China Glaze Put A Bow On It.


Van verschillende merken zijn de kerstcollecties al weer te koop, en zo heeft ook China Glaze haar kerstcollectie weer uitgebracht. Ik kocht hier zelf vijf lakken van, waaronder deze prachtige roze/paarse glitterlak met de naam 'Put a bow on it.'Put a bow on it is een lak met enkel glitters, en deze lak heeft dan ook een transparante basis. Je lakt je nagels met puur een beetje doorzichtige lak en vooral glitters. Het fijne aan deze lakjes is dan ook dat deze erg goed drogen, omdat het dus bijna alleen glitters zijn en glitters van zichzelf droog zijn.

Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes aangebracht, en zoals je ziet is de nagellak bij mijn wijs en ringvinger dan ook al een beetje gechipt. Heel erg jammer, maar dit krijg je vaak bij dit soort glitter lakken. Het is dan ook beter om er een topcoat overheen aant te brengen, want dan blijft de lak beter zitten.


Op deze bovenstaande foto zit de lak er nog wel helemaal op, en deze foto heb ik dan ook in buitenlicht gemaakt. Op mijn pinknagel lijkt de lak er al af, maar dit deukje zit helaas in mijn nagel zelf. 

De roze met paarse glitters zijn echt ontzettend mooi, en deze lak valt dan ook zeker op wanneer je hem draagt. Voor de kerst vind ik de lak ook erg mooi door de glitterende structuur. 

De lakken van China Glaze kosten €5,45 per stuk via www.Enchantra.eu
Wat vind jij van dit kleurtje?

38 opmerkingen

 1. Ik vind het kleurtje heel erg leuk ik ben fan van al die mooie glitternagellakjes en zandnagellakjes, doet me denken aan de kerst die er weer aankomt!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze kleur erg mooi! Wist niet dat china glaze nagellak zo goedkoop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!
  Misschien lijkt het je leuk om ook eens een kijkje te nemen op mijn blog?
  Liefs,
  Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur!

  Hi Kelly! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Ik zou het leuk vinden als je de lijst met vragen beantwoord maar het is natuurlijk niet verplicht! De vragenlijst staat op mijn blog! Liefs Isabel Cristina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kleur net iets minder eerlijk gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig effect! Ik heb je trouwens getagd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een prachtige kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk kleurtje! Die zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd echt van China Glaze en dit is ook weer een prachtige kleur! Ik zou hem alleen niet zo snel aanschaffen want hij lijkt me moeilijk te verwijderen door al die mooie glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gaaf kleurtje van china glaze, ik hou wel van dit soort lakken

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supergreat ;-)

  xoxo

  Piera Anastasia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf! Ondanks dat ik niet echt van paars houd vind ik hem wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een onwijs mooie kleur! En heel erg bedankt voor je lieve reactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooi lakje! Bedankt voor je follow, ik volgde jou al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. prachtig kleurtje! Ik ben zelf gek van nagellak van CG :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heb nu 2 berichten van je gelezen, en je schrijft echt heel prettig! :)
  Lijkt me een mooi lakje trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi kleurtje! Ik heb nu ook een paars lakje op mijn nagels! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk kleurtje! Ik hou sowieso van paarse nagellak en ben ook gek op glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi kleurtje! Zit te twijfelen of ik hem toch ga bestellen want hij is toch erg mooi. Voor kerst is het wel heftig maar beter dan altijd rood ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. dankje, voor je lieve reactie :)
  leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wat een gave kleur lak van china glaze

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het is inderdaad een mooie kleur voor de kerstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen