Studs van GoStuds.Studs zijn er te vinden in alle soorten en maten, maar afgezien van Ebay zijn ze weinig te koop. Ik bestel zelf wel eens via Ebay, maar de verzending daar duurt vaak ontzettend lang, én veel pakketjes komen niet aan. Het is dan ook fijn dat er ook een Nederlandse website is die studs verkoopt, namelijk GoStudsVan GoStuds kreeg ik drie soorten studs opgestuurd. Grotere  vierkante, wat kleine rondere en vierkante plakstuds. Ik ben nog van plan om met de studs die ik niet voor dit artikel heb gebruikt, een shirtje te bestudden, maar helaas lukte dit nog niet helemaal toen ik het wilde proberen. De studs vielen er zo weer vanaf, ondanks dat ik de pootjes had omgebogen. Ik ga dan ook nog zeker even kijken hoe ik dit kan voorkomen.

De plakstuds zijn best wel klein, waardoor je deze ook nog eens op je nagels zou kunnen doen. Verder is het erg leuk om deze op bijvoorbeeld een mobielhoesje te plakken, want dit soort hoesjes zijn momenteel erg in. Op onderstaande foto heb ik dan ook wat bestudde hoesjes ter inspiratie bij elkaar gezocht.Met verschillende groottes aan  plakstuds kun je allerlei verschillende designs maken, en op de bovenstaande foto zijn er een aantal zichtbaar. Deze designs komen allemaal van weheartit, en daar kun je er nog veel meer vinden.

Mijn persoonlijke favoriet is zeker wel die versie met het hartje, ontzettend leuk om een dierbaar persoon cadeau te doen en zelf de andere helft te 'dragen.' Ook een leuke tip voor een sinterklaas/kerst cadeautje. Lekker budget, maar erg persoonlijk én leuk.


Zelf heb ik, omdat het op het shirtje niet wilde lukken, besloten de zijkanten van mijn etui te bestudden. Dit was een erg simpel etui van de Hema, maar door de studs is hij toch wat leuker geworden. Ontzettend tevreden ben ik nog niet met het resultaat, maar aangezien je ze makkelijk weer kunt verwijderen kom ik nog wel met een leuker design.

Bij GoStuds hebben ze in ieder geval een heel ruim aanbod aan studs, en de prijzen zijn dan ook goed te doen. De prijzen liggen over het algemeen tussen de €1,64 en €2,99. De een is wat duurder, de ander is juist weer goedkoper. Het ligt maar net aan de soort en aan de maat van de studs. 

Een voordeel aan GoStuds is dat de service erg goed is. Ik kreeg op zaterdag een bevestiging dat de bestelling zou worden verzonden op zondag, en dinsdag kreeg ik het pakketje dan ook in huis. Lekker snel, dus vooral wanneer je het écht snel odig bent is dit ideaal.

Wat vind jij van Studs?

21 opmerkingen

 1. Wat leuk! Het is ook erg leuk om op je schoenen te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind studs echt leuk, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar studs die je vast kunt schroeven. Blijven deze studs goed zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je echt leuk gedaan zeg! :D Ik vind studs echt geweldig leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik vind dat studs je kleding en accessoires net wat meer pit kunnen geven, erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk. En helemaal niet duur ook. Ik ben gek op studs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit moet ik onthouden! Ik heb al vaak studs willen kopen, maar ik vond ze nooit ergens, buiten inderdaad op ebay dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gaaf! Deze ga ik onthouden hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt leuk om dingen mee te 'pimpen' :)!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk en lekker creatief! Ik heb ook studs maar nooit tijd en zin voor om het zelf te doen :p

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Je kunt daar zoveel kanten mee op!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Op Vans kan het ook heel leuk zijn, en op kraagjes vind ik het ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil al heel lang aan de slag met studs maar het is er nog steeds niet van gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk!
  Het is vaak even een werkje, maar dan heb je wel wat :)
  De telefoonhoesjes zijn ook erg leuk, alleen ben ik altijd bang dat ze er zo snel afgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Love studs! Ik heb er voor op mijn nagels :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke webshop en studs zijn leuk om alles op te pimpen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zie dat er gratis shipping is, zou dat ook voor België zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuk die studs van Gostuds! En ook echt een snelle levering, binnen 2 dagen in huis:)!

  BeantwoordenVerwijderen