Nagellak Stash + Hoekje Oktober 2013.Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst mijn nagellakstash aan jullie heb laten zien. Mijn stash is in die tijd dan ook weer aardig gegroeid en daarom leek het me leuk jullie een update te geven. Ik heb niet alleen veel nagellakjes bijgekocht, ik heb er ook weer ontzettend veel weggedaan.De setting van mijn nagellak stash is nu ook helemaal veranderd en ik ben er zo erg tevreden mee.
Laten we beginnen met het eerste rek. Dit rek hangt links boven mijn nagellaktafeltje. In dit rek heb ik enkel lakken van China Glaze, Sally Hansen, Chanel en OPI zitten. Dit zijn toch wel mijn meest favoriete lakken en daarom wilde ik deze een mooi plekje geven.En in het tweede rek heb ik allerlei verschillende merken. Hier zie je nog een OPI lakje, Sally Hansen, Pupa, Ciaté, Essence en ga zo maar door. Ook deze lakken gebruik ik met veel plezier.Links op mijn nagellak tafeltje heb ik niet zozeer nagellak staan, maar het hoort wel bij mijn nagellakhoekje. Hier staan onder andere nagellakremovers, vijlen en nog een heleboel andere verzorgingsproducten.En rechts staan twee sets met in elk drie Pupa lakjes, een pot met wattenschijfjes en wattenstaafjes, een pot met vijlen en een klein prullenbakje. Hier gooi ik meestal de gebruikte watjes in.In het witte bakje wat je net al hebt kunnen zien zitten veel producten die ik jullie toch graag even wil laten zien. Hier zit in: Een nail drying spray, zwarte nagellak, blokje met blaadjes waar ik de nagellak op druppel als ik wil nail-arten, nagel verharder, wonderpen en drie handcremes.En de rest van de inhoud. Ik heb hier een rol tape, dit is net wat dikker dan plakband, mijn lemony flutter, een natural nail whitener, topcoat, witte nagellak, nagelknippertje en wat waterdecals en nagelstickers. Tevens zit hier normaal een nagelriemolie van Herôme in en ik heb geen flauw idee waar die is gebleven op deze foto.En aangezien ik nog veel meer lakken had en die niet in mijn nagellakrekken pasten kocht ik dit leuke kastje. Dit kastje komt van de Action en was dan ook zeker niet duur. Daar boven op staan ook nog eens twee bakken van de Action die ook al aardig vol zitten met lakjes.Ik begin met de linkerbak. Hier zitten vooral budget nagellakjes in en nog wat backups van de Seche Vite topcoat. Deze lakken gebruik ik wat minder dan de lakken in mijn rekken.En in het rechterbakje zitten al mijn nail-art pennen, striper enzovoort. De gebruik ik toch wel regelmatig en doordat ze in deze bak zitten kan ik er erg gemakkelijk bij.


De eerste lade zit meteen al bomvol. Hier zitten nagenoeg al mijn Catrice lakken in, en tevens zitten hier diverse lakken van Essence in. En dan de tweede lade. Deze zit ook alweer helemaal vol en er past dan ook geen enkel lakje meer bij. Ook dit zijn vooral budget lakjes, al zitten er ook diverse lakken van Gosh, Bourjois, Herôme in. Deze lakken zijn niet heel erg duur, al betaal je er wel wat meer voor dan lakjes van bijvoorbeeld Essence.
En als laatste mijn OPI displays. Ik heb er hier een aantal van, al heb ik er pasgeleden ook een stel verkocht omdat ik er gewoon té veel had. Ik heb hier de Euro Centrale display waar ik twee lakken van heb. Hiervoor staan ook nog een stel OPI lakken waar ik nog geen plek voor heb gemaakt.Dan heb ik de Germany Collectie, die ik bijna compleet heb. Ik moet nog drie lakjes en ik denk dat ik deze binnenkort dan ook maar eventjes ga aanschaffen. Deze collectie is dan ook niet in de winkel meer te krijgen.Diverse lakken uit de Holland collectie zijn nog wel te koop. Ik heb hier de display van en mis slechts één lak, die ik binnenkort ook graag wil aanschaffen. Ook dit kleurtje is niet meer in de winkel te koop en ik zal dan ook even op het internet moeten kijken.En als laatste heb ik op op de plank boven mijn boekenplank al mijn OPI mini sets staan en tevens de volledige Skyfall collectie inclusief displays. Deze vind ik echt prachtig en dit zijn dan ook echt wel mijn pronkstukjes als het om displays gaat. Ik heb ook de 'The man with the golden gun.' topcoat. Hierachter staan nog de volgende setjes: Flash on matte, Little ROmantics, Touring America, Mariah Carey en de Couture de Minnie.

In totaal telt mijn stash inmiddels 543 lakken en ik vind het dan ook geen probleem mijn collectie nog verder uit te breiden.  Wat vind jij van mijn stash? En hoeveel lakken heb jij?

36 opmerkingen

 1. Jeetje wat veel nagellakjes! Ik kom hooguit tot de 100 en vond het enorm veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhhh...... Someone's jealous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ik sta echt amazed om de hoeveelheid lakjes, bizar gewoon! Gaaf dat je de displays erbij hebt, al die Opi nagellakjes zijn vast een klein fortuin waard, hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een top collectie en heel mooi uitgestald!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super grote stash heb jij, ik draag geen nagellak en heb er maar 7 :o

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wooow wat een hoop, wel een mooie collectie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend leuk om te zien! De OPI-displays vind ik heel erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAUW! Wat een stash hé! Overdonderend :O Die rekjes vind ik zo gaaf. En harstikke tof dat je gewoon OPI displays hebt :) Prachtige stash, really.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jeeeetje wat een hoop! maar wat heb je het prachtig vormgegeven zeg, de hele verzameling is echt heel mooi opgeborgen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk en zo mooi overzichtelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O_O Wat een stash! Awesome :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wooooow wat heb jij veel nagellakjes!! Echt niet normaal! Haha En wat een gave tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woow, wat heb jij veel nagellak! En super mooi 'uitgestald'!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een geweldige stash! Ik heb lang niet zoveel als jij, maar ik kan ook nog wel wat van je leren qua opbergen; mijn nagellakstash slingert echt door het hele huis heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauwie, je stash is awesome! (En supernetjes vergeleken bij de mijne, haha)
  Vraagje: hoe heten die lakjes met de ijsverpakking? Ik vind ze echt supercool :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zijn de ice Cream lakjes van Etude house. Ik heb momenteel nog een winactie lopen (tot morgen) waar je er drie kan winnen! (:

   Verwijderen
 16. Wow je hebt echt heel veel nagellak !! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. OMG, ik dacht dat ik veel nagellak had, maar jij...?! ;-) Wat een prachtige stash! Ik vind het met name erg gaaf dat jij alles zo hebt 'uitgestald'. Erg mooi om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben jaloers op zoveel mooie lakjes! Ook geweldig hoe je ze uitstalt in je kamer, ik zou trots zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Superleuk, het staat zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. zo veel lakjes! :D wel erg mooi geplaatst en opgeborgen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. it's great! congratulations! Do you wanna follow each other? let me know! I wait for you on my blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat ontzettend leuk om jouw stash te zien! Ik ben ook wel blij om te zien dat ik niet enige ben met zoveel nagellak haha. Ik zal dan niet de 500 halen, maar ik ga wel zeker richting de 300 en misschien wel iets eroverheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. echt een geweldige stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Woooow jij hebt veel nagellak! Wel vet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik moet binnenkort eens gaan tellen, maar damn girl jij hebt veeeeeeel nagellak! je hoekjes ziet er super leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Woww je hebt zoveeel lakjes! Ik vond mijn verzameling al best groot, haha (echt niet).. Maar je gebruikt wel veel niet, vind je dat niet zonde?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet alleen mijn hobby om mijn nagels te voorzien van een kleurtje, het is ook mijn hobby de nagellak te verzamelen. Ik kan uren rondkijken naar mooie lakken en ik vind het dan ook erg leuk om collecties compleet te krijgen. Ik probeer ze allemaal wel eens, maar bijvoorbeeld de displays zijn echt collectors items. :)

   Verwijderen
 27. Wauw wat heb je veel zeg! Gaaf hoe je dat hebt gedaan met die kastjes aan de muur!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie stash heb je, zitten echt enorm veel prachtige lakken tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Je hebt een aardige verzameling aan lakjes. Pff... ik heb er ook genoeg maar hoeveel. zal ik eerst moeten tellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wow wat een mooie uitgebreide stash heb je! En wat en leuke bureau/tafel!

  BeantwoordenVerwijderen