The Body Shop Mango, Pink Grapefruit & Chocomania Body Scrubs.Helaas kom ik niet zo vaak bij de Body Shop. Niet omdat ik er niet wil komen, maar omdat er bij mij in de buurt niet veel fillialen zijn gevestigd. Erg jammer, maar gelukkig heeft de Body Shop ook een webshop. Er was dan ook een leuke actie gaande, want alle scrubs kostten nu slechts €5,00 in plaats van €16,00. Ik besloot dan ook een aantal producten te bestellen, en die wil ik graag met jullie delen.Mijn favoriete lijn van de Body Shop is toch wel de Mango lijn. Ondanks dat dit een vrij zomerse geur is kon ik deze scrub voor €5,00 niet laten liggen. 

De ingrediënten van deze scrub zijn als volgt: Ethylhexyl Palmitate, Sucrose, Sodium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Silica, Mangifera Indica Seed Oil/Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Ricinus Communis Seed Oil/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Capsicum Annuum Extract, Rosmarinus Officinalis Extract/Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Citric Acid, Propylparaben, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 19140/Yellow 5 Lake.
De geur van deze scrub is net zoals de body butter die ik al had heerlijk. Het is echt een zoete mango geur, dus je moet wel van zoete geuren houden.

De substantie van deze scrubs is ook heel erg fijn, en mijn huid word er ontzettend zacht van. Om je hele huid te scrubben heb je ook maar een klein beetje nodig, dus de scrubs zijn ook nog eens zuinig in gebruik.Als tweede heb ik de pink grapefruit scrub besteld. Deze geur had ik nog nooit eerder geroken en ik was dan ook erg benieuwd. Deze geur is nog zoeter dan de mango scrub, maar opnieuw heel erg lekker. Echter zijn de mango en pink grapefruit scrubs wel wat meer zomergeuren, maar op sommige dagen heb ik wel eens zin in dit soort geuren.

De ingrediënten van de Pink Grapefruit scrub zijn als volgt: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Silica, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Citrus Aurantium Amara Peel/Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel, Zea Mays Cob Powder/Zea Mays (Corn) Cob Powder, Benzyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mel/Honey/Miel, Parfum/Fragrance, Soidum Hydroxide, Limonene, Citrus Paradisi Seed Oil/Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil, Linalool, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Citral, Denatonium Benzoate, CI 14700/Red 4, CI 17200/Red 33.
De substantie van deze scrub is net wat dunner dan die van de mango scrub, al vind ik deze ook heerlijk. De geur blijft net als de andere scrubs na een tijdje nog hangen, en mijn huid voelt weer zacht en verzorgd aan.En als laatste heb ik nog de Chocomania body scrub besteld. Toen ik voor het eerst iets van de Body Shop kocht was dat de Chocomania body butter, en over die geur had ik wat gemengde gevoelens. De ene keer vond ik hem wel lekker, en de andere keer niet. Nu het wat kouder is vind ik de warme chocoladegeur heerlijk, en voor €5,00 kon ik ook deze scrub niet laten liggen.

De ingrediënten van de Chocomania body scrub zijn als volgt: Ethylexyl Palmitate, Sucrose, Soidum Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Silica, Glycine Soja Oil/Glycine Soja (soybean Oil, Theobroma Cacao Shell Powder/Theobroma Cacao (Cocoa) Shell Powder, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Parfum/Fragrance, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, Mica, Polysorbate 20, Linalool, Limonene, Coumarin, Ethylene Glycol, Denatonium Benzoate, Citric Acid, CI 77499/Iron Oxides, CI 77491/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide.
Deze warme, chocolade geur ruikt exact hetzelfde als de body butter, en in combinatie vind ik het heerlijk om deze producten te gebruiken. In tegenstelling tot de mango en pink grapefruit scrubs is deze geur wel winterproof, en dit is dan momenteel ook zeker mijn favoriet.

De substantie van de chocomania body scrub is weer net wat dikker en is vergelijkbaar met de mango scrub. Ook deze maakt mijn huid net als de andere scrubs heerlijk zacht.

De scrubs bevatten allemaal 200 Mililiter, wat omgerekend 222 Gram is. Je krijgt dus een aardig grote pot, al is de prijs normaal niet mega goedkoop voor een scrub.

De normale prijs voor een scrub van de Body Shop is €16,00.
Wat is jouw favoriete Body Shop scrub?

44 opmerkingen

 1. I've tried Pink Grapefruit before and loved it! I'll have to try the mango too :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HMM, dit ziet er echt geweldig lekker uit! Zelf ben ik ook dol op de bodyshop maar ik vind de producten toch vaak wel wat aan de prijzige kant, vandaar dat ik er toch niet vaak iets koop. Deze scrubs (vooral die met chocolaaaaa!!) klinken echt heel erg goed!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze klinken echt enorm fijn! Ik ga binnenkort eens kijken bij TBS :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm, ze lijken me allemaal erg fijn! Ik hou echt van TBS :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb enkel de butters van TBS, ik ben heel benieuwd naar hun srubs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele fijne producten heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ze zien er echt héérlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze heb ik zelf nog niet mogen testen, ze klinken wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heb zelf de perzik versie en die vind ik zo goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de shea scrub geweldig, die laat een vettig laagje achter waardoor je je niet meer hoeft in te smeren met bodylotion/butter ideaal als je daar een keer geen zin in heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze lijken me echt super fijn! Vooral die laatste lijkt me super :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De scrub van tbs vind ik altijd echt zo fijn! Vooral die perzik versie is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er echt fantastisch uit! De mango lijkt mij ook lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die Chocomania scrub is ook een favoriet van mij :) heel fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! Ik heb ook een scrub besteld bij deze actie - dat kun je niet laten liggen dan! Ik ben vooral benieuwd naar de mango & pink grapefruit geuren, maar ik heb van de chocomania een body butter en ik vind het helemaal geen lekkere geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb een bodybutter in mango en ik ben er verslaafd aan haha, de geur is zo vervrissend en de substantie is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er heel goed uit! Wat een leuke review ook! Al lijkt de chocolade body butter mij niet zo lekker, haha! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Grapefruit heb ik ook! Die is zooo lekker, en mango lijkt me ook heel erg lekker. Dat is een van mijn favoriete stuks fruit :)
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze klinken heel fijn, ik zou vooral de chocolade wel willen uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauwie maar 5euro! Dan zou ik m ook niet laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb je genomineerd voor de Liebster award! Kijk snel op mn blog!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die mango lijkt mij erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb nog nooit een scrub gebruikt van de tbs maar ze lijken me wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik zou de Pink Grapefruit scrub eens moeten proberen. De geur is heerlijk, ik kan het dus in de winter ook wel appreciëren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb de Chocomania ook gehad en hij is heerlijk c;
  Ze hebben nu de winter collectie bij The Bodyshop!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. die laatste lijkt me heerlijk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik ben nog nooit bij tbs geweest omdat er dus ook geen vestigingen in de buurt zijn. De mango versie lijkt me erg lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh, heerlijk..! :-) Ik zou niet kunnen kiezen qua geur. Slim dat je ze alle drie hebt gekocht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Bedankt voor de aanbieding tip, ik ga meteen even kijken!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 30. leuk artikel! Ik heb de aardbei bodybutter, die vind ik fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik heb zelf nog geen scrubs gebruikt tbs, maar ze lijken mij wel heel erg fijn. Vooral de Mango en Pink Grapefruit lijken mij erg lekker, want ik ben gek op fruitgeuren. De Chocomania twijfel ik een beetje over of die wat voor mij zal zijn. Die zal ik dan toch echt eerst eens moeten ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. De bodyscrubs van de bodyshop zijn echt heeerlijk! Ik heb zelf de lichtbruine, shea heet hij volgens mij

  X Esther \ Confashions

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik ben fan van de body butters & scrubs van The Body Shop. Vind degene met cacao erin alleen wel heel erg heavy.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik ben 2 weken geleden ook meteen een scrub gaan halen toen ik het hoorde, top korting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik heb zelf nog geen scrub van TBS maar deze zien mij er wel heel erg fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Die chocomania-producten ga ik zeker testen als ik volgende keer in de buurt ben. Klinkt goed allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Die chocolade lijkt me echt héél erg lekker. Sheabutter vind ik ook heerlijk.
  Bedankt voor je reactie en het volgen! Ik volg je nu ook via Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Leuk artikel! Ik hou van The Body Shop (: Heb alleen nooit een scrub ervan geprobeerd

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De body butters van TBS zijn heerlijk! Ik kan er maar geen genoeg van krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen