Armband van Second Floor Jewels.Er blijven natuurlijk altijd nieuwe webshops bij komen, en een voor mij nieuwe webshop was Second Floor Jewels. Ik kende de webshop nog niet, maar hun producten zagen er in ieder geval goed uit. Deze webshop zendde mij dan ook dit prachtige armbandje toe, waar ik tot heden al veel plezier van heb gehad.Second Floor Jewels is een webshop met een ruim aanbod aan sieraden, en zij hebben niet alleen sieraden, ook hebben ze hele leuke houders waar je deze sieraden aan op kunt hangen. 

De prijzen van Second Floor Jewels variëren erg, zo betaal je voor de ene armband minder dan tien euro, en kost de andere twintig. Voor ieder budget is er dus wel wat leuks te vinden, en mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor de feestdagen kan ik de site ook zeker aanraden.De armband die ik heb ontvangen is de 'Pearls in love' armband, en toen ik hem zag was ik dan ook écht in love. De parels zijn werkelijk prachtig door de champagne kleur, en aan het eind heeft deze twee rosékleurige parels. Aan dit armbandje hangt een vrij grof, houten hart met een houten muntje en een Matisse labeltje. Het groffe hart geeft echt een landelijk effect, en daar ben ik dol op.

De bedels die er verder bij aan hangen sluiten goed aan op het hartje, al zijn deze natuurlijk een stuk kleiner. Het hartje is een paar centimeter breed, al vind ik hem niet irritant groot. Het is een mooi formaat doordat hij wel opvalt, maar niet gelijk too-much is.


Het fijne aan deze armband is dat hij elastisch is, dus als de armband normaliter wat te klein voor je zou zijn rekt hij gewoon mee en past hij alsnog.

Deze armband is gemaakt van champagne glasparels, en er is gebruik gemaakt van een rosé gouden afwerking. 

De armband is mij zeker niet tegen gevallen en hij was dan ook net zo mooi als hoe hij op de site was afgebeeld. De verzending gebeurde van deze armband gebeurde erg snel, en de service van Second Floor Jewels vind ik dan ook super.

Deze armband is hier te koop voor €12,95.
Wat vind jij van dit armbandje?

23 opmerkingen

 1. Erg mooie armband :)
  Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie armband.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke armband!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie armband!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet helemaal mijn ding, maar opzicht wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem wel speciaal, niet zo'n normaal iets wat iedereen heeft! Komt door dat hartje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke armband! Leuk om te combineren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die parels zijn een heel mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke armband!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schitterende armband, heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie armband. Klassiek door de parels. Stoer door de details :D

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is echt keimooi!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind hem super mooi, echt mijn stijl ook:)

  BeantwoordenVerwijderen