OPI Lip Colour Bar-Berry Coast.


OPI staat over het algemeen bekend om hun nagellakjes, maar wisten jullie dat er van OPI ook andere make-upjes te koop zijn geweest? Ik had al een aantal lipglossjes in mijn stash zitten, en toen ik deze lipstick tegenkwam op het internet wilde ik ook deze graag aan mijn collectie toevoegen. 


De OPI lip colors zijn een lange tijd geleden een korte periode te koop geweest, waarna zij uit de schappen zijn gediscontinueerd. In de winkel zijn deze kleuren dan ook niet meer te koop, maar op Ebay zijn ze voor de echte liefhebbers nog wel te vinden.

De verpakking van deze lipsticks vind ik heel erg gaaf. De dop is vrij gelijksoortig met de doppen van de nagellakjes. Het is van hetzelfde materiaal gemaakt, en ook hier staan op de bovenkant in 3D de initialen van het merk. Wisten jullie dat OPI staat voor ''Outstanding Service, Product Excellence, Innovative Research.''


En zo ziet de huls er uit wanneer je de dop hebt verwijderd. Ik vind het heel erg chique ogen, en het doet mij dan ook denken aan de lipsticks van Chanel. In het klein staan hier opnieuw de initialen afgedrukt, wat de al chique verpakking nog net iets extra's geeft.


Ik heb zelf gekozen voor de kleur Bar-Berry Coast. Dit is een fuchsiaroze tint die vrij matt is, maar tegelijkertijd heeft hij een beetje een metallic finish.

Zoals jullie kunnen zien is de kleur op mijn hand al ontzettend gepigmenteerd, en hier ben ik dan ook erg blij mee. Over de lipglossjes was ik namelijk nooit zo tevreden. Deze plakten ontzettend en de kleuren waren nauwelijks zichtbaar, maar zo blijkt maar weer dat de kwaliteit erg verschillend kan zijn.En ook op mijn lippen vind ik de kleur prachtig. Op de foto's hier komt hij wat lichter en doffer over, maar hij is precies zoals hij in de huls en op mijn hand zit.

De OPI lipsticks zijn naar mijn mening zeker goedgekeurd, en ik ben ook nog van plan er meer aan te gaan schaffen. Mocht je ze nou ook willen, dan zou ik suggereren om eens op Ebay te kijken. Hier kan je ze namelijk regelmatig vinden. De prijzen variĆ«ren hier tussen de €15,00 en €20,00.

Wat vind jij van deze OPI lipstick?

42 opmerkingen

 1. I didn't know OPI does lipstick. The color looks lovely on you :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had nog nooit van OPI lippenstift gehoord, maar wat superleuk! :) Het kleurtje is echt super mooi!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleur! Had het nog nooit gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, en ik vind de verpakking prachtig. Ik houd van dat subtiele goud.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had nog nooit gehoord van OPI lipsticks, mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist niet dat ze ook lipsticks hadden. Mooie huls en kleur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige kleur
  ziet er goed uit

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat grappig! Verpakking en huls zien er ook al best retro uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur, staat je goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wist ookniet dat ze lipsticks hadden, maar het ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh mooie kleur! Wist helemaal niet dat ze ook andere make-up producten hadden, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk, ik wist helemaal niet dat ze lipsticks verkochten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wist niet dat OPI lipsticks had :o
  Hmm, ziet er wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige lipstick! Ik wist niet dat OPI dit verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wist ook niet dat OPI lipsticks had! Ziet er mooi ui :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg mooie kleur! Ik had ook geen idee dat OPI dit verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt een schitterend kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik had ook geen idee dat OPI nog make-up producten had, mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt een prachtig kleurtje zeg! Ik hou wel van dat knalroze, het staat jou ook super mooi met je lichte haar! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 20. haha wat grappig dat OPI lipsticks had! dit is echt een prachtige kleur:) Het doosje lijkt wel heel oud?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Dat komt omdat de producten al weer een tijdje geleden de schappen uit zijn gegaan. Ze hebben later nog wel een nieuwere variant gehad, dus dit zijn echt wat van de oudste kleuren. (:

   Verwijderen
 21. Leuk kleurtje zeg en veel pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik dacht nu echt dat OPI een nagellakkenmerk was! Maar het is echt een heel mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele mooie kleur! Ik wist niet dat OPI ooit lipstick verkocht heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wist niet dat OPI lipproducten verkocht. Al ben ik er nu te laat voor. Jammer dat ze alweer uit de schappen zijn gehaald. Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind het een best mooi kleurtje zeg, wauw! Past denk ik heel mooi bij je huid en haarkleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuk artikel! Ik heb een lipgloss van OPI die in een setje zat met Big Apple Red. Echt een heel fijn product!

  Kleine correctie wel, OPI staat voor Odontorium Products Inc. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat grappig, ik wist niet dat OPI ook lipstick (heeft) verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk kleurtje! Wist niet dat ze ook lipsticks hadden, maar wel tof om te weten x Jana

  BeantwoordenVerwijderen