Essence Beauty Beats Shimmer Powder & Blush.


''If I was your boyfriend I'd never let you go...'' Justin Bieber kennen we natuurlijk allemaal, maar hebben jullie al kennis gemaakt met de nieuwe lijn van Essence? De naam van deze lijn is 'Beauty Beats', en deze lijn is in samenwerking met niemand minder dan Justin hemzelf. Deze collectie bestaat uit een shimmer powder, een blush, vier nagellakjes, drie lipglosses, drie oogschaduws, een eyeliner pen, haar elastiekjes en een paper print manicure. Deze manicure bevat allerlei printjes die gerelateerd zijn aan Justin. 

Van de beauty beats collectie nam ik verschillende producten mee, waaronder de shimmer powder en blush. De andere producten zullen jullie normaliter zeker nog zien verschijnen. Het leuke aan de blush en shimmer powder is dat ze beide een opdruk hebben. Nou ben ik niet zo'n fan van de ''Swag'' hype, Justin gebruikt het woord wel vaak dus het sluit daar weer wel op aan. Deze blush doet zijn print dan ook zeker eer met de naam ''01 SWAAAAG!''

De verpakkingen van deze collectie vind ik erg leuk. Het is lekker simpel, maar toch ziet het er wel mooi uit met de mat zwarte verpakkingen. De 'Beauty Beats' letters staan op elk product duidelijk afgebeeld, en zo kun je nadat de print weg is toch nog zien dat het om de collectie van Justin gaat.

Iets wat wel jammer is, is dat wanneer je de shimmer powder een keer swatcht een klein deel van de print meteen is vervaagt. Zo zie je hier na een tijdje dan ook niets van terug.

Deze shimmer powder is vrij licht en bevat een prachtige en vooral subtiele shimmer. Eigenlijk is deze nog subtieler dan een highlighter. Deze shimmer poeder is ook ontzettend zacht en hij brengt gemakkelijk en geleidelijk aan. En dan ga ik maar gelijk verder met de blush. Deze blush heeft een net wat kleinere verpakking dan dat de shimmer powder dat heeft. Ook is deze verpakking gewoon plat en niet rond. En dan de opdruk. Het nummer Boyfriend hebben we denk ik allemaal wel eens gehoord, en deze opdruk vind ik dan ook wat leuker dan die van de shimmer powder.

Deze blush is écht heel erg roze in de verpakking, en ik was dan ook een beetje bang dat dit op je gezicht ook té roze zou zijn. Toch vond ik de kleur wel erg mooi en besloot ik het er gewoon op te gokken, want zo duur was deze blush nou ook weer niet.


En hier heb ik dan ook de swatches van zowel de blush als de shimmer powder. De blush is zoals je kan zien al een stuk minder knalroze, en wat ik erg mooi vind aan de blush is dat deze zo goed als matt is.

De shimmer powder is zoals ik al zei ook erg licht, en veel shimmer bevat hij niet echt. Hij is dus mooi subtiel waardoor je hem gemakkelijk kan dragen zonder dat het meteen too much word. 

Ik ben over het algemeen erg tevreden over de collectie. Je hoeft net als ik geen mega fan te zijn om iets uit deze collectie mogen te bemachtigen, want voor de prijzen is het helemaal niet erg dat de producten bieber-gerelateerd zijn.

De shimmer powder is te koop voor €3,39.
De blush is te koop voor €2,59.
Wat vind jij van de ''Beauty Beats''  collectie?

33 opmerkingen

 1. Ik sla deze collectie over. Al moet ik wel zeggen dat ik de blush er mooi uit vind zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat de blush me net iets te donker is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat het matt is inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de shimmer powder en de nagellak

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van die 'swag', anders was de shimmer wel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De blush heeft wel heel erg veel pigment, hoe staat dat op je wangen? Of kan je de kleur goed opbouwen zodat het niet zo super roze is?

  Ik vind je blog iniedergeval heel erg leuk en ik ga je volgen!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben totaal geen Biebsfan, maar de highlighter heeft inderdaad veel swag ;) en de blush is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die rood/roze vind ik iets te. Die andere vind ik wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind beide producten wel mooi! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De blush vind ik toch iets te roze. Zelfs de allerlichtste blush wordt bij mij heel roze, hoe dun ik het ook aanbreng haha. De shimmer lijkt me dan weer wel mooi! En gelukkig staat er niet overal schreeuwerig Justin Bieber op, haha, daardoor zou ik het laten ze te kopen, maar nu ga ik toch twijfelen...

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik sla de gehele collectie over, al ziet het er best mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de opdrukken niet zo fijn maar de producten op zich vind ik wel van goede kwaliteit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er veelbelovend uit :-) Om eerlijk te zijn, had ik dat niet verwacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. volgens mij heb ik die blush! weet het niet zeker maar hij lijkt er wel op en ik ben er erg blij mee :D!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik sla deze collectie ook over omdat ik ben echt al heel lang opzoek naar zo'n roze blush maar die vind ik te donker en ik heb nog een goede shimmer powder. Maar je hebt er een leuk artikel over geschreven en mooie foto's gemaakt.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oeh nice!

  alleen vind die rechter iets te roze!

  lots of love

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De collectie spreekt me niet echt aan. Hoewel die highlighter wel echt prachtig is!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De blush!! Die vind ik helemaal mooi;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het ziet er wel heel mooi uit, ookal ben ik geen JB fan. Het is wel een leuke collectie, maar ik ga het niet aanschaffen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Als de opdruk toch vrij snel vervaagt is het inderdaad niet erg als je iets van JB in je kast hebt zitten ( voor de niet Biebers).De shimmer poeder klinkt nog wel aanlokkelijk vooral omdat hij niet te zwaar zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beide producten vind ik wel erg mooi eruit zien! Ik wil er ook zeker zelf nog even naar gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. eerlijk? Vind ze zelf niet zo bijzonder

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hmm vind ze niet zo heel mooi. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen