Etos Kerstcollectie 2013 - Blush.


Over de kerst collectie van de Etos had ik al veel gelezen, maar de meeste van die reviews waren niet zo positief. Zelf spraken mij de producten ook niet zo aan, al was er één product die dat wel deed. Ik nam deze prachtig uitziende blush mee naar huis nadat ik hem geswatcht had in de winkel, want deze blush leek mij het geld zeker waard.


De verpakkingen van de Etos zijn over het algemeen niet zo bijzonder, en deze blush ziet er behalve het patroontje dan ook erg simpel uit. De verpakking is voorzien van een zwart randje, met daarover heen een doorzichtige bol. 

Maar dan iets wat ik wel erg mooi vind aan deze blush: het patroontje. Deze blush bevat wat peachy en gele delen, die samen tot een prachtige kleur gevormd kunnen worden. Ze los van elkaar dragen lukt uiteraard niet doordat de stukjes zo klein zijn, maar samen geven ze natuurlijk ook een veel mooier effect.


Deze blush doet mij een beetje denken aan Rose Gold van Sleek, al gaat Rose Gold meer de roze kant op. Deze blush gaat echter meer naar de oranje/gouden kant. 

De shimmer in deze blush vind ik werkelijk prachtig, en ook de kleur ziet er in eerste instantie mooi uit. Een nadeel is dat de kleur veel minder goed uitpakte op mijn huid. De kleur was niet zó goed te zien, al zie je hem wanneer ik soms écht heel wit ben wel een stuk beter.

De blush is wel aardig groot, dus je kunt er zeker gemakkelijk bij met je kwast. Dit is dan wel weer een voordeel, en een grote blush mag ook wel voor de prijs. Niet alleen Hema blijft de prijzen van de make-up verhogen, zo doet ook Etos dit. Deze blush bevat namelijk 14 Gram, maar hier betaal je toch €4,99 voor. Het klinkt misschien zo niet zo heel veel, maar het blijft een drogisterij merk.

Als je een vrij gepigmenteerde huid hebt zou ik hem niet aanraden, dan zou ik toch gaan voor een andere blush. Mocht je huid erg licht zijn kun je hem wellicht eens proberen, want wie weet pakt hij bij jou wel beter uit.

Al met al ben ik dus niet zó tevreden over deze blush. Hij ziet er dan wel mooi uit, maar in de praktijk doet hij voor mij helaas niet zo veel. 

Wat vind jij van deze blush?

40 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook en ben er superblij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie aparte kleur, had ik niet verwacht van etos.
  maar erg leuk!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze toevallig ook pas gekocht en ga er ook nog een stukje over schrijven! Ik vind het subtiele effect juist prettig, maar ik vind het ook jammer dat die op je gezicht niet heel veel kleur af geeft..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed om dit even te lezen, ik had namelijk de bronzer gekocht (heel erg enthousiast over!) en twijfelde nu om ook de blush te kopen. De bronzer kan ik je wel echt aanraden, geeft een prachtige gloed. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn review. Jammer dat hij tegenviel :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er weel mooi uit, maar ik zou hem zelf niet kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn review inderdaad! Goed om te weten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer zeg, hij ziet er wel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het kleurtje er wel leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem er mooi uitzien maar jammer dat hij wat tegenviel..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag deze ook al op een andere blog voorbij komen en ik vind m echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het echt mooie kleuren! Alleen om het doosje zou ik hem al kopen. Het staat vast super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat hij een beetje tegenvalt, de kleur vind ik wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kwam hem ook tegen maar dacht niet dat hij goed zichtbaar zou zijn op mijn huid. Hij heeft wel een mooie finish!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij ziet er mooi uit! Maar het is niet mijn kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een erg aparte kleur, maar wel heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er wel heel mooi uit, maar kan begrijpen dat het op je huid minder uitpakt. De shimmer ziet er wel goed uit zeg. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer dat je niet heel enthousiast bent! Ik zou hem ook niet zo snel kopen, omdat er toch wel een erg gelige kleur bij inzit en dat is niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er mooi uit! Echt iets voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik moet zeggen dat ik deze kleur wel erg mooi en warm vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind hem heel mooi! Misschien een beetje te bronzig/goud, maar dat is juist wel leuk voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. mooie kleur! jammer dat je hem niet geweldig vindt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lijkt me best wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw wat een bijzonder patroon! Ziet er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er goed uit! Ik heb nog getwijfeld om hem te kopen dus deze review komt goed uit :) X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hij ziet er iets te glimmend uit voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hmmmm, en toch wil ik hem ergens wel een kansje geven.. Hij ziet er zo bijzonder uit, alleen denk ik dat ik er juist heel erg bleek door word??!! Naja laat maar haha

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik zag hem ook al in de winkel liggen, ik vind hem er erg mooi uitzien! Jammer dat je hem niet zo goed op je huid ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik heb hem gisteren in mijn handen gehad en vond hem een beetje te geel vandaar dat ik hem niet hebt gekocht!
  xx Riëlle

  BeantwoordenVerwijderen