Holidays wishlist.

Sinterklaas is op verscheidene plekken al weer in het land verschenen, en het duurt ook nog maar een aantal weken voordat het kerst is. Rond deze tijd word het natuurlijk gevierd met cadeautjes, en om een cadeautje te krijgen wat je écht leuk vind kun je natuurlijk het beste een verlanglijstje maken. Ik weet hoe lastig dit kan zijn, want elk jaar zit ik weer op google te kijken naar wat anderen nou eigenlijk vragen, om zo inspiratie op te doen. Het leek mij dan ook leuk om mijn wishlist van dit jaar met jullie te delen.
Met deze wishlist bedoel ik écht niet dat ik verwacht dat ik alles krijg, in tegen deel. Wij doen namelijk niet echt meer aan deze feestdagen, maar een kleinigheidje blijt natuurlijk wel erg leuk. Het is gewoon makkelijk om zo iemand een idee te geven van wat je nou eigenlijk leuk vind, en van wat je nog écht wilt hebben.

1: Het boek Style van Lauren Conrad heb ik al in mijn bezit, en die vond ik erg leerzaam. Het is alweer een tijdje geleden dat ze het tweede boek uit deze reeks uit bracht, genaamd Beauty. Toch heb ik het boek nog nooit aangeschaft, en daarom zette ik hem graag op mijn wishlist. Beauty - Lauren Conrad. €17,95. Onder andere hier te koop.

2. Het boek hiervoor is geen leesboek, maar deze echter wel. Dit boek met de titel Christmas at the cupcake café is een Engels boek, geschreven door Jenny Colgan. Ik lees normaliter vaak Nederlandse boeken, maar een keer een Engels boek lezen leek mij ook wel weer leuk, aangezien het lang geleden is dat ik dit voor het laatst heb gedaan. 
Christmas at the cupake café - Jenny Colgan. €10,99. Onder andere hier te koop.

3. Love and Honor, mét Liam Hemsworth, is echt een prachtige film. Niet alleen omdat we Liam te zien krijgen, maar ook het verhaal vind ik erg leuk. Ik heb hem al eens online gezien, maar de kwaliteit van een DVD blijft natuurlijk beter. Want laten we eerlijk zijn, Liam willen we toch allemaal het liefst bewonderen in goede kwaliteit? ;) 
Love and Honor - €12,99. Onder andere hier te koop.

4. Make-up mag natuurlijk ook niet ontbreken op mijn lijstje. Ondanks dat ik al heel wat heb, kon ik er nog wel wat bij verzinnen. Dit oogschaduwduo van Kardashian Beauty wilde ik nog graag hebben, en daarom heb ik hem op mijn lijstje gezet.
Kardashian Beauty - The lioneyezer eye enhancing eyeshadow. €14,99. Onder andere hier te koop.

5. We zijn al op de helft, en dan kom ik nu ook aan bij een product van MAC. Het is misschien maar beter ook dat we geen MAC store in de buurt hebben, want dat spaart een boel centjes uit, maar ergens vind ik het ook wel ontzettend jammer. Dit Divine Night oogpotlood wil ik dan ook graag aan mijn collectie toevoegen, en dan wel in de kleur Raven.
Mac Divine Night Oogschaduwpotlood, Raven. -  €17,00. Onder andere hier te koop.

6. De LA. Candy serie van Lauren Conrad heb ik verslonden, en ik heb het eerste deel van de tweede reeks al in mijn kast staan. Echter wilde ik deze nog niet lezen, omdat ik de volgende delen nog niet had. Als ik een boek lees wil ik ook meteen weten hoe het afloopt, dus daarom wacht ik tot ik de volgende delen ook heb ingeslagen. Dit is het tweede deel van de serie.
Lauren Conrad - Starstruck. €15,95. Onder andere hier te koop.

7. En natuurlijk kon ook het derde en tevens laatste deel niet ontbreken. In infamous lezen we hoe het gaat aflopen met de dames, en daar ben ik eigenlijk wel erg benieuwd naar.
Lauren Conrad - Infamous. €15,95. Onder andere hier te koop.

8. Opnieuw heb ik een MAC product in mijn wishlist, dit keer de Pro Longwear Blush in de kleur Stay Pretty. Deze kleur leek mij erg mooi, en eerlijk gezegd heb ik ook nog nooit een blush van MAC uitgeprobeerd. Ik ben er dan ook wel erg benieuwd naar geworden, want ik heb er al wel veel goeds over gehoord.
Mac Pro Longwear Blush - Stay Pretty. €24,50. Onder andere hier te koop.

9. Ook de EOS lippenbalsems heb ik nog nooit geprobeerd. Ik heb wel een balmi gehad, wat hier een knock off van is, maar ik ben wel erg benieuwd naar de échte balsems. Ik vond dit setje er erg schattig uit zien, en omdat je er meteen meerdere kan testen lijkt deze mij erg leuk.
EOS 2013 Holiday Pack - €15,75. Onder andere hier te koop.

10. En als laatste iets waar je echt van moet houden: One Direction. Ik blijf hun muziek steeds leuker vinden, en hun nieuwe album heb ik online al plat gedraaid. Toch vind ik het fijn muziek via een CD te luisteren, dus deze wil ik graag aan mijn collectie toe voegen.
One Direction - Midnight memories. €22,99. Onder andere hier te koop.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben kunnen doen voor jullie eigen verlanglijstjes, of voor wanneer je nog iets moest kopen voor een ander. 

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

27 opmerkingen

 1. Oooh de cd van One Direction is zo leuk! Haha ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die wishlist wil ik ook wel ! :D x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke wishlist heb je! Het oogschaduwduo van Kardashian Beauty vind ik er ook heel erg mooi uitzien. Ik heb zelf op dit moment nog vrij weinig op mijn wishlist staan. De meeste dingen die ik graag wil die zitten boven het bedrag met wat we afgesproken hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk uitgebreid artikel! Ik moet mijn wishlist nog maken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als het geen boek van Lauren wordt weet ik het ook niet meer! ;) Leuke wishlist zeg. MAC <3 kan ook gewoon niet ontbreken eigenlijk he...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist! Ik zie een aantal dingen staan die ik ook wel zou willen hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke wishlist zeg, vooral die boeken van Lauren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie wishlist. Die boeken van Lauren Conrad wil ik ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die Christmas at the cupcake cafe wil ik nu ook lezen haha! Die lijkt me alleen al door de naam echt ontzettend leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave wishlist! Die boeken van Lauren Conrad lijken mij ook wel wat, heb haar L.A Candy boeken gelezen en vond ze allemaal erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er erg leuk uit allemaal! Ik ben benieuwd naar het boek Beauty van Lauren Conrad en die zet ik op mijn kerstlijstje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op mijn verlanglijstje staat een mac lipstick, verder weet ik eigenlijk nog niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke wishlist, mooie artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooh zo'n mooie list :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke spulletjes op je verlanglijst c; ik hoop dat deze in vervulling
  gaat! Ik wil ook die EOS lipbalm set! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow hele leuke wishlist;) die eos lipbalms lijken me ook wel wat idd.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke wishlist! ik wil graag style van Laurent Conrad! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Op mijn wishlist staat ook zoiezo het nieuwe album van one direction :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk lijstje. Ik moet echt eens goed nadenken wat ik nou wil. Het zou zoveel makkelijker zijn als de computer kamer klaar zou zijn, want daar weet ik nog wel een heleboel handige en leuke accessoires voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ben benieuwd naar die eos balsem, was altijd een grote fan van balmi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik zou die eos lipbalm ook heel graag willen proberen! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke wishlist! Ik vond het boek Beauty van Lauren Conrad erg leerzaam :)

  BeantwoordenVerwijderen