Smashbox wonder vision lipgloss set.De producten van Smashbox vond ik er altijd al goed uit zien, maar in de winkel had ik het nog nooit gezien. Toen ik een paar dagen geleden in Duitsland ging winkelen kwam ik bij de Douglas twee setjes tegen uit de Wonder Vision collectie en besloot ik ze beide mee te nemen. Het andere setje zullen jullie dan ook zeker nog voorbij zien komen, al is het vandaag de beurt aan de lipgloss set.
Aangezien ik mij nog niet echt verdiept had in het merk Smashbox wist ik niet wat ik me voor moest stellen van de kwaliteit en van de prijzen, en ook in de Douglas stonden er geen prijzen op de setjes. Meestal betekend dat niet zo veel goeds, want vaak zijn de setjes dan juist duur, maar toch besloot ik om het te vragen. Aangezien de prijzen mij voor het aantal producten wat je kreeg erg mee viel besloot ik om ze maar gewoon mee nemen.

Deze set bestaat dan ook uit maarliefst vijf lipglossjes, en wanneer je de €29,50 die deze set kost deelt door vijf kom je op €5,90 per lipgloss. De lipglossjes bevatten elk 2,7 Gram, dus als je het mij vraagt is dit een hele aardige prijs. Er zijn uiteraard wel goedkopere glossjes te vinden, maar voor de kwaliteit die je krijgt vind ik deze set zeker iets om aan te raden.

Als je normaliter de producten van Smashbox los koopt ben je wel iets duurder uit, al is zo'n soort set daarom juist leuk om eens iets van het merk uit te proberen. Zelf test ik ook liever meerdere producten uit voordat ik mijn mening over een merk geef. Want als het ene product helemaal niets is, kan het andere product van hetzelfde merk ook net zo goed wél erg fijn in gebruik zijn.


De verpakking van Smashbox is erg simpel en strak, maar dat vind ik juist het mooie eraan. De vorm van de lipglossjes met daarop heel subtiel de opdruk van de merknaam doen mij een beetje denken aan de lipglossjes van Mac, waar ik er sinds kort ook één van in mijn bezit heb.

Ook de kwastjes zijn erg simpel, maar zoals jullie waarschijnlijk al wisten vind ik deze kwastjes juist erg fijn. Ze zijn klein en praktisch, waardoor je je lippen gemakkelijk kan voorzien van één van de prachtige kleuren die zij in hun assortiment hebben.


De kleuren heb ik allereerst op mijn hand geswatcht, al zijn ze zo natuurlijk anders dan op mijn lippen. Van links naar rechts zijn de namen van de kleuren: Ruby, Pout, Luster, Tease en Radiant. Het zijn allemaal korte namen, en aangezien ze op de onderkant van de glossjes staan is het ook niet praktisch om de kleuren een lange naam te geven. Tevens vind ik deze korte namen juist wel erg catchy en tevens passen ze goed bij de kleuren.

Op mijn hand valt het me op dat vooral Ruby erg opvallend is, al zijn de andere kleuren ook zeker goed gepigmenteerd. Je kunt de kleuren natuurlijk ook nog wat opbouwen door nog een extra, dun laagje aan te brengen, maar zodat jullie kunnen zien hoe de kleuren er met één beweging uitzien heb ik slechts één laagje aangebracht. 

Zelf ben ik er dan ook niet zo'n fan van om kleuren op te bouwen, want op een dikke laag lipgloss zit natuurlijk niemand te wachtne. Op de onderstaande foto's heb ik dan ook telkens enkel een royaal laagje aangebracht. Uiteraard verschilt het per persoon nog hoe de kleur uitpakt op je lippen. Mijn lippen hebben dan ook aardig wat pigment, waardoor sommige lichte kleuren niet goed uitpakken. Als je al lichte lippen van jezelf hebt zal dit er natuurlijk anders uit zien, en ditzelfde geld voor de andere kleuren. Op bovenstaande foto zijn de kleuren zichtbaar op de volgende volgorde: Luster, Ruby, Radiant, Tease en Pout. 

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de kleuren, al vind ik Pout op mijn lippen niet zo mooi. Zoals ik net al zei is dit waarschijnlijk wel een geschikte kleur wanneer je lippen niet zoveel pigment bevatten, maar zelf ga ik deze kleur niet zo vaak dragen. Hij geeft namelijk een beetje een raar, milky effect. Voordat de kleur egaal op mijn lippen zit duurt het dan ook even, en alsnog vind ik hem niet ontzettend mooi. Lelijk vind ik hem ook zeker niet, maar dit zal zeker de kleur zijn die ik het minste ga dragen.

Het is lastig om een favoriet te kiezen, want afgezien van Pout vind ik het stuk voor stuk prachtige kleurtjes. De kleurtjes blijven allemaal een lange tijd zitten, ze pikken niet, én ze hebben geen vreemde geurtjes waar je je aan zou kunnen irriteren. 

Zoals jullie hebben kunnen merken ben ik ontzettend tevreden over deze kleuren, en ik ben zeker van plan meerdere producten van Smashbox uit te gaan proberen.

Voor deze set met vijf lipglossjes betaal je €29,50.
Welke kleur is jouw favoriet?

29 opmerkingen

 1. All the shades are actually very pretty and wearable! I love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien ze er mooi uit! Ik wil nog heel graag producten van Smashbox proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleurtjes! Lipgloss is niet echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk pakketje zeg! Jammer dat het wat prijzig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou niet van lipgloss maar ik vind het wel prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe box! fijne review X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zien er goed uit meis
  vind die licht roze heel mooi

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben niet echt van de lipgloss, maar vind de kleurtjes die erbij zitten wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie & goed gepigmenteerde glossjes :-) Ik kan me indenken dat jij hier tevreden over bent! Thanks voor je uitgebreide artikel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat leuk! Ik ben al heel lang benieuwd naar de producten van smashbox. Ruby en Tease zijn mijn favorieten van deze lipglossjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze er echt heel erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kleurtjes! Ik hou zelf niet zo van lipgloss maar vind het wel een mooie set :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I looooove Smashbox! Het is een van mijn favoriete merken. Ik heb zelf de Wonder Vision oogschaduw, maar de lipglossjes heb ik (nog) niet :-) Ze zien er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleurtjes vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Op je hand ziet Pout er erg mooi uit, maar op je lippen valt hij idd wat tegen en vind ik juist Tease je erg mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie glossjes! Vooral Tease en Pout zijn wel mijn favoriete kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gaaf! Radiant vind ik heel erg mooi uitkomen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind ruby de mooiste kleur. Maar eigenlijk zijn ze allemaal heel leuk! Ik zou ook wel wat meer van dit merk willen zien en eens uitproberen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het wel mooie kleurtjes, maar ze lijken wel veel op elkaar. x

  BeantwoordenVerwijderen