Wishlist Webstash.Zodra het gaat om bijoux sieraden en andere trendy accesoires bestel ik deze toch het liefst via internet. Niet alleen omdat er hier veel keuze is, maar ook omdat de prijzen over het algemeen via internet wat goedkoper zijn. Onlangs kwam ik de webshop Webstash tegen waar ik een hele reeks leuke items heb ontdenkt.
Ondanks dat er nog een vele grotere selectie is met artikelen van Webstash die ik leuk vond heb ik het bij deze vijf items gehouden. Dit zijn de items die ik zelf ook daadwerkelijk zou dragen, en de nepwimpers vond ik gewoon heel erg gafa.

1: Deze Collar Clips in een roségouden kleur vond ik direct al erg leuk. Deze kun je op de kraag doen van een blousje waardoor dit net even wat extra's aan je outfit geeft. Deze Collar Clips kosten €4,15.
2: We kennen natuurlijk allemaal de Céline Paris tassen wel, maar ook zijn hier een heleboel fake shirtjes van te vinden. Ik vind de tassen persoonlijk erg gaaf en zo deel ik die mening ook over de Céline Paris shirts. Dit shirt is te koop in de maat S/M voor €17,95.
3: Earcuffs zijn natuurlijk al een tijdje in ons midden, maar ik blijf ze ontzettend gaaf vinden. Deze earcuff met spikes eraan vind ik dan ook erg leuk en is te koop voor €4,95.
4: Bij je outfit hoort natuurlijk ook een leuke armband, en daarbij koos ik voor deze rosé gouden armbanden set. Wat het handige aan deze set is dat de armbandjes los van elkaar te dragen zijn, en je ze dus niet persé alle drie tegelijk hoeft te dragen. Deze armbanden set kost €8,95.
5: En als laatste deze ontzettend gave nepwimpers. Op de site staan deze aangegeven als 'Nepwimpers Dramatisch' en dat zijn ze dan ook zeker wel. Het zijn geen nepwimpers voor een alledaagse dag, maar voor een feestje zijn ze wel erg gaaf. Deze nepwimpers kosten €1,95.

Wat zijn jouw favoriete items van Webstash?

15 opmerkingen

 1. Leuk! Ik kwam de website laatst ook tegen, ze hebben erg mooie dingen! De prijzen vallen ook wel mee, altijd fijn :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items! De valse wimpers zien er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het Céline shirt heb ik! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! Vooral de armbanden vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die CollarClips zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke accessoires, wil ik ook wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. waaah wat een toffe armbanden. Deze website kende ik nog niet ga zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke wishlist! Vooral de collar clips en de armband vind ik heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die clips wil ik! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke wishlist! Die armbandjes zijn echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen