NEW IN | Sieraden Jeweltys + kortingscode.


Nieuwe webshops ontdekken vind ik altijd leuk, en ook Jeweltys was een webshop waar ik nog nooit van had gehoord. Ik kreeg van hen een aantal mooie sieraden opgestuurd, die ik graag met jullie deel. Mocht je nou ook wat willen bestellen heb ik ook voor jullie een leuke kortingscode die ik aan het eind van het aritkel heb vermeld.Als eerste kreeg ik deze 'Zilveren chain armband.' Dit is een armband die bestaat uit grovere chains. Van dichtbij kun je goed zien dat het echt van plastic materiaal is gemaakt, maar zelf vind ik dit geen groot probleem. 

Deze armband is zeker een echte eyecatcher. Door het glimmende materiaal valt hij goed op, en ook is de armband aardig groot. Ik vind hem dan ook erg gaaf en ik denk dat dit zeker een armband is die ik vaak ga dragen. 

Deze armband is hier te koop voor €5,95.


Daarna kreeg ik nog twee ringen, en één hiervan is bovenstaande ring. Deze ring heeft een soort knoopje en is van zilver-gekleurd materiaal gemaakt. Wat het fijne aan deze ring is is dat hij ondanks dat het geen echt zilveren ring is niet afgeeft en je dus niet rondloopt met een groene afdruk op je vinger. 

Deze ring is juist het tegenover gestelde van de armband. Hij is erg subtiel en is dan ook makkelijk te combineren met andere sieraden. De ring is 18 mm groot en dit wil dus zeggen dat het maat 18 is. Zelf heb ik maat 17, maar deze ring past mij prima.

Deze ring is hier te koop voor €3,95

En als laatste heb ik bovenstaande ring ontvangen. Dit is opnieuw een hele subtiele ring welke is gemaakt van het zelfde materiaal als de ring met het knoopje.

Ik ben dol op sieraden met kruisjes en eigenlijk had ik nog enkel ringen met een groter kruis in mijn collectie. Met deze kleine ben ik dan ook weer erg blij, want net als de ring met het knoopje is deze erg makkelijk te combineren. 

Deze ring is hier te koop voor €3,95.

En dan heb ik nog wat leuks voor jullie. Mocht je nou iets willen bestellen op www.Jeweltys.nl kan je de kortingscode 'ELEGANTIC' gebruiken, waardoor je nog eens 10% korting krijgt op je aankopen. Jeweltys is ook te vinden op Facebook.
 
Welke van deze drie sieraden is jouw favoriet?

30 opmerkingen

 1. Ik vind de ring met het kruisje wel leuk, de rest spreekt me niet echt aan..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke sieraden! Vooral de ringen vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die 2e ring leuk. Subtiel, maar erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind vooral de laatste ring leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie sieraden, vooral die infinity ring! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke sieraden, vooral die armband is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De ringen vind ik er gaaf uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi, vooral de armband!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die ring met dat kruisje vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er erg goed uit wat een prachtige sieraden
  die ringen zijn echt cute !

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk, vooral de armband vind ik stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die ringen zijn echt heel erg leuk!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi zijn ze! Vooral de ringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die armband is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke sieraden! De ringen vind ik het mooiste! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke sieraden allemaal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, die infinity ring vind ik heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind ze wel mooi, maar ik ben meer van goud of rose goud.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben heel erg fan van zilver en van die grove kettingen. Goede aankoop! Maakt je outfit net wat stoerder. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen