One Direction Our Moment.


Het feit dat de jongens van One Direction een parfum op de markt hebben gebracht is al weer een tijdje bekend, en ook voor mij werd het tijd om de geur aan te schaffen. Ik had me niet te veel voorgesteld van de geur, maar toen ik hem eenmaal rook was ik verkocht. De geur is zoet, maar tegelijkertijd erg fris en vrouwelijk.


Het girly roze begint al bij het doosje waar de flacon in zit. Als iets roze is zit het bij mij al snel goed, en in combinatie met de grijze opdruk spreekt de verpakking mij al erg aan. 

 Niet alleen de bovenkant van de verpakking is bedrukt, op de voorkant zijn de jongens zelf ook al zichtbaar. Harry, Liam, Niall, Louis en Zayn staan allemaal in grijs tinten afgebeeld. Ik vind de verpakking dan ook erg aansluiten bij de flacon en zeker het kleurthema is gelijk gebleven.

Zelf bewaar ik altijd niet alleen het parfum, maar ook de verpakkingen waar de flacons in hebben gezeten. Als ik de verpakkingen mooi genoeg vind krijgen deze dan ook nog ergens een plekje, en dat is bij Our Moment zeker het geval.

Wanneer je het doosje opent ligt er bovenop een lief, klein briefje met de volgende tekst: ''We've loved every step of creating this special fragrance for you, our incredible fans. We are very proud of it and hope you love 'Our moment' as much as we do. Thank you so much for always being right there for us. We love you. x1D.' Ook staan hun handtekeningen op dit blaadje, wat natuurlijk erg leuk is voor alle fans. 


En dan kom ik bij de parfum zelf. De prachtige glazen flacon bevat de lichtroze gekleurde parfum, en bovenop deze flacon zit de prachtige dop. Deze dop is in de vorm van een kroontje met daarin zachtroze tule die overeenkomt met de zachtroze vloeistof.


Ik vind de flacon heel erg mooi, en ondanks het lichtroze niet té girly. Ik vind het ook erg mooi hoe subtiel de naam van het parfum op de flacon staat. Netjes in zwart met mooie, duidelijke lettertypes.


Our Moment is een vrij zoete geur, maar tegelijkertijd geeft de geur een heel fris gevoel. Ik vind het dan ook niet persé een zomer geur, want ook voor de koudere dagen vind ik hem erg lekker. De geur is dan ook niet té zoet en wanneer ik hem draag vind ik het ook een hele warme geur.

Topnoten: Grapefruit, bosvruchten en rode bessen.
Hartnoten: Freesia, frangipani en jasmijn.
Basisnoten: Patchoeli en Muskus. 


Ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben over Our Moment. De geur vind ik heerlijk, hij blijft lang hangen en hij is niet te overheersend. Ook is het leuk dat er van de geur ook een douchegel en bodylotion beschikbaar zijn.

De prijzen zijn ook zeker goed te doen, en het fijne is dat er ook kleine flacons te koop zijn. Als je dus houd van afwisselen is dit een leuke optie.

De prijzen:
 Eau de parfum 30ml – €29,95

Eau de parfum 50ml – €39,95
Eau de parfum 100ml – €49,95
Shower gel 150ml – €14,95
 Body lotion 150ml – €17,95

Our Moment is exlusief bij Douglas verkrijgbaar.
Wat vind jij van One Direction's Our Moment?


23 opmerkingen

 1. Wel leuk dat er een briefje bij zit!
  Wel een prijzige parfum, en zou zelf niet zo snel parfum kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de flacon vooral heel erg leuk! Ik heb hem laatst in de winkel geroken en toen vond ik hem volwassener dan ik had gedacht, wat wel een voordeel is als je het mij vraagt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de parfum zo super lekker ruiken!! :) En ik vind het flesje ook heel erg schattig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij klinkt best lekker, de flacon ziet er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hah, van dat briefje worden vast alle meisjes helemaal gek :-) Ik zou dit parfum zelf niet kopen, maar de geur klinkt best goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah dat briefje is erg leuk gedaan zeg, heel leuk voor alle fans inderdaad. Ik ben nog steeds best benieuwd naar deze geur, de flacon is in ieder geval prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wacht eens even, heeft een boyband een meisjesgeur op de
  markt gezet?! Dat is nog eens een actie :P dat briefje is lief
  maar helaas, ik been geen 1D fan :c Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! 1D is hier dan ook de eerste boyband mee.

   Verwijderen
 8. Hmm deze geur lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben hier wel heel benieuwd naar! binnenkort eens gaan ruiken bij de douglas ofzo x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh ik ben zo benieuwd hoe hij ruikt! het klinkt wel goed
  Waar heb jij hem gekocht?
  weet iemand of ze hem bij douglas verkopen of ici paris ?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige flacon! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de geur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat briefje geeft echt een extraatje!
  En het is ook een erg mooie flacon!
  Nu ben ik echt benieuwd naar de geur. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het flesje vind ik heel erg gaaf, nu nog eens ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi flesje de geur lijkt me ook heerlijk :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi flesje, lijkt me een heerlijk geurtje! Wat leuk dat er ook een kaartje bij zit, echt schattig haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik had hem pas geroken, lekker zoet geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahhh wat cute! Echt een leuk flesje, ben benieuwd naar de geur! Het doosje ziet er in ieder geval goed uit hihi ^^ xx

  BeantwoordenVerwijderen