Shoe Apps - Black Chains.Als er iets nieuws is op het gebied van beauty/fashion word ik over het algemeen erg snel nieuwschierig. Toen ik de Shoe Apps zag werd ik dan ook meteen enthousiast, want hoe leuk zijn deze dingen? Op een hele simpele manier kan je je schoenen net even wat leuker/aparter maken. En het leuke is dat er een heleboel soorten verkrijgbaar zijn. Zelf besloot ik voor deze simpele zwarte te gaan. De kleur is erg veelzijdig en door de chains eraan is het toch een erg leuk geheel.
Ik denk dat velen van jullie nu met de volgende vraag zitten: Wat zijn shoe apps? Shoe apps zijn een soort kousjes die je pumps tijdelijk kunnen opleuken. Het werkt dan ook erg simpel: Je neemt een paar shoe apps, je schuift de hak door de opening van de shoe app en trekt deze vervolgens over de hiel van de hak heen.

In het begin lukte het mij nog niet helemaal om de shoe app aan te trekken, en doordat ik een pump had met een langere hak kreeg ik de shoe app er niet zo gemakkelijk overheen, tot ik besefte dat ik het beter op een andere manier kon doen. Het kan dus even verwarrend zijn, maar na goed kijken kreeg ik hem gewoon aan.
Het leuke aan deze shoe apps is dat ze er in verschillende soorten zijn. Zo heb je simpele zwarten, maar ze gaan zelfs door tot gele fringes.


Ik heb de shoe apps gecombineerd met drie verschillende paren pumps. Ik ging voor basic zwart, nude en neonroze. Op alle drie vind ik ze erg leuk staan, al gaat mijn voorkeur uit naar de zwarte. Doordat het zwart op zwart is lijkt het van een afstandje net of het aan de pump vast zit en is het een erg mooi geheel.Maar ook bij nude vind ik het goed staan. Hier is het niet zozeer één geheel, maar maken we meer gebruik van color blocking. Het lijken dan ook twee aparte vakken, maar het effect vind ik wederom erg gaaf.En als laatste combineerde ik de shoe apps met deze neonroze pumps. Ook hier is het niet één geheel en maak ik opnieuw gebruik van color blocking. 

Zoals jullie hebben kunnen zien zijn deze shoe apps erg veelzijdig. Ik ben dan ook blij dat ik deze zwarte heb mogen ontvangen, al hebben ze ook hele gave andere shoe apps. Ik zou jullie dan ook zeker eens aan raden om te gaan kijken. De shoe apps zijn niet alleen erg leuk, ze zijn ook nog eens budgetproof.

Voor een setje shoe apps betaal je tussen de €9,95 en €11,95.
De shoe apps die ik heb ontvangen zijn hier te vinden.

Wat vind jij van de Shoe Apps?

46 opmerkingen

 1. Ik vind ze wel leuk eigenlijk, haha! Ik dacht eerst "Shoe apps, wat is dat nu weer?!", maar het staat best leuk!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn ze! Ik vind het met de zwarte het leukste omdat je dan niet het draadje eronder door ziet zeg maar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er echt heel cool uit, maar zelf zou ik ze niet dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet er nog even aan wennen alhoewel ik wel vind dat je ze leuk combineerd! Ben benieuwd of deze trend door gaat breken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er best wel apart uit, het is even wennen. Op zich staat het wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, grappig. Ik kende het nog niet. xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk bedacht :) had er nog nooit van gehoord

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat apart, ik kende het nog niet.
  Het spreekt mij ook eigenlijk niet aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit kende ik nog niet, best speciaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik kende het nog niet. Inderdaad staat het erg mooi op de zwarte pumps! Is een mooier geheel vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wist niet dat je hier echt accessoires voor had! Grappig bedacht

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat grappig! Ik vind het bij zwarte pumps het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het vooral mooi boven de zwarte pumps!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er leuk uit! Vooral bij de zwarte! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er super gaaf uit, ik vind het persoonlijk bij de zwarte het mooiste staan! Bedankt voor je reactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Op zwart vind ik ze erg leuk!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het het mooist staan bij de zwarte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat grappig zeg, dit kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nooit eerder gezien! Vooral met zwarte pumps staat het erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik kende dit niet, het heeft wel iets grappigs. Alleen is het totaal niet mijn ding :')

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een grappig idee! Doet me denken aan de dingen die Pimp Your Shoes maakt :)
  Altijd leuk die originele dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk zeg! Had hier nog niet eerder van gehoord, maar ze zijn wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat leuk! Ik kende het nog niet, maar zo kun je elk paar pumps weer eens iets anders maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wel geinig zeg! Krijgt gelijk een heel ander gezicht zo (je schoen hè ;)). Zelf ben ik alleen niet van de pumps :(

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik had het nog niet eerder gezien, maar ik vind het er wel erg leuk uitzien. Vooral bij de zwarte pumps vind ik het heel mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vindt het er echt zo mooi uitzien! Het fleurt je oude pumps echt op!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Bij de zwarte vind ik het het leukst staan, ik ben benieuwd naar meer shoe apps! X

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat orgineel. Ik kende het nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Origineel! Ik vind ze bij de zwarte het leukst staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ziet er inderdaad apart uit, wel leuk en origineel om je schoenen op te pimpen. Ik vind ze ook bij je zwart pumps het beste staan. Zelfs chic!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wauw bijzonder, ik heb het nog niet eerder voorbij zien komen! Inspirerende en leuke post! Mooie foto's heb je er ook bij gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat gaaf zeg, erg leuk bedacht. Het maakt je schoenen toch wel wat mooier/apart

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Bij de zwarte ziet het er wel grappig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Dat ziet er leuk uit! Geeft meteen iets extra's aan je schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wel leuk bedacht, maar vind het er niet echt leuk uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat leuk! Ik vind het vooral mooi bij de zwarte pump, omdat het dan inderdaad lijkt alsof het bij de schoen hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik wist helemaal niet dat dit bestond :) Ik vind het wel een leuk en origineel idee!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen