TIP: Beyoncé douchegels + body lotions bij de Action.


Persoonlijk gebruik ik graag de douchegels van Beyoncé, maar normaal gesproken zijn deze niet erg goedkoop. Toen ik gisteren door de Action liep en ik daar de douchegels van de geuren Midnight Heat, Pulse en Pulse NYC zag liggen heb ik meteen ingeslagen. Ze hadden helaas de parfums nog niet, want anders had ik deze ook zeker wel gekocht. Bij de Action verkochten ze niet alleen de Beyoncé douchegels, maar ook van Guess en Heidi Klum zag ik een stel tubes liggen.
De tubes zijn dan ook niet kleiner dan de normale tubes, ze bevatten gewoon 200 ML waar ik altijd nog wel een tijdje mee doe.

Ik begin dan ook maar gelijk met Beyoncé Midnight Heat. Van deze paarse tube had ik de geur al vaker geroken aangezien mijn schoonzus deze geur vaak draagt. Deze geur is wat sterker en minder zoet dan de andere twee, maar ik vind deze geur vooral in de winter heerlijk en als nog is hij zoet genoeg.


En dan gaan we door naar Pulse. Wat ik bovendien ook erg leuk vind aan de douchegels van Beyoncé zijn de verpakkingen. Ze zijn vrij rustig maar door de kleuren combinaties vind ik ze toch erg mooi.De geur van Pulse is net wat zoeter dan Midnight Heat, en deze vind ik opnieuw ontzettend lekker.


En als laatste nam ik Pulse NYC ook nog mee. Deze geur is toch wel de zoetste van alledrie, en ze gaan dan ook een beetje het rijtje af. Zoet-zoeter-zoetst. Alle drie de geuren vind ik heerlijk en ze zijn zeker niet té zoet en overheersend. De geuren blijven ook zeker een tijdje hangen nadat je ze hebt opgedaan wat ik persoonlijk altijd wel lekker vind. Dit is als enigste geen douchegel maar een body lotion.

Wat ook leuk is aan de douchegels van Beyoncé is dat ze niet doorzichtig zijn maar allemaal een beetje wittig met een mooie shimmer zijn. Hier zie je op je huid natuurlijk niets van terug, maar persoonlijk vind ik het er wel erg leuk uit zien.

De douchegels van Beyoncé kosten in normale drogisten €12,99 per stuk terwijl je bij de Action slechts €3,50 per stuk betaald. Een heel verschil natuurlijk, dus mocht je de geur nog eens willen proberen is het daar nu de perfecte tijd voor. Welke geur lijkt jouw het lekkerst?

30 opmerkingen

 1. Wauw, voor maar 3.50:) Daar worden we wel gelukkig van! Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker een prijsverschil, wat fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze ben ik ook tegengekomen maar geen mee genomen. Ik denk dat ik morgen toch wel weer ga kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede tip! Ik zal straks eens gaan kijken (en ruiken).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh deze klinken heerlijk. Zo fijn ook, de Action :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken me fijne douchegels :). Leuke verpakkingen ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb ze ook zien liggen, kwam in de verleiding maar toen bedacht ik dat ik nog 10 miljoen flessen doucheshuim heb liggen hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aah ik ga voor de Guess kijken! super goedkoop:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat een tip! Morgen naar de action hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wow zo goedkoop! klink ook lekker, voor die prijs ga ik zeker even bij de action langs :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, gaaf zeg! En niet duur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaf dat ze die gewoon bij de Action verkopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De action blijft leuk met dit soort dingen. Helemaal als je merken tegen komt fie normaal toch wat duurder zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw ik ga zeker even kijken :) Bedankt voor de tip :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goeie korting. Had het wel leuk gevonden als die glitters bleven hangen =]

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Interessante ontdekking, thanks! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeetje, wat een goede aanbieding! Thanks for sharing <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wat een goede tip zeg, leuk om als cadeau weg te doen. Vraag me wel altijd af hoe ze dit zo goedkoop kunnen verkopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. €3,50 is echt niet duur! En dat voor z'n grote tube!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ken de geuren helaas niet, anders zou ik ze wel willen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een fijne tip! Mijn moeder heeft twee parfums van Beyonce en die zijn beide ook zo lekker. Ik ga zeker even eraan snuffelen als ik bij de Action ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb de douchegels van Beyonce ook vaak genoeg bij Action gezien. Het maakt mij nu toch wel nieuwsgierig. Toch maar een keer gaan snuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een goede tip! Ik ga zeker even een kijkje nemen binnenkort

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ik ga een kijken en ruiken of er wat voor mij tussen ligt

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wow, wat een prijsverschil! Ik weet wel niet of ze ze in de Action van België ook hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke tip! Ik vind ze altijd zo lekker ruiken <3

  BeantwoordenVerwijderen