Victoria's Secret Bodysplash Set.Wat het leuke is aan Schiphol, is dat er hier een Victoria Secret zit. Ik ben hier dan ook met een glimlach naar binnengelopen, want voordat ik binnen was zag ik al allerlei leuke dingen die ik graag van dichterbij wilde zien. Één van deze dingen was deze set met daarin vijf bodysplashes. Ik wilde de bodysplashes altijd al graag proberen, en voor de prijs wat deze set kostte kon ik hem niet laten liggen.
 Deze set bevat niet de fullsize bodysplashes. De set bevat vijf mini's van elk 60 ml. In deze set zaten de geuren: Amber Romance, Love Spell, Coconut Passion, Pure Seduction en Sheer Love. En niet alleen de geuren van deze bodysplashes zijn erg fijn, ook vind ik de verpakkingen erg mooi. Doordat ze allemaal een bloemige achtergrond hebben sluiten ze ook weer goed bij elkaar aan en zien ze er lekker vrolijk uit.
 
De geuren die dit setje bevatten zijn niet alleen zoet, er zitten ook een aantal warme geuren tussen. De geuren had ik van te voren echter niet in de winkel geroken, maar gezien het feit dat ik dol ben op kokos geuren wist ik vrijwel zeker dat ik Coconut Passion sowieso lekker ging vinden.
 De eerste geur uit deze set is Sheer Love. Sheer Love heeft de geur van fris katoen en roze lelie. Deze geur is dan ook zeker een aanrader wanneer je houd van bloemige geuren. De geur is echter niet alleen bloemig, het heeft namelijk ook iets zoets.Ambers Romance is de tweede geur uit deze set. Deze heeft de geur van amber & crème anglaise. Dit is een hele warme geur en hij ruikt naar vanille, amber en tevens vind ik dat het iets poederigs heeft.En als derde komen we aan bij Pure Seduction. Pure seduction ruikt naar rode pruim & freesia. Dit keer geen warme geur, maar een ontzettend zomerse, zoete geur. Deze geur doet me op de een of andere manier dan ook denken aan vroeger, want toen was ik dol op deze geuren.

 
Als vierde zijn we aangekomen bij mijn favoriet. Dit is de geur coconut passion. Deze ruikt dan ook naar vanille en cocosnoot. De geur ruikt vooral naar vanille, maar de cocos is ook zeker aanwezig. Wat ik wel fijn vind is dat je de vanille meer ruikt dan de cocos, want zo is het niet te overheersend.En alweer als laatste ben ik aangekomen bij Love Spell. Love spell was toch wel één van de geuren waar ik de naam al van kende en veel goeds over gehoord had. Ik was dan ook erg blij dat deze in het setje zat en dit was de geur die ik als eerste wilde ruiken toen ik de set openmaakte. Deze heeft de geur van kersenbloesem & perzik. Opnieuw een ontzettend zoete geur, maar ik vind deze nog lekkerder dan Pure Seduction. Ik denk dat dit vooral komt door de perzik, want dat is ook zeker een van mijn favoriete geuren.
 
Ik ben dan ook erg blij dat ik dit setje heb gekocht en eigenlijk zit er geen enkele geur bij die ik niet zou gaan dragen. Doormiddel van deze kleinere verpakkingen is het erg leuk om zo kennis te maken met de geuren. Zo kun je ze ook een tijdje uittesten voordat je meteen een grote verpakking aanschaft.
 
Deze Victoria's Secret Bodysplash Set kostte mij €19,90.
Wat is jouw favoriete Victoria Secret product?


42 opmerkingen

 1. De derde lijkt me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb Love Spell, Pure Seduction en Sheer Love ook! Allemaal erg lekker, vooral de Love Spell

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk al die flesjes bij elkaar, gezellige verpakking! Kost gelukkig ook niet zoveel, vooral op Schiphol:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super handige verpakking, zo kan je het proberen! Niet belachelijk duur ook

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne set! Ze lijken me allemaal wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke set, alleen al om naar te kijken! Lijken me fijne geuren

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik wil al heel lang een VS bodysplash!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heerlijk. Ik moet zeggen dat ik geen producten heb van Victoria Secret.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh ik wil deze!! Ik ben er zo benieuwd naar! :D Zo'n set is dan echt ideaal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, wat een leuke set. De prijs vind ik dan nog best meevallen. I want itttt! Haha. Ik heb zelf (helaas) niks van VS.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaaaah meen je dat, alle flesje voor € 19,90? Ik ga volgende week gelijk naar hun winkel om deze set te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klopt! Ik heb hem wel op Schiphol gehaald, btw vrij dus. Zal dus een paar euro kunnen schelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk setje! Leuk om kado te doen en om te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een prachtig set! Ik wist niet dat je ze ook allemaal in 1 had. Ik wil hem ook echt graag maar jammer genoeg woon ik niet dicht bij Schiphol...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hmm, al die body splashes lijken me zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke set met een hoog 'hebberig' gehalte ;-) De geuren lijken me heerlijk! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een leuk set!
  en je reactie maakte echt mijn dag :) Lief dat je mij wilt volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ze lijken me allemaal echt heerlijk, en ze zien er ook heel erg mooi uit. Ik wilde ook graag naar een Victoria's Secret winkel in Londen, maar het was al laat en ik kon het ook niet zo snel vinden, helaas. En op Schiphol heb ik hem helemaal niet gezien! Jammer, maar ja! Vooral die met kokos lijkt me heel erg lekker, ik vind kokos geur sowieso heel erg lekker altijd bij beautyproducten.
  Liefs, Suzanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een leuke verpakking ook zeg! :) Ziet er erg fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een heerlijke geurtjes in een set! Ambers Romance lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mij lijken ze allemaal ontzettend goed ! De verpakking is ook ontzettend mooi x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk zo'n setje en inderdaad erg handig om zo allemaal verschillende geuren te kunnen proberen. Mij lijkt vooral Sheer Love heel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Vind de bodysplashes van VS heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. 19,90 maar? Dat valt reuze mee! Ik had in mijn hoofd dat het veel duurder was! Die met cocos en vanilla lijkt mij erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hmmm, me wants! Leuk zo'n setje, ziet er ook kleurrijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind deze zo leuk! En lekker ruiken natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mag ik even jaloers zijn? haha. Wat een leuk setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nice!! Vind alleen die flesjes al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. oewh, leuk zo'n setje! Ik ben dol op de bodysplashes van victorias secret. Mijn favoriet is nu Hello Darling met de geur van nectarine :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik heb nog nooit hiervan een product gehad, maar ik ben wel heel benieuwd naar de geuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. de bodybutter en de bodysplashes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ben zo benieuwd naar deze producten! Jammer dat er geen winkel in de buurt zit, Schiphol is me net iets te ver =)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuke set! Ik heb zelf Pure Seduction maar ik zou ook graag nog Sheer Love hebben :)
  Liefs,
  Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh ik wil deze ook zo graag! Als ik ooit nog eens in een Victoria Secret winkel ben koop ik een hele voorraad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Vet leuk! jij gaat ook naar schiphol. ook voor plezier? Of voor op reis?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. geweldig reissetje zo kan je de geuren goed proberen en kijken of ze wel lekker zijn

  BeantwoordenVerwijderen