Schoenaccesoires van Pimp Your Shoes.


Een tijdje geleden konden julle al een artikel lezen over de shoe apps, en vandaag heb ik een hele andere, leuke webshop. Pimp your shoes verkoopt ook allerlei dingen die je kan bevestigen aan je schoenen, waarvan ik twee soorten binnen kreeg. Ik kreeg de black leather ties binnen in de lange versie, en de clixx diamond wings in het zilver. Twee prachtige items waar ik direct mee aan de slag ben gegaan.


Ik ben dol op engelenvleugels, en deze clixx waren dan ook zeker wat voor mij. Deze clixx zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zilver, zwart en goud. Aangezien zilver voor mij het makkelijkst te combineren is besloot ik te kiezen voor de zilveren, en wauw, wat zijn ze mooi! 

Ik ben zeker niet teleurgesteld door deze clixx, want ze zijn in het echt zelfs nog mooier dan op de foto's. De zilveren kleur van deze clixx (en tevens de chains) is prachtig. Lekker shiny en zeker opvallend. De strass steentjes maken het dan ook helemaal af.


Deze clixx kun je gemakkelijk op de achterkant van je hakken bevestigen, maar ook op laarjes kun je ze makkelijk aan de zijkant vastmaken. Ik heb het op bovenstaande foto met een zwarte pump als voorbeeld gedaan, maar doordat zilver een hele veelzijdige kleur is staat het natuurlijk bij elke kleur pump goed.

De clixx voel je in het begin wel even zitten, maar als je een tijdje hebt gelopen en hier aan bent gewend heb je daar geen last meer van. Wanneer je pump erg strak zit heb je hier uiteraard ook meer last van dan wanneer je een pump hebt die wat losser om je voet zit.

Over deze clixx ben ik ontzettend te spreken, want wat zijn ze leuk! Pimp your shoes heeft een uitgebreid assortiment aan keuzes, dus ik raad je ook zeker aan om er eens tussen te kijken.

Deze diamond wings clixx in zilver zijn hier te bestellen voor €14,95.En dan heb ik nog de black leather ties mogen ontvangen. Ik schreef gisteren al een artikel wat gerelateerd was aan studs, en ook in deze bandjes zien we de trend weer terug. Deze bandjes zijn verkrijgbaar in twee formaten, waarvan ik de lange versie heb ontvangen.

Deze bandjes zijn bedoeld om om een laarsje te wikkelen, om deze zo een soort riempjeseffect te geven. Ik dacht eigenlijk dan ook dat ik nog een paar zwarte laarsjes in mijn kast had liggen, maar tot mijn spijt was dit niet het geval.Echter had ik wel deze kortere laarsjes liggen, al kunnen jullie zien dat de black leather ties hier niet voor geschikt zijn. Je moet dus echt laarsjes hebben wil je ze goed kunnen dragen, maar ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe laarsjes, waarna ik deze leather ties alsnog met plezier kan gaan dragen.

Voor nu werken deze ties niet zo goed voor mij, maar het concept vind ik wel ontzettend leuk. Mochten de ties nou nog te lang zijn kun je er uiteraard altijd een paar gaatjes bij in maken zodat ze wel passend zijn voor jou.

De black leather ties long silver studs zijn hier te koop voor €15,95.

Pimp Your Shoes is ook een ontzettend leuke webshop op het gebied van schoenaccesoires, en deze webshop is dan ook te volgen via Facebook. Ik ben in ieder geval erg tevreden overde producten én over de service, dus mocht je het leuk vinden om hun pagina op Facebook eens te bekijken, klik dan hier.

Wat vind jij van de schoenaccesoires van Pimp Your Shoes?

32 opmerkingen

 1. Ze zijn allebei echt gaaf !! Ik zou zelf voor de eerste gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ik wist helemaal niet van het bestaan af maar super handig om zo je schoenen een totaal andere look te geven.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Dit is leuk! Ik kende dit helemaal niet. Ik ga zeker even op hun webshop kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De vleugeltjes zijn echt leuk bij je hakken zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er leuk uit zeg, vooral de eerste :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn leuke accessoires om simpele zwarte schoenen op te pimpen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die met die vleugeltjes vind ik ontzettend leuk! Die wil ik ook voor mijn hakken, die dingen vrolijken ze ook helemaal op!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die vleugeltjes vind ik ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had zoiets nog nooit gezien maar ik vind het wel iets hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die vleugeltjes vind ik echt ontzettend leuk! Echt toffe accessoires om je schoenen te pimpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend leuk, het vrolijkt de boel echt heel erg op.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt super leuk!! Vooral die met de vleugels!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk! Weer eens wat anders. Ik vind die eerste echt heel tof, zowel classy als stoer. Mooi gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die clips zijn echt super leuk! Zo makkelijk om dan je schoen mooi te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh hee wat een leuke accessoire. De eerste is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel leuk, je schoenen zien er meteen leuker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zou het zelf niet zo snel dragen, maar het kan bij een ander denk ik erg tof staan denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vooral die vleugeltjes zien er erg leuk uit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De onderste vind ik echt niet mooi maar de bovenste is echt heel tof :D! Staat goed hoor, leuk en origineel!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat grappig, ik wist helemaal niet dat er zoiets als schoenaccesoires bestond!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind het ook een super leuk bedrijf heb er zelf ook mee samengewerkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die wil ik hebben!!! Ze zijn te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wow hoe leuk is dat! Ik wist niet eens dat er zoiets bestond, dank je! Echt awesome ;)
  Ik volg je nu op bloglovin'

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Denk dat dit soort prachtige accesoires echt wel een gat in de markt kunnen zijn. Ze maken je outfit toch net wat stoerder, heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leukk! Staan heel schattig bij je schoenen.
  liefs,
  Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen