Toni & Guy Shampoo & Conditioner For Damaged Hair.


Door de krullen in mijn haren lijkt mijn haar aardig snel droog en is het vooral erg pluizig. De punten zijn meestal ook aardig beschadigd, en toen ik deze shampoo en conditioner van Toni & Guy voor beschadigd haar zag wist ik zeker dat ik deze wilde proberen. Jullie hebben ze al in mijn favorieten artikel kunnen zien en ik ben er dan ook erg tevreden over, en daarom besloot ik er een blogpost aan te wijden. 

Toni & Guy is bij ons nog niet zo lang te koop bij het kruidvat en dit is dan ook nog maar de eerste shampoo en tevens de eerste conditioner die ik probeer, maar ik wil er zeker nog meer proberen.

De Cleanse Shampoo en Nourish Conditioner ruiken beide erg aangenaam. De geur is zoet maar tevens warm. Het is een beetje vanille-achtig, maar dan dus net wat zoeter en warmer. Wat fijn is dat hij zeker niet te overheersend is. Zo was ik bijvoorbeeld niet erg tevreden over de kauwgomballen-geur bij de shampoo van Aussie. Ik houd er niet zo van als een shampoo té overheersend ruikt en daarom is deze geur voor mij erg geschikt.
Toen ik de producten voor het eerst wilde proberen heb ik toch wel even staan prutsen met de doppen. Gingen ze nou echt niet open of deed ik iets verkeerd? Bij deze doppen moet je niet draaien of de dop eraf halen, je moet het onderste gedeelte van de cirkel indrukken en zo schuift het andere deel omhoog waar de shampoo uitkan. Achteraf gezien erg logisch, maar aangezien ik de verpakkingen nog niet kende wist ik het in eerste instantie niet.Laten we beginnen met de shampoo. De Toni & Guy Cleanse Shampoo For Damaged Hair heeft een heerlijke geur en ruikt exact hetzelfde als de conditioner. De substantie is niet té vloeibaar maar ook zeker niet te dik.

Wanneer ik de shampoo heb gebruikt zonder een conditioner voelt mijn haar nog niet al te zacht aan, al voelt het wel erg schoon en ook zeker niet ruw.


En dan de Toni & Guy Conditioner For Damaged Hair. Deze is net wat dikker als de shampoo en is heerlijk voedend voor mijn haar. De conditioner maakt mijn haar ontzettend zacht door deze te gebruiken na de shampoo, maar wanneer ik mijn haar enkel was met de conditioner word het ook erg zacht. Dit is dan ook zeker een product wat erg makkelijk te gebruiken is als je s'ochtends vlug wilt douchen.

Ik ben erg tevreden over de shampoo & conditioner for damaged hair van Toni & Guy, en zodra deze op zijn ga ik hoogstwaarschijnlijk de producten óf opnieuw kopen, of een andere versie testen.

Deze producten van Toni & Guy zijn o.a. te koop bij het Kruidvat en kosten €9,99 per stuk. Wat vind jij van de producten van Toni & Guy?
18 opmerkingen

 1. Ik heb zelf de lijn voor fijn haar, en gebruik ze met veel plezier! Alleen vind ik het jammer van de hoeveelheid SLS die erin zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik denk dat ik ze ook maar eens moet proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze zelf niet, maar ik hoor er altijd goede dingen over! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer iets wat ik ook nog graag wil proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag deze gister nog in de schappen staan maar twijfelde heel erg! Ziet er wel heel goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze klinken goed! Heb zelf ook getwijfeld, maar ik denk dat ik even wacht op de aanbieding haha ;-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, lijkt me fijn, wil ik best proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind dit merk echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb zelf nog geen producten van Toni & Guy en gebruikt, maar deze klinken wel heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben dol op de Toni & Guy producten! Alles wat ik ervan heb geprobeerd is super fijn. Deze shampoos ken ik niet, maar ze klinken ook weer erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb nog nooit iets van dit merk gebruikt maar als ik dat zo lees .. toch maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen