Opgemaakt November.


Vorige maand heb ik geen opgemaakt artikel gemaakt, omdat ik toen weinig heb opgemaakt. Met deze maand erbij is het alsnog niet superveel, maar ik wilde het wel graag weer eens met jullie delen om zo mijn eindoordeel over bepaalde producten te delen. 
Deze twee maanden heb ik slechts elf producten opgemaakt, wat écht niet veel is. Veel van deze zijn dan ook echt de basic producten, want nagellakjes of dergelijke zijn er niet door gegaan. Het is vaak zo dat ik voor mijn nieuwere lakjes grijp, en de oudere dan laat staan, en zo gaat dat ook met make-up. Uiteraard laat ik het niet allemaal staan tot ik het weg kan gooien omdat het niet meer goed is, maar wanneer ik iets nieuws heb wil ik dat graag eerst uitproberen of in combinatie gebruiken met oudere producten.Ik begin met het Andrélon iedere dag 1 minuut masker - perfecte krul. Deze had ik twee maanden geleden ook al eens opgemaakt, en toen heb ik hem opnieuw gekocht. Het is echt een ontzettend fijn masker, maar doordat de substantie vrij dun is komt er veel uit wanneer je één maal in de tube knijpt. Dit masker is er dan ook snel doorheen gegaan, en mede doordat hij mijn haar zo heerlijk zacht maakt. Deze zou ik dan ook zeker opnieuw kopen als ik hem weer in de winkel zie liggen. 

Als tweede heb ik opnieuw een product waarvan ik erg baal dat het op is. Deze shampoo van Toni & Guy, de Cleanse versie. De conditioner is ook bijna op, al zit daar nog een klein beetje in. Omdat de anderen in ons huis de shampoo ook gebruiken, en niet de conditioner, gaat een conditioner altijd langer mee. Deze ga ik dan ook zeker opnieuw kopen.

De Fa Yoghurt Coconut shower gel is ook zeker een aanrader, maar erg bijzonder is hij niet. Hij maakt mijn huid niet ontzettend zacht, maar het voelt wel gewoon fris. Zeker geen slechte douchegel, maar het is ook niet zo dat ik hem meteen opnieuw ga kopen.

Naast deze drie producten heb ik ook eens een nagellakremover opgemaakt. Deze is van Essence met een heerlijke cocos geur. Ik ga deze ook zeker eens opnieuw kopen.

Daarnaast heb ik net als twee maand geleden deze Pearl Drops tandpasta opgemaakt. Ik vind hem niet ontzettend fijn, maar hij is wel erg fris. Ik gebruik nu een vele fijnere, dus deze ga ik niet opnieuw kopen.


Ik heb ook drie pakjes met reinigingsdoekjes opgemaakt, deze gebruik ik namelijk vaak voor het verwijderen van swatches. De versie van Nivea vind ik vele malen fijner dan de versies van Onyx en Coconut Care, al zijn voor swatches allemaal prima in gebruik.

En een laatste product wat ik heb opgemaakt is dit pakje met reinigende poriënstrips. Er zaten hier zes stuks in, en ik heb ze allemaal met plezier gebruikt. Ze reinigen je poriën erg fijn, en het voelt meteen een stukje frisser. Puistjes verminderen ze verder niet, maar bij de Action verkopen ze hier ook wat producten voor. Wie weet ga ik deze ook nog wel eens uitproberen.

Dit waren al weer alle producten die ik heb opgemaakt. Zoals ik al had gezegd is het niet zo veel, maar ik wilde het toch graag delen.

Welke producten heb jij deze maand opgemaakt?

20 opmerkingen

 1. Ik ben erg benieuwd naar die nagellak remover van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel opgemaakt! Leuk om te zien :-) Het masker van Andrélon vond ik trouwens niet fijn. Het maakte mijn haren vet en futloos. Inmiddels heb ik 'm iemand cadeau gegeven. Die is er ook erg over te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien!
  De reinigingsdoekjes van Onyx en Coconut Care heb ik wel eens geprobeerd, maar ik ben nu wel benieuwd naar de doekjes van Nivea!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! De doekjes van de Nivea maakt mijn huid heel droog. Onyx in tegendeel weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik dezelfde nagellak remover ook altijd! Alleen zie het niet meer in de winkel liggen :( tenminste bij de kruidvat bij mij in de buurt. Misschien moet ik even bij een andere filiaal kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien , je hebt echt veel opgemaakt :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt veel opgemaakt zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb zo'n pearl drops ook hier liggen. Vind hem alleen wat droog en de witte tanden die ze beloven, zie ik ook niet echt terug. Laatst nog een shampoo opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind dat je nog best veel hebt opgemaakt! Leuk dat je weer een keer een opgemaakt artikel hebt gemaakt :) Ik wil ook nog een keer van die porie-strips uitproberen, ze lijken me wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik elke dag de Nivea doekjes, ze zijn inderdaad heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel opgemaakt! Ik vind de poriënstrips fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lijkt mij dat heerlijk, een nagellakremover met kokosgeur, iets om te onthouden! Mijn Maybelline nagellak is op, mooie coral kleur, die ga ik no een keertje kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke producten! :) die FA coconut gebruik ik ook graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat veel producten heb je opgemaakt. Die FA coconut is zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het wel veel producten. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik er echt onwijs lang over doe om iets op te maken.. haha :)

  BeantwoordenVerwijderen