Sensationail Espresso Bean.


Sensationail. In een korte tijd ben ik er ontzettend fan van geworden en mijn nagels voorzie ik dan ook graag van en laagje gel. Omdat ik zo tevreden was met dit systeem heb ik mijn normale gel dan ook verkocht, want deze gel kun je ook gewoon in combinatie dragen met een verlengingsstukje. Vandaag heb ik dan ook opnieuw een prachtig kleurtje die ik graag aan jullie wil laten zien.
Toen ik eens eventjes op bol.com zat rond te kijken zag ik opeens een actie. 25% korting op het hele assortiment van sensationail. Deze actie kon ik dan ook niet voorbij laten gaan zonder er gebruik van te maken. Ik kocht maar liefst zes kleuren en alvast een nieuwe essentials kit voor wanneer deze op is. Één van deze kleuren was de prachtige Espresso Bean.

Espresso bean is echt een koffiekleurtje. Deze donkerbruine gellak bevat een hele mooie, gouden shimmer die niet al te zichtbaar is. Zoals elke lak van sensationail is hij twee laagjes nodig, al dekt hij in één laag ook al prima. 

Ik vind deze kleur echt prachtig, en ik raad iedereen dan ook zeker aan om eens kennis te maken met de producten van sensationail. Je hoeft namelijk niet persé een kleur gellak op te doen, je kunt ook gewoon voor clear kiezen waarna je er een ander lakje overheen kunt doen.

Sensatonail Espresso Bean kost €14,99. Wat vind jij van dit kleurtje?

19 opmerkingen

 1. Mooie kleurtje! Ikzelf heb nog geen ervaring met sensationail. maar ik hoor er wel veel goeds over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Espresso Bean, wat een goeie naam :-D Heel mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best een gaaf kleurtje zeg! :) Echt een koffie kleurtje inderdaad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een erg mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Mooie kleur ook, echt herfstig;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gel lakjes zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kleurtje. Ik vind de gel nagellakjes heel erg leuk. maar ik wissel te vaak af om het te gebruiken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleur, zeker nu voor in het najaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettende mooie kleur!! Ik heb nog niet eerder gel nagellak gebruikt. Het lijkt me handig, omdat de nagellak wat langer blijft zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het echt een mooie kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is inderdaad een prachtige kleur om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur! Ik heb (helaas) niet de Sensationail kit.. Misschien ga ik hem nog wel kopen ! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kleur. Ik twijfel heel erg of ik sensation nails ga aanschaffen. Help me please.. haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het zeker doen. Heb de essence producten pas geprobeerd en die waren vreselijk, de gel lekte gewoon van mijn vingers af.

   Verwijderen