Vivo Blush And Highlighter Duo - Sugar Candy.Gisteren liet ik de inhoud van de Vip Box al aan jullie zien, en vandaag review ik het eerste product. Dit prachtige Blush & Highlighter Duo van Vivo viel mij als eerste op en hier was ik dan ook het meest benieuwd naar. Ik wilde dan ook zo snel mogelijk mijn review van dit product met jullie delen en dat doe ik vandaag.
Dit prachtige duo bestaat uit een knalroze blush en een lichtroze highlighter. De roze kant is volledig matt en de highlighter bevat een prachtige shimmer. Dit soort twee in één producten vind ik altijd erg handig omdat het in bijvoorbeeld je tas toch weer scheelt. Zo hoef je niet een losse blush én een losse highlighter mee te nemen, maar neem je gewoon dit twee in één product mee.

De roze kleur van de blush leek mij in eerste instantie iet wat té fel, maar gelukkig viel dit tijdens het swatchen nog aardig mee en was hij vooral op mijn wangen erg mooi. Niet té aanwezig, maar wel zichtbaar en het zorgde voor een mooie, gezonde kleur op mijn wangen.

De highlighter is niet alleen prachtig boven je blush, deze is ook erg mooi onder je wenkbrauw. Ondanks dat ik onder mijn wenkbrauwen normaal geen highlighter aanbreng doordat mijn wenkbrauwen erg ligt zijn, vind ik het effect wat deze highlighter daar geeft wel erg mooi.In mijn box zat dit duo in de kleur Sugar Candy, en aangezien er Shade 2 achter stond nam ik al aan dat er meerdere varianten van waren. Toen ik op het internet rondkeek kwam ik nog twee andere versies tegen en ook deze bevatten beide prachtige kleuren.

De verpakking van dit blush & highlighter duo vind ik ook erg mooi. Niet te veel poespas maar gewoon rustig. Ik vind het zelf ook altijd erg fijn als de voorkant doorzichtig is zodat wanneer de blush in mijn stash ligt ik makkelijk kan zien welke kleur het is.


En dan het belangrijkste, de swatches. Ik swatchte links de blush en rechts de highlighter en wauw, wat zijn ze mooi. De blush is heel erg gepigmenteerd, maar gelukkig lijkt het op je wang niet meteen alsof je bent uitgeschoten met de poederkwast en geeft het een gewoon, gezond kleurtje.

De highlighter is heel lichtroze en bevat een prachtige shimmer welke ook op je gezicht goed zichtbaar is. Het is niet té overheersend maar het is zeker wel aanwezig, wat natuurlijk ook de bedoeling van een highlighter is. Ik had zelf behalve de vloeibare highlighters nog weinig highlighters in mijn stash en deze komt dan ook goed uit.

Het Vivo Blush And Highlighter Duo kost €2,95.
Wat vind jij van dit duo?

22 opmerkingen

 1. Wauw wat een pigment komt er vanaf. Prachtige combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen kleurtjes voor mij.. de blush is ietwat te fel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pigmentatie! De prijs is ook erg fijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel mooi uit! Ben benieuwd naar een look met deze blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die swatches zien er goed uit! Vooral die highlighter ben ik benieuwd naar. De blush kan misschien net iets te veel zijn. Ik zou het graag in een look willen zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super handig voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig! Ik vind de kleurencombi ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleuren zijn zo ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi duo, hoor :-) De blush kleur is echt pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat grappig dat er een engelse merk inzit wat helemaal niet te koop hier is. hele mooie kleuren combinatie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super mooie blush zeg! Heel erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kleuren zijn lekker vrolijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is echt heel erg mooi! De pigmentatie ziet er ook super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw het is wel erg roze, maar ik denk dat je ze mooi kunt combineren met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooi. Wat een goede pigmentatie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg mooi, ik denk dat de blush wel iets te fel en roze is voor mij :).

  BeantwoordenVerwijderen