Oriflame Milk & Honey Smoothing Sugar Scrub.


In mijn opgemaakt artikel van vorige maand hebben jullie dit product al kunnen zien. De Oriflame Milk & Honey lijn behoort zeker tot één van mijn favoriete lijnen en zo ook deze scrub. De Smoothing Sugar Scrub heeft niet alleen een heerlijke geur, ook de substantie van deze scrub vind ik heerlijk.
Laten we beginnen met de vormgeving. Deze prachtige, goudkleurige tube doet me echt denken aan honing. Op de tube staat dan ook nog een kleine bijenkorf afgebeeld in een wat meer shiny gouden kleur. Ik vind de vormgeving persoonlijk dan ook erg leuk en het past echt bij de geur.

Wat ook fijn is, is dat de tube aardig groot is. De tube bevat 200 ml en hier kan je dan ook zeker wel een tijdje mee vooruit.


Deze scrub bevat de volgende ingrediënten: Aqua,  Polyethylene, Glycerine, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/C10-30 Alkylacrylate crosspolymer, mel, parfum, peg-7 glyceryl cocoate, sodium hydroxide, methylparaben, benzophenone-4, linalool, sucrose, sine adipe lac, hexyl cinnamal, 2-bromo-2nitropropane-1,3-diol ci 47005, ci 14700, ci 42090.Wanneer je een beetje scrub pakt ziet dat er zo uit. Niet alleen de verpakking is goudkleurig, zo is ook de kleur van de scrub goud/gelig. De kleur doet me een beetje denken aan echte honing waarmee je je lijf aan het scrubben bent.

Ook de geur is echt honing. Het is niet te sterk maar meer zoet en ik vind de geur dan ook heerlijk. Ik heb de honey lijn bij de body shop nog niet geroken, maar na het ruiken van deze scrub ben ik er zeker van dat ik dat wel wil doen.En wanneer je een beetje begint te scrubben ziet de scrub er zo uit. Het is echt een fijne substantie en de scrub is ook zeker niet te ruw. Je kunt de scrub dus niet alleen voor je lichaam gebruiken, maar ook je gezicht kan hier zachtjes mee gescrubt worden.

Deze scrub maakt mijn huid dan ook heerlijk zacht en dit is dan ook al mijn tweede fles. Aangezien wij hem hier in huis allemaal graag gebruiken hebben we er nog eentje op voorraad voor wanneer deze op is. Ik ben dan ook zeker tevreden over dit product en ik wil graag nog wat andere scrubs van Oriflame uitproberen.

De Oriflame Milk & Honey Smoothing Sugar Scrub kost €14,00.
Wat is jouw favoriete scrub?

11 opmerkingen

 1. klinkt als een goddelijke scrub, niet heel duur ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij klinkt echt heel lekker! Ik heb niet echt een favoriete scrub. Ik gebruik op dit moment eentje van de Hema :)

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig zeg! Volgens mij ruikt hij ook heerlijk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een enorm fijne scrub!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb altijd eentje van de Kruidvat en doet zijn werk. Maar dit klinkt als een scrub met een stuk meer voeding voor mijn gezichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh la la, dit lijkt me een heerlijk product :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh lijkt me een hele lekker scrub!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een erg fijne scrub en de geur lijkt mij ook heel lekker. Ik heb zelf eigenlijk nog niet echt een favoriete scrub.

  BeantwoordenVerwijderen