Sleek I-Divine Vintage Romance Palette.


Het sleek i-Divine vintage romance palette is al weer een tijdje uit, en ik zag hem dan ook steeds vaker voorbij komen op verschillende blogs. Van Sleek had ik al een aantal palettes die me erg goed waren bevallen, en toen ik de swatches van dit palette zag wist ik dan ook zeker dat ik deze ook aan mijn collectie toe wilde voegen.


Zoals bij elk oogschaduw palette van Sleek is de verpakking mat zwart, met daarop in glans-zwarte letters de tekst. Ik zelf vind de verpakkingen erg mooi, al vind ik het een beetje onhandig dat je aan de voorkant niet kan zien om welk palette het gaat. Ik heb zelf nu vier palettes van Sleek in mijn bezit, en ik moet dan ook op de achterkant kijken om te zien welk palette het is.De kleuren van dit palette zijn werkelijk prachtig, en ik vind het dan ook zeker geschikte kleuren voor de herfst. Het palette heeft veel gouden en paarse teinten, en het leuke aan de palettes van Sleek is dat de oogschaduws ook namen hebben.De eerste rij bestaat uit de kleuren: Pretty in Paris: Een parelwitte kleur met een hele mooie glans. Meet in Madrid: Een lichtgouden kleur met opnieuw een prachtige glans. Court in Cannes: Een champagne kleurige oogschaduw, wederom met dezelfde glans. Lust in La: Een iets donkerdere champagne kleur, ook weer opnieuw met die prachtige glans. Daarna komen er nog twee matte kleuren: Romance in Rome: een diepblauwe kleur en Propose in Prague: een bruine kleur.

Het leuke aan de namen is dat deze allemaal iets van een stad in zich hebben. Een klein detail, maar het is toch leuk dat ze er aan gedacht hebben. 

Het pigment van de bovenste rij kleuren is al ontzettend goed, en dat terwijl ik hier nog geen eens een oogschaduwbasis heb aangebracht. Wanneer ik dit wel doe komen de kleuren nog beter uit, al zul je zien dat de tweede rij nóg gepigmenteerder is.Op bovenstaande foto zijn de volgende kleuren te zien: A vow in Venice: Een aubergine kleur. Marry in Monte Carlo: Een paarse kleur. Honeymoon in Hollywood: Een iets donkerdere Aubergine kleur. Bliss in Barcelona: een pimpelpaarse kleur. Forever in Florence: een donkerpaarse kleur en tot slot Love in London: een diepzwarte kleur met een prachtige zilveren shimmer.

Zoals je kunt zien zijn deze kleuren nóg gepigmenteerder dan de kleuren van de bovenste rij, en dat terwijl ik hier wederom geen oogschaduwbasis onder aan heb gebracht.

De palettes van Sleek zijn over het algemeen ontzettend goed gepigmenteerd en voor een palette met daarin 12 kleuren betaal je slechts €9,99. Omgerekend is dat nog geen euro per oogschaduw.

Wat vind jij van het Vintage Romance palette?

48 opmerkingen

 1. Such a nice palette! I love these colors :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat palette vind ik zo mooi! Prachtige speciale kleuren, vooral mooi voor het najaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem zelf ook en ik ben er zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, zo goed gepigmenteerd! Mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig palette en de pigmentatie is wederom erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Ik wil deze ook hebben <3 ben sowieso best wel een fan van Sleek, omdat ze goede make-up voor een fijne prijs hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super mooie kleurtjes!! :) Ik wil ook nog heel graag een Sleek palette en ik vind deze er heel mooi uitzien! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem van de week na lang twijfelen (of ik niet al van die kleuren had) toch maar besteld... ik vind hem zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik draag zelf geen oogschaduw, maar dit vind ik wel een prachtige palette. x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. prachtige paletten lijken het me

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleurtjes! En zeker niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, prachtige kleuren! Ik heb geen palette van sleek, maar voor dat geld ga ik er zeker één aanschaffen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wauw, zeker die donkere rij is erg mooi en goed gepigmenteerd! Mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig palette. Hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. echt een super mooi pallet! ik vind de kleuren heel origineel maar je kunt ze echt super goed gebruiken ik zou ze ook gewoon gebruiken voor elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw hij is heel mooi! Toevallig dat ik net een artikel geschreven hebt over de paletten van Sleek! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo'n mooi palette, wauw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. de paarse tinten zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Erg mooi :) Ik heb zelf het iDivine Oh So Special palette, ben ik super blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw heel mooi palette. Die paarse kleurtjes zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, erg mooi! ik ben benieuwd naar een look! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtig palette. Hier word ik echt hebberig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat is dit toch een prachtig, prachtig palette! Elke keer als ik een review over het palette zie moet ik me inhouden om m niet te kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie kleuren zeg! Ook goed gepigmenteerd zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mooi palette! Ik ben benieuwd naar een ooglook! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heel erg mooi, maar ik zou hem zelf alleen kopen voor de bovenste vier. Dat zou ik zonde vinden, dus deze laat ik aan mij voorbij gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. prachtige kleuren! vooral die gouden kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw, wat een prachtige kleuren en pigmentatie! Ik heb 1 Sleek palet, maar ik wil meer! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Over de pigmentatie kunnen we duidelijk niet zeuren, mooi! Hele leuke kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooi!! Ik ben erge fan van de Sleek I-Divine palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een mooie kleuren in dit palette! Ik ben gek op paarse kleuren oogschaduw en ook de pigmentatie ziet er zo goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. 10 euro is echt geen geld voor zulke prachtige kleuren en prachtig palette!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een prachtige warme kleuren, echt een aanwinst zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Dankjewel voor je lieve reactie! Ik volg je ook, hele leuke blog en mooie posts :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw wat een mooi palet! Bedankt voor je leuke reactie en je follow op bloglovin! Je hebt zelf ook een leuke blog en ik ga je zeker volgen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Moooi palet!! Ik heb er zelf 3, deze nog niet ;-)!! Maar ziet er wel top uit!!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen