Vip Box November 2013.


Op de Facebookpagina van de vip box stond al vermeld dat de box deze maand wat anders zou zijn dan wat we van de vip box gewend waren. De vip box zit normaal dan ook vol met leuke make-upjes, maar deze maand zitten er producten in voor je lichaam. De vip box kwam deze keer dan ook niet door de brievenbus zoals normaal, maar deze keer kwam het met de pakketpost. De doos is dan ook minstens twee keer zo dik als normaal.

Afgezien van het feit dat ik de kleur van de box echt vreselijk vind, viel de box me wel gelijk op door de opvallende, groene kleur. Op het deksel van de box stond dan ook het merk anatomicals. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord, en doormiddel van dit soort boxen is het erg leuk om er kennis mee te kunnen maken.En dan begin ik maar gelijk met de inhoud. De box heeft deze maand alleen maar producten van het merk anatomicals, en dit zijn geen make-up maar lichaamsproducten.

In boxen zoals de glossybox ziten vaak ook lichaamsproducten en niet enkel make-up producten, maar het geen wat ik daar vaak jammer aan vind, is dat het heel veel samples zijn. En samples kunnen we ook gewoon zelf gratis opvragen. 
In deze box zitten echter wel fullsizes en geen samples en daar ben ik dan ook erg blij mee.

Als eerste zitten er vier maskertjes in deze box. Drie gezichtsmaskers en één haarmasker. Ook zit er een sleep balm in. Deze heeft een hele ontspannende lavendel geur waardoor je dus eerder in slaap zou moeten vallen. Ook zit er een lippenbalsem in met SPF 30. Met dit koude weer een beetje overbodig, maar we kunnen het natuurlijk altijd als een normale lippenbalsem gebruiken. De body cleanser en de handcreme die in de box zitten komen ook zeker van pas, en dan zit er nog een day & night spot stick bij die ik ook ga uitproberen. Alweer als laatste zit er nog een slaapmaskertje bij, en dat was de gehele box al weer.

Deze box met enkel producten voor het lichaam is maar éénmalig, en ondanks dat ik het een hele toffe box vind zie ik toch liever wat make-upjes en wat meer verschillende merken.

Wat vind jij van de Vip Box van november?

42 opmerkingen

 1. Ik vind het heel leuk ik vind het idee ook gewoon super leuk, al snap ik wel dat meerdere merken misschien leuker hadden geweest!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke box! Ik ben benieuwd, komen er reviews van online?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is wel de bedoeling! Zijn er producten waarvan je graag een review ziet?

   Verwijderen
 3. Ik vind het wel een leuke inhoud :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke box! Grappig dat alles van 1 merk is, het ziet er fijn uit :-) Anatomicals vind ik wel een leuk merk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind de inhoud heel erg leuk! zou dit merk graag eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Zit ook een hoop in, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke producten! Ik vind de teksten op de verpakking altijd erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke box! :)
  Ik ga je volgen, volg je me terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het eigenlijk een beetje jammer dat het allemaal één merk is. Zo'n box neem je vaak juist om met meerdere (onbekende) merken of nieuwe producten kennis te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zitten best veel leuke dingetjes in!! Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben persoonlijk meer van de 'in zo'n box moeten meer (onbekendere) merken zitten', maar dit is voor 'n keertje ook wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuk merk,ik vind het juist leuk dat je zo een hele collectie hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel erg leuk uit! Ik ben best wel benieuwd naar de producten!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Reacties
  1. De vip box is een box die je maandelijks krijgt. Hierin zitten minimaal 5 beauty/body producten en je betaald er €12,50 per maand voor.

   Verwijderen
 15. Jammer dat deze box producten bevat van maar 1 bepaald merk. Maar je hebt wel mega veel gekregen. Dat is dan wel weer super leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb de box niet, maar hij ziet er goed uit en voor de lipbalm , de spf 30 is best nodig want als het licht is is er uv straling en juist nu de zon laag is is het heftiger dan je denkt als hij ff zich laat zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een leuke box! Ik had zelf de glossybox maar daar ben ik mee gestopt omdat ik het niks meer aan vond. Er kwamen geen goeie producten meer in! En heel vaak hele oude

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat haarmasker lijkt me heel fijn, ik heb nog nooit een box besteld, het lijkt me alleen leuk om hem te ontvangen voor een pakketje, de verassing en omdat het leuk in je kamer staat haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de inhoud er wel leuk uitzien, maar ik ben stiekem wel blij dat ik de VIP Box nog niet besteld heb (dat wil ik misschien wel gaan doen), want alleen maar lichaamsverzorgingsproducten vind ik leuk, maar make-up producten erbij vind ik stiekem nog leuker ;) Anatomicals kende ik nog niet, maar het lijkt me wel een goed merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuke box! Ik zou ook graag zo'n box bestellen maar heb altijd een beetje schrik dat de inhoud gaat tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vip box kan je gerust eens uit proberen! De eerste box kost maar €5,00. :)

   Verwijderen
 21. Ik vind de inhoud van de box erg leuk en ben vooral wel erg benieuwd naar de sleep balm en de handcrème. Ik kan mij alleen wel voorstellen dat je toch liever ook wat make-up producten en verschillende merken had gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk een keer een wat andere box, maar make-up enzo blijft idd toch altijd het leukste! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. VIPBox is over het algemeen een box met alleen make up producten. Na 7 maanden vonden wij het tijd voor wat afwisseling en hebben wij samen met anatomicals deze heerlijke verwenbox samen gesteld. Leuke review weer! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een superleuke box! Eindelijk eentje waarvan de inhoud mij helemaal aanspreekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Die tekstjes erop zijn leuk gevonden, vooral van die chapstick! Benieuwd of de spot stick echt werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dit is echt eens een box waarvan de inhoud me echt helemaal aanspreekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind het een leuke box! Al zou ik zelf liever wat make-up spulletjes hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vind de inhoud erg leuk! zelf heb ik niks met make-up spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik heb hem ook! Vind hem heel leuk en lekker vol. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 30. wat en leuke box. Fijne inhoud ook :)

  BeantwoordenVerwijderen