Anna Sui Minnie Mouse Xmas 2013 Nail Polishes.


Dat ik een zwak heb voor mooie nagellakjes is denk ik inmiddels wel duidelijk. Toen ik deze nagellakjes van Anna Sui dan ook op Ebay tegen kwam móest ik ze hebben. Deze prachtige lakken zijn gemaakt in de vorm van minnie mouse, en de kleuren nagellak bepalen de kleur van het onderste deel van haar jurk. Ik kwam vijf kleurtjes tegen en een paar weken later belandden de lakjes op mijn deurmat.
Helaas had de verkoper waar ik mijn lakken vandaan heb de lakken niet erg goed verpakt, en daardoor is het strikje van de zilveren lak dan ook redelijk beschadigd. Erg jammer natuurlijk, maar ik ben blij dat ze verder wel heel zijn gebleven.

Iets anders wat ik nog niet heb meegedeeld: Ik heb een nieuwe camera. Een weekje geleden besloot ik na lang twijfelen de Canon EOS 1100D Spiegelreflex camera te bestellen, en ik ben er erg blij mee. Het is nog wel even wennen en dan ook niet álle foto's zijn perfect, maar het gaat de goede kant op! Af en toe zullen er nog een paar artikelen online komen waarin de foto's niet gemaakt zijn met de Canon, maar dat komt omdat ik deze eerder al gemaakt heb en het vooral bij oogschaduws zo is dat ik geen nieuwe foto's kan maken als de producten al geswatcht zijn.En dan de swatches. Ik heb allereerst de kleur 'Snow White.' geswatcht. Dit is een vrij sheer wit lakje. Hij is dan ook niet helemaal dekkend, maar ik denk eerlijk gezegd dat dit ook niet bedoeld is als een hele dekkende, witte lak. 

Mooi is hij echter wel en ik vind hem dan ook erg goed draagbaar. Door de parelwitte kleur is hij goed draagbaar in de zomer, maar in de winter vind ik hem ook wel iets sneeuw-achtigs hebben en dat is natuurlijk ook de bedoeling, gezien de naam.

Ik heb op bovenstaande swatch drie dunne laagjes aan gebracht, maar met twee laagjes had ik nagenoeg hetzelfde effect.De tweede lak die ik bestelde is de kleur Neon Pink. Misschien een vreemde keuze voor in een kerstcollectie, maar mij maakt het eerlijk gezegd niet zo veel uit. Ik denk vooral dat dit een kleur is die ik erg veel ga dragen in de zomer, en in combinatie met de zilveren glitter lak die straks nog komt vind ik hem ook erg mooi.

Bij deze lak heb ik slechts twee laagjes aangebracht die hem volledig dekkend maken. Het fijne aan deze lakken is de korte droogtijd. Na een paar minuten kan ik er al van alles mee doen en hoef ik niet zo bang te zijn dat de nagellak er meteen weer af gaat.Aangezien alle lakken stuk voor stuk prachtig zijn vind ik het lastig om een favoriet te kiezen, maar als het dan écht moet ga ik denk ik voor Midnight Purple. Midnight Purple is een prachtige, dieppaarse kleur met een hele bijzondere shimmer. Op de foto zie je hem niet zo goed op mijn nagels maar in het potje is hij wel goed zichtbaar.

Wederom heb ik hier twee laagjes gebruikt. Aangezien ik de lak hier alleen heb gedragen voor het swatchen heb ik ze wat vlugjes na elkaar aangebracht en zie je hier en daar nog wat lege plekjes. Toen ik hem een paar dagen later rustig heb aangebracht had ik daar echter geen last van en waren twee laagjes dan ook voldoende.Op naar de glitter lakken. Mijn minst favoriete lak is toch wel Passion Red. Niet omdat ik hem niet mooi vind, dat in tegen deel, maar meer doordat de glitters erg moeilijk op je nagels komen. Ik ga hem de volgende keer dan ook niet als een normale nagellak aanbrengen, ik ga de glitters namelijk stuk voor stuk op mijn nagels aan brengen zodat het geheel wat voller is.

De kleur die ik hieronder draag is de lak 'Kiss Chase'. Dit is een lief, roze kleurtje welke afkomstig is uit de Ciaté mini mani month van 2013. Als jullie het leuk vinden wil ik hier ook nog zeker wel een artikel over schrijven.

Op deze foto heb ik bovendien slechts één laagje aangeracht van de glitter lak en met twee laagjes krijg je dus wel wat meer van de grove glitters. Ik vind het ook erg lastig om te bepalen welke kleur hier nou mooi onder is, en als ik er een andere kleur onder had gedaan waren de kleinere, rode glitters ook beter zichtbaar geweest.Als laatste maar zeker niet de minste heb ik de lak Stardust Silver besteld. Dit is een zilveren glitter topcoat die me ook écht doet denken aan sterrenstof. Ik heb hem op bovenstaande foto aangebracht over een mintgroene lak van Ciaté (wederom uit de mini mani month) en vind hem hier erg mooi uitkomen.

Hier heb ik ook slechts één laagje aangebracht en dat vind ik eigenlijk wel erg mooi. Wanneer je meerdere lagen aanbrengt verdwijnt de achtergrond kleur natuurlijk een beetje en krijgen de glitters wat meer de overhand. Het is maar net wat jij zelf mooi vind.

Ik kocht deze Anna Sui lakken via Ebay voor c.a. €14,50 per stuk. Vrij prijzig voor een lakje, maar de verpakking is natuurlijk ook érg speciaal. De verkoper waar ik ze vandaan heb verkoopt ze momenteel niet meer, maar wanneer je zoekt op 'Anna Sui Minnie Mouse' worden alle resultaten zichtbaar. Ze staan er echter niet altijd op, maar ik zou Ebay in de gaten houden als je ze graag wilt. Wekelijks zie ik ze namelijk wel weer eens verschijnen.

Welke kleur is jouw favoriet?

48 opmerkingen

 1. They look so cute! I love the last combo with the silvery top coat on!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een geweldige verpakking!! <3 Zo schattig! Ik vind de paarse kleur het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een cute nagellakjes! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke potjes! Mijn favoriet is ook Midnight Purple :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stardust silver is mijn favoriet, en wat een leuke flesjes zijn het.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had de hele collectie een tijdje geleden op ASOS gespot, echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat schattig. Ik snap volkomen dat je deze graag wilde hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De verpakkingen zijn echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WAUW wat een geweldige schattige potjes zijn dit <3!! Ik ben niet helemaal weg van de kleuren maar de potjes zijn echt geweldig zeg haha!

  Veel liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Awhh die zijn onwijs cute en mooi wil er ook wel 1 :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke verpakkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze alsnog best schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die flesjes zijn wel enorm schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een schattige verpakking en mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke verpakkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. alleen voor de verpakking wil ik ze al gewoon hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik snap helemaal dat je alleen al vanwege de verpakking ze moest hebben, wat supercute zeg! :) Ik vind vooral Midnight Purple erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een leuke nagellakjes vooral de buitenkant is echt al awesome!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zien er heel leuk uit allemaal!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aww wat een schattige lakjes! En de kleuren zijn ook echt mooi!
  Ik zag trouwens dat ik je nog niet volgde op bloglovin heb ik maar snel gedaan hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die verpakking is echt geniaal :) Zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh mijn god de verpakking is in één woord: geweldig. Vind de dekking alleen niet helemaal super, de laatste is klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ze zien er echt supercute uit!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat een super schattige lakjes ik snap waarom je ze heb gekocht !

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke kleurtjes en de verpakkingen vind ik er ook zo mooi uitzien! Mijn favoriet is toch wel het glitterlakje Passion Red, maar wel erg jammer dat de glitters niet goed op je nagels komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een prachtige verpakkingen! Mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een super leuke potjes! Maar zelfs op ebay nog 14.50 is best duur. Ik kende het merk ook helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. die lakjes zijn echt cute! ik heb ze nog nooit gezien! de kleuren zelf vind ik tegenvallen, die zijn niet zo bijzonder vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wow ze zien er echt heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een superschattige verpakkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een prachtige verpakkingen! Maar, auw die prijs! Zeker voor standaard kleurtjes. Mezelf kennende had ik ze ook zo gekocht, want oh minnieeee <3

  BeantwoordenVerwijderen
 32. De Stardust Silveris erg mooi! Maar die flesjes nog mooier. Jammer dat sommige een beetje tegenvallen. Ik vind het wel knap dat je dit soort leuke dingen op Ebay ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh, hoe schattig!! Ik wil ze, enkel voor de flesjes alleen al ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind de paarskleurige lak het mooiste en die flesjes zijn echt heel cute om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ahh wauw, die zijn ook gewoon geweldig om gewoon neer te zetten :D
  En superfijn dat je een nieuwe camera hebt hé!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een leuke lakjes! Echt leuk uiterlijk van de lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen