OPI Mariah Carey Pure.


Alweer een tijd geleden werd het 50 jarig jubileum van James Bond, 007, gevierd. Tijdens dit jubileum heeft OPI een prachtige, 18 karaats gouden topcoat uitgebracht. Deze topcoat heb ik dan ook in mijn bezit, en nu komt OPI met de volgende stap. Geen écht gouden, maar een écht wit goud en zilveren topcoat. Deze topcoat is bestempeld met de naam 'Pure.' en vanaf het begin dat ik hem zag was er één ding zeker: deze móest ik hebben.Pure word dan ook niet als enkel een potje verkocht. Wanneer je dit pareltje koopt zit hij in een prachtig wit gouden doosje. Dit doosje heeft al een prachtig motief. Erg subtiel, maar erg mooi.

Doordat deze in een mooi doosje zit hoef je je dan ook geen zorgen te maken dat je hem niet terug kan vinden in je stash, want wanneer je hem in het doosje laat is het geen probleem om hem te vinden. Ik heb hem dan ook bij mijn Mariah Carey Holiday display gezet, zodat ik alle lakjes bij elkaar heb staan.


Een ander verschil tussen de Pure lak en de normale OPI lakken, is dat je bij deze flacon de lak niet meteen ziet, maar naar een zilveren potje zit te kijken. Pure is dan ook geen normaal nagellakje, deze nagellak heeft allemaal kleine, witgouden schilvers die je als topcoat gebruikt over een ander lakje.Ik heb op bovenstaande foto als onderlak de kleur 'Skyfall' van OPI aangebracht, met daar overheen slechts één laagje van de topcoat. Ik vind hem zo al prachtig, maar mocht je nog wat meer van het zilver willen kun je het opbouwen naar meerdere laagjes.

Één nadeel aan Pure, is dat deze lak maar liefst €39,95 kost. Het is geen koopje, maar een plaatje is het zeker wel. Wat vind jij van OPI's Pure?

54 opmerkingen

 1. Ik vind hem echt suuuuuper mooi en de prijs is het wel waard vind ik!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfoe, wat een hoop geld, knap dat jij het er voor over hebt, ik echt niet haha! Hij is wel ontzettend mooi, maar wie ziet nou dat het echt is? Wie weet heb je wel een cheap dupe gekocht, maar goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi zeg! Dit is echt een collectersitem!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er prachtig uit, maar hij is voor mij wat te duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een echte eyecatcher in je collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is prachtig maar véél te duur!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi lakje! OPI heeft zulke mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is duur, maar hij is ook wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi resultaat! alleen wel vreselijk duur natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Verschrikkelijk duur! Maar oh, zo mooi.

  Ik zou het fijn vinden als je je swatches voortaan 'knipt'. Ik zie de nagellak nu niet zo goed als ik zou willen. Iets minder hand. (Het is maar een vraagje/tip)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hem ook, ben er zo blij mee. Maar het voelt voor mij ook echt als een collectors item! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh! Ik vind deze echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg leuk gedaan en mooie kleuren! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Pfoe wat een prijs, maar hij is wel prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooie lak, jammer dat hij zo duur is maar ach, je krijgt dan ook wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi zeg! Perfect voor een feestje of voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gaaaaaaaaaaaaaaf! Als nagellak addict zou ik hem zeker willen, alleen ik mag van m'n vader geen nagellak meer kopen, laat staan zo'n dure --'. Trouwens! Ik ben wel benieuwd naar het verschil met die andere 18K!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Looks gorgeous on you! I have it too and I should wear it soon :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Supermooi! Alleen jammer van de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind hem mooi, maar net als dat ik de kleur blauw en rood mooi vind zegmaar. En ik zou er echt nooit zoveel voor over hebben. Ik vind het wel leuk staan! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw wat prachtig zeg! Jammer dat hij vrij prijzig is, maar wauw hij is zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wow, echt supermooi. Perfect voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat?! 39,95 euro had ik echt niet verwacht, maar ik denk dat er ergens vast wel een look-a-like te vinden is, want het is wel een mooi lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind hem er heel erg mooi uitzien! Alleen de prijs is wel iets wat mij tegen zal houden om hem te kopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. damn dat is duur zeg... ik vind hem heel erg mooi, daar blijft het dan helaas bij

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het is écht mooi. Maar wat duur! Dan ben je beter af met een lookelike van bv Essence :o

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Prachtige nagellak maar wel prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Supermooi! Ik ben gek op OPI, maar dit vind ik veel te duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh jaloers! :) ik vind deze zo mooi, ik twijfel alleen omwille van de prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Prachtig kleurtje! Maar zou het voor dat bedrag toch niet aanschaffen vrees ik ^^
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een geweldig lakje! Maar, de prijs...Jeetje, dat heb ik er persoonlijk niet voor over...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh wauw wat een mooi lakje! Ik vind het wel erg duur, maar het is een prachtig resultaat. x

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hij is prachtig! maar net als vele voor mij vind ik het aardig aan de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Leuk collectors item maar voor mij veel te duur, zijn betaalbare gelijke lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Echt heel mooi! Alleen de verpakking is al prachtig:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Prachtig effect! Geweldig voor de feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Vind het mooi maar echt belachelijk duur voor nagellak ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik vond die van de James Bond collectie ook al prachtig, maar die vond ik net als deze (en ik kan zien met mij velen anderen) echt way too expensive. Maar ach, als je het er voor over hebt, zeker doen. Mooi zijn ze! X

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ziet eruit als een top product! Deze heb ik nog nooit eerder gezien. Je bent inderdaad wel veel geld kwijt, en dat moet je er maar voor over hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Zou 'm voor dat bedrag nooit kopen maar gaaf is ie zeker!

  BeantwoordenVerwijderen