NEW IN | Accesoires van Doorzo.


Mijn sieradencollectie blijft maar groeien, en daar heb ik helemaal geen problemen mee. Afgelopen week kwam dit leuke pakketje van Doorzo dan ook bij mij binnen, met daarin deze galaxy sjaal, een ketting en een hele bijzondere armband.. Het fijne aan Doorzo is dat de verzending bij besteding van €20,00 of meer gratis is, en dat zij tevens binnen één werkdag hun producten afleveren. 

Het eerste product wat ik heb mogen ontvangen is deze armband. Dit is de 'Autumn black' armband en deze heeft dan ook verschillende details in zwart en bruin tinten.

Deze vintage armband maakt zeker wel een statement aan je outfit doordat hij zo breed en toch wel opvallend is. Omdat hij al zoveel verschillende armbandjes heeft die het tot één geheel maken ben ik blij dat deze in simpele kleuren zijn, zodat ze toch mooi overal bij kunnen en niet nog opvallender zijn.Een ander voordeel aan deze armband is dat hij een magneetsluiting heeft. Soms heb ik namelijk wel eens last van die kleine sluitinkjes, waarvoor je dan eerst een ander moet vragen of die jouw armbandje even dicht wilt doen. Ook is deze armband zeer geschikt voor dunne polsen, al zou ik deze niet aanraden als je polsen wat breder zijn. Ik heb namelijk redelijk dunne polsen en bij mij is er nog maar een klein beetje ruimte over.

Deze armband is hier te koop voor €12,95


Als tweede zat deze gouden statement ketting in mijn pakketje. Hij is heel erg shiney en een beetje kitscherig, dus je moet er van houden. Zelf vind ik dit wel erg leuk. De ketting is voor mij dan ook erg geschitkt om in de herfst te dragen, aangezien ik dan dol ben op dit soort kleuren.

Deze ketting is 47 cm lang. Niet een ketting die tot bijna je navel komt, maar dat zijn we natuurlijk ook niet gewend van de statement kettingen.

Deze ketting is hier te koop voor €9,95.En als laatste heb ik deze sjaal mogen ontvangen. Het was even lastig om te zien hoe ik hem het beste uit kon laten komen op de foto, maar op bovenstaande foto is toch wel het beste zichtbaar hoe de sjaal eruit ziet. Deze sjaal is zwart met daarop een bruine galaxy print die ik ontzettend gaaf vind. 

Ik had dan ook al een galaxy sjaal met blauwe/paarse kleuren, maar een bruine had ik eigenlijk nog niet. Opnieuw vind ik deze kleuren erg mooi voor de herfst en ben ik dan ook erg blij dat ik deze sjaal heb mogen ontvangen.

 Het fijne aan deze sjaal is dat hij lekker groot is en hij je in de winter dus lekker warm houd. Met een grote sjaal kan je hem ook nog eens knopen, waardoor je er dus een soort col sjaal van kan maken.

Deze sjaal is hier te koop voor €12,95.

Ik ben zeker tevreden over de accesoires die ik heb mogen ontvangen van Doorzo. De levering binnen één werkdag kwamen ze ook zeker na, want de volgende dag had ik mijn artikelen al in huis.

Wat vind jij van de sieraden van www.Doorzo.nl?
Om op de hoogte te worden gehouden van updates van Doorzo kan je hun Facebook pagina hier vinden.

27 opmerkingen

 1. Oh, I love those, especially the bracelet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, deze webshop kende ik nog niet! Ik vind de armband echt heel mooi, zulke zie je niet vaak! Ook fijn dat 'ie een magneet sluiting heeft, ik heb zelf ook vaak gedoe met die sluitinkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I normally only comment on nail polish related posts - but this is so beautiful, I love those bracelets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet echt mijn smaak! Leuke producten tho.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave spulletjes! Vind je sjaal ook wel heel leuk met die galaxy print :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze verkopen leuke spulletje's! Leeuw ketting heb ik ook, heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die armband superleuk ik ga eens kijken in de shop!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Speciale stukken, die sjaal ziet er wel tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Handig, zo een magneetsluiting!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke armband, ik vind hem echt heel apart! (op de goede manier dan he ghehe). Ik volg je nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er leuk uit! Vooral de sjaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke items heb je ontvangen :) Vooral de armband vind ik erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ontzettend leuke accesoires! Vooral de armband vind ik echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toevallig heb ik die ketting laatst besteld op Ebay, vind hem echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuke items! toffe blog heb je trouwens:) ik volg je vanaf nu op bloglovin;)

  BeantwoordenVerwijderen