lipstick vind ik wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De verpakking vind ik niet mooi! De kleur weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Grappig de swatch is een stuk roder dan dat ie op je lippen is maar wel mooi hoor! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik vind het design helemaal niks, het lijkt op een nagellak :S de kleur en resultaat is dan wel weer erg mooi. mijn mening is een beetje 50/50

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb zelf niet zo heel erg veel met One Direction, maar de kleur van deze lipstick vind ik wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat leuk dat de lipstick zelf zo is versierd met opdruk! ik vind de kleur op je lippen wel heel afwijkend van de kleur van de lipstick zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan kloppen. Dit is natuurlijk ook bij iedereen anders, mijn lippen hebben zelf al aardig wat pigment en bij mij ziet de kleur er dus zo uit.

   Verwijderen
 20. De verpakking vind ik zelf niet heel bijzonder, de lipsticks zelf en de xo in de stick zelf vind ik wel erg mooi, zelfde als de kleur

  BeantwoordenVerwijderen