OPI - Alcatraz...rocksHet was al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een OPI lakje heb aangeschaft. Ik vond de kleurtjes niet zo bijzonder en was ook een beetje teleurgesteld over de collecties, tót ik dit prachtige lakje zag. Alcatraz...Rocks ie een prachtige paarse liquid sand lak met een heleboel mooie shimmers.

Ondanks dat de liquid sand lakken alweer een tijdje in de winkel liggen blijven er hier nieuwe van komen en ik vind Alcatraz Rocks dan ook tot nu toe het mooiste liquid sand lakje van OPI. 

Op bovenstaande foto heb ik slechts één laagje aangebracht en zoals je kunt zien dekt hij toch al redelijk. Het 'zand' is bij één laagje nog niet zo mooi verdeeld en ook schijnt het kleurtje op sommige plekken nog door, maar met een tweede laagje is dit helemaal verdwenen.

Deze paarse lak bevat allerlei prachtige multi-glitters. Het ligt er maar net een beetje aan in welk licht je ze houd, en ik heb de foto's met twee laagjes dan ook s'avonds gemaakt zodat de glitters beter zichtbaar zijn.
En zo ziet de lak er uit na twee laagjes te hebben aangebracht. Hij dekt volledig en ook de glitters zijn prachtig uitgekomen. In de avond komt de kleur naar mijn mening dan ook het beste uit waarmee ik vooral doel op de glitters. 

Liquid sand lakken kunnen soms wat lastig te verwijderen zijn, al vind ik het zelf meevallen en heb ik het er wel voor over. Ik heb dan ook verschillende manieren geprobeerd om de liquid sand lakken er af te halen maar ik ben nu toch wel van mening dat de manier hoe ik het nu doe het beste werkt. Ik vijl eerst even een beetje over de liquid sand lak heen zodat het 'zanderige' er een beetje afgaat, waarna ik met mijn vinger even ronddraai in een nagellakremover potje met spons, waarna ik met een watje waar ik wat nagellakremover op heb gedaan nog even over mijn nagel ga. Zo gaat het er binnen een mum van tijd af en is het geen probleem om te verwijderen.

OPI lakken kosten €14,25 per stuk. 
Wat vind jij van dit kleurtje?

23 opmerkingen

 1. Ik vind deze lakjes zelf nooit zo fijn, maar ik vind ze bij anderen heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wow, ik vind deze echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde deze ook heel graag, maar hij was overal uitverkocht :(:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer! Je kan hem nog wel bestellen via Ebay. :)

   Verwijderen
 4. In één woord: wauw! :) Wat een geweldige kleur, die komt op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, hij is moooohooooi! En doet me natuurlijk weer helemaal terugverlangen naar Alcatraz (in a good way :-P).

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, super mooi kleurtje! Ik heb ook zo'n liquid sand lakje van O.P.I., alleen dan met zwart en rood (klinkt misschien raar, maar is zo pretty^^)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedoel je stay the night? Die heb ik toevallig ook, echt gorgeous!

   Verwijderen
 7. Wow, wat een gave kleur zeg. Mooi voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gave kleur! Ook perfect voor een galaxy effect! Dat is het eerste waar ik aan dacht toen ik dit zag hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit vind ik echt een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi kleurtje! Ik vind lakjes met een sand effect ook altijd zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou van dit soort kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige shimmers!

  BeantwoordenVerwijderen