Orogold Cosmetics 24K Gold Deep Peeling & Moisturizer Cream.Nieuwe merken uitproberen vind ik altijd erg interresant. Wanneer ik een merk zie wat ik nog niet ken neem ik hier dan ook graag een aantal producten van mee, en zo kwam ik in Engeland bij het merk Orogold. Orogold is geen merk wat ontzettend goedkoop is, want in deze producten zit namelijk écht 24 Karaats goud verwerkt.
De reiniging die ik graag mee naar huis wilde nemen bestond uit de 24K Deep Peeling en de 24K Moisturizer Cream. Niet alleen de producten bevatten goud, de opdruk van de doosjes is ook in goud gedaan. Dit is uiteraard geen écht goud, maar het sluit weer aan op het goud in de producten.Wanneer je het doosje opent is dit het geen wat als eerste te voorschijn komt. Er zit een certificaat bij welke bewijst dat het ook daadwerkelijk echt 24 Karaats goud is. 

De verpakking is dan ook ontzettend chique en het ziet er ook echt luxe uit, wat natuurlijk ook wel mag voor het geld wat je voor de producten betaald.


En na het certificaat er uit te hebben gehaald is het dit pareltje wat overblijft. Liggend op de satijnen ondergrond lijkt het dan ook echt een pareltje, en ook zo geeft het weer een hele luxe uitstraling. Deze Orogold Cosmetics 24K Gold Deep Peeling is niet zomaar een peeling. Deze peeling haalt ook écht het vuil uit je huid. Toen de verkoper het in eerste instantie vertelde wilde ik het natuurlijk eerst zien en dan pas geloven en toen ik het eenmaal probeerde was ik verkocht.

In deze peeling zit natuurlijk niet alleen echt goud, er zitten ook ingrediënten als Vitamine C en Vitamine E in. Het fijne is dan ook dat het echt natuurlijke producten zijn, want zo zit er dan ook geen geurstof bij. De peeling heeft dan ook zeker geen lekkere geur, maar de werking maakt dat allemaal goed.


En zo gaat de peeling in zijn werk. Je brengt een beetje aan op de huid die jij wilt reinigen, waarna je het er met ronddraaiende bewegingen in gaat masseren. Op de rechterfoto is dan ook zichtbaar hoe je huid er dan uit gaat zien. Het vuil komt uit je huid, waarna je dit goed moet afspoelen. Na het afspoelen is je huid al ontzettend zacht, maar dan hebben we de moisturizer creme nog om het nog zachter te maken. De moisturizer cream is bedoeld voor dagelijks gebruik, al hoef je de peeling slechts één keer per week te gebruiken.Ook de moisturizer cream zit in een soortgelijk doosje als de deep peeling. Dit doosje is echter wit, al is er opnieuw gebruik gemaakt van de gouden opdruk. En de crème is al helemaal een pareltje. Doordat deze wit is en opnieuw op een goud stukje satijn licht oogde dit weer erg chique. De crème heeft dezelfde ingrediënten als de peeling wat dus 24Karaats goud is, Vitamine E en Vitamine C. Deze crème heeft ook een hele natuurlijke geur, al ruikt deze wat beter dan de peeling. Het is een normale crème geur, maar dan net wat chiquer.

Deze crème kan, in tegenstelling tot de Deep Peeling, iedere dag gebruikt worden. Vooral wanneer je deze producten samen gebruikt word je huid er ontzettend zacht van en het voelt dan ook heerlijk wanneer je even langs je wang wrijft.

Deze producten zijn dan ook enorme favorieten van mij geworden, en dat in zo'n korte tijd. De verpakkingen bevatten elk 53 gram waar je gelukkig wel een tijdje mee doet.

Het enige minpuntje aan deze producten zijn de prijzen en de verkrijgbaarheid in Nederland. Je moet de producten bestellen via www.Orogoldcosmetics.com mocht je ze willen, maar wanneer je eens in Engeland komt raad ik je zeker aan om de winkel eens binnen te lopen. 

De 24K Gold Deep Peeling kost ca. €93,00 en is hier te bestellen.
De 24K Moisturizer Cream kost ca. €93,00 en is hier te bestellen.
Heb jij wel eens van Orogold Cosmetics gehoord?

31 opmerkingen

 1. Het is wel echt heel duur, maar dat kan natuurlijk ook niet anders als er echt goud in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend dure producten op die site! Heb je deze producten zelf gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend duur zeg.... maar het lijken me erg fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een flinke prijs die je ervoor betaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is nogal prijzig voor 53 gram producten. Grappig dat er echt goud in zitten, dan gaat de prijs automatisch omhoog hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een geweldig verpakking heeft het ook, ze lijken me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou dit zelf niet gauw bestellen. Maar wel leuk om zo kennis te maken met een voor mij onbekend merk. De peeling lijkt me heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoge bedragen zeg. Maar de peeling ziet er wel heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg duur maar prachtig uiterlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow ik vind de verpakking ook heel erg mooi ! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow die producten zien er spectaculair uit. Mag ook wel voor zo'n prijs ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow mooie verpakkingen! Mag ook wel voor zo'n prijs ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weuw, die prijzen dat is wel erg duur. Voor die prijs mogen de producten ook wel erg mooi en goed zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg prijzig maar ik vind alleen de potjes al geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, het ziet er wel geweldig uit zo op je hand! Wat een goede werking, het maakt de prijs wel waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De producten zien er heel erg mooi uit en ze lijken mij erg fijn. Ook wel grappig dat er echt goud inzit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een fijne producten! Maar, dat mag ook wel voor die prijs ;-) OMG, wat duur..!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw lijkt me supergaaf om deze producten te kunnen gebruiken! Wie wil er nu niet echt goud op haar gezicht hebben? :D Wel jammer dat de prijs zo hoog is, maar alsnog zou ik hem denk ik wel kopen als ik hem tegenkwam!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige verpakkingen zeg! Een feestje om te gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een prachtige verpakkingen.. Alleen daarom zou ik ze al willen hebben! ;) Lijken me ook heel fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat bizar dat er echt goud in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een prachtig product, dat is leuk als je die onder de kerstboom ziet liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. klinkt als goddelijke producten maar wow wat een prijs haha

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Kocht ze in een chic winkelcentrum in Marbella, werd wel opdringerig benaderd door een verkoopster maar ze had een goed verhaal. Voor de 24K Moisturizer, de Deep Peeling en de Hyacinth Exquisite Manicure set betaalde ik na flink onderhandelen 150 euro, nog veel maar de eerste prijzen waren 150 euro p.st. Mijn ervaringen zijn erg positief, het resultaat is beter dan bij andere bekende producten. Nu nog een adres vinden waar ik kan onderhandelen over de te hoge prijs. Heb je een tip?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ze zijn duur maar ik heb het geprobeerd en ik moet zeggen : it's magic! Een ongelooflijke onmiddellijke effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ben net terug uit Londen waar ik deze producten kocht. Ben overweldigd. Echt de moeite waard

  BeantwoordenVerwijderen