NEW IN | Sieraden van GutsGusto + kortingscode.


Een tijdje geleden mocht ik van de webshop www.GutsGusto.nl twee mooie armbanden ontvangen. Toen het pakketjethuis aankwam voelde het dan ook echt als een cadeautje. Alles zat verpakt in dit leuke, roze inpakpapier met een blauw strikje. Dit was niet de enige bescherming, de sieraden zaten namelijk ook nog eens in bubbeltjesplastic verpakt. Als producten goed verpakt worden vind ik dat zeker een pluspunt, want kapotte sieraden zijn natuurlijk nooit leuk.
En toen haalde ik deze twee prachtige, vintage armbanden uit het roze inpakpapier. Dit zijn twee vrij brede armbanden met een toch wat oudere uitstraling. In mijn armbanden-collectie heb ik dan ook een heel soort andere armbandjes, maar aangezien ik dol ben op variatie wilde ik deze twee armbanden daar graag aan toevoegen.

De blauwe armband heeft een prachtige tribal print met in het midden gouden details, wat ik qua kleur erg mooi vind. Een tijdje geleden was ik dan ook veel meer fan van het zilver, al draag ik de laatste tijd ook net zo lief goud. Zolang het subtiel is vind ik het dan ook erg mooi, en in deze armband zit het dan ook vrij subtiel verwerkt.

De bruine armband heeft geen gouden details in het midden, maar aan de zijkant. Ook hier vind ik het contrast tussen de bruine en de gouden kleur erg mooi. Opnieuw is het vrij subtiel en dat vind ik dan ook weer erg mooi.

En wat ik een heel erg groot voordeel aan deze armbanden vind is dat ze verstelbaar zijn zodat ze zelfs voor mijn dunne polsen goed passen. Deze armbanden hebben aan het einde dan ook een soort gouden staafje met daaraan een aardig lange sluiting. Dit is natuurlijk niet alleen makkelijk voor dunne polsen, maar mochten je polsen nou wat breder zijn of wil je hem bijvoorbeeld wat hoger op, naast je horloge, dragen kan dit prima door de variabele sluiting.

En dan heb ik nog wat leuks voor jullie, met de code ''BL20KE'' krijg je namelijk 20% korting op je aankopen. Deze kortingscode is geldig tot en met 1 Novermber 2013. Persoonlijk vind ik kortingscodes altijd leuk en ik ben dan ook blij dat ik deze code met jullie mag delen. 

Deze armbanden van www.Gutsgusto.com kosten €14,95 per stuk. Welke is jouw favoriet?


26 opmerkingen

 1. die vind ik echt ontzettend gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oee, die laatste vind ik erg tof! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie armbandjes ik ga snel is kijken op de webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blauwe vind ik denk ik het mooist, eigenlijk vind ik ze allebei heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, die zijn gaaf! Echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zien er leuk uit. Heel veel plezier ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, hele mooie armbanden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Speciaal zeg, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn wel leuk maar niet helemaal mijn smaak, ik ben meer van de simpele sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zijn ze mooi zeg! Die eerste vind ik echt super. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat zijn erg speciale armbanden, cool! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave armbanden! Bedankt voor de kortingscode!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie armbanden! Zelf vind ik de tweede het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie armbanden. x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zijn ze ontzettend mooi! Ik ga snel een kijkje nemen op de site

  BeantwoordenVerwijderen
 16. WoW! die zijn écht heel erg leuk! :D XX

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, wat een onwijs toffe armbanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw gaaf zeg, die 2e is vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ohh wow wat een super mooie armbanden

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De bruine armband geeft mijn voorkeur. Erg smaakvol! :)

  BeantwoordenVerwijderen