Benefit Fake up hydrating crease-control concealer.


Het vinden van de juiste concealer vind ik zelf altijd een hele klus. Ik heb een hele lichte huid en veel concealers zijn dan ook al snel te donker voor mij, en wanneer ik dan eens een concealer gevonden heb gaat hij al weer uit de schappen tegen de tijd dat ik hem op heb en moet ik opnieuw op zoek gaan naar een andere. Zo had ik de Benefit fake up concealer al een tijdje op het oog maar bij ons verkochten ze tot heden geen Benefit. Echter liep ik pas in een andere plaats de Douglas binnen en toen zag ik een Benefit schap. Ik schafte twee nieuwe producten aan, waaronder deze Benefit fake up hydrating crease-control concealer.


Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb gevonden aan de producten van Benefit zijn de prijzen. Zo betaal je voor deze concealer maar liefst €25,00. Ik heb dan ook een moment getwijfeld maar aangezien ik er zo veel goede reviews over had gelezen besloot ik om hem maar gewoon mee te nemen. Want een goede concealer is toch wel de basis van je dagelijkse look.

Wat ik geen nadeel vind aan de producten van Benefit zijn de prachtige vormgevingen. De concealer was ontzettend simpel als je de dop weg dacht, maar door de print die op de dop is gedrukt is hij toch wat specialer. Hier zie je bovendien hetzelfde lettertype terug als op de verpakking van de concealer.Toen ik de concealer opendraaide was ik even verbaasd. Ik keek tegen de zijkant aan en zag dus alleen een doorzichtig staafje, tot ik de concealer kantelde. In het midden zit nog een apart staafje waar de concealer in zit. Doordat deze met elkaar vermengen is de concealer véél romiger én word je huid gehydrateerd. Ik heb dan ook vaak bij concealers last dat velletjes geaccentueerd worden, vooral nu in de winter, maar door deze combinatie heb ik er bij de fake up concealer geen last van.Het fijne aan de fake up concealer is dat hij ontzettend romig is en je hem daardoor dus ook gemakkelijk uitsmeerd. Doordat de buitenste rand een doorzichtige balsem is breng je ook niet snel te veel aan en verspil je dus weinig tot geen concealer. 

Wanneer ik de concealer aanbreng op mijn huid merk ik meteen dat onzuiverheden wat minder zichtbaar worden. Het is dus niet alleen een romige en hydraterende concealer, hij dekt ook nog eens erg goed. Net onder mijn wenkbrauw heb ik ook een ader lopen die normaliter erg opvalt. Met mijn vorige concealers heb ik deze nooit écht kunnen wegwerken terwijl mij dat met deze concealer wel lukt.

Voor de €25,00 die je betaald krijg je een stick van 3,5 gram. Deze concealer is te verkrijgen in drie kleuren waarvan ik zelf de lichtste kleur (01 Light) heb. Je moet dus wel geluk hebben dat je een matchende kleur vind want het enige nadeel is dat er niet veel keuze is aan kleuren. Wel merk ik dat de concealer zich ook nog een beetje aanpast aan je huidskleur waardoor dit probleem redelijk verholpen kan worden.

Benefit Fake up hydrating crease-control concealer is o.a. verkrijgbaar bij diverse Douglas fillialen voor een prijs van €25,00. Wat geef jij maximaal uit aan een concealer?

30 opmerkingen

 1. Ik gebruikte vroeger altijd de Pro Longwear concealer van MAC maar sinds ik mijn Garnier BB cream heb gebruik ik nog amper concealer. Deze ziet er wel fijn uit omdat je op de foto's al kan zien dat het lekker romig is. Het prijskaartje mag er best wezen maar ik denk dat je dit product toch een lange tijd kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie verpakking! Vind hem wel aan de dure kant..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! En hij ziet er ook nog eens prachtig uit! Ik geef alleen niet snel meer dan 5 a 7 euro uit aan een concealer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me wel heel fijn! Ik heb niet echt een budget qua concealers, hoewel ik het altijd wel leuk vind als ik een goede vind die heel goedkoop is haha ik koop ze ook vaak als er een aanbieiding is :) Maar als een concealer echt goed is wil ik daar best 25 euro voor betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fijne concealer! Hoor veel goede verhalen over dit merk. Ik geef zelf nooit zoveel uit aan een concealer, gebruik nu die van Catrice en daar ben ik heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi product :)!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij klinkt fijn zeg!
  Ik heb ook altijd problemen met concealers, ze zijn of te licht of te donker.x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt super!
  Fijne Kerstdagen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik zelf geen concealer maar deze klinkt goed. alleen de prijs is wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. deze heb ik ook al een tijdje hij is echt zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb pasgeleden een concealer gekocht (ga er nog over schrijven, ik hem nog niet getest)..blijft moeilijk om een goede te vinden die ook romig is..ik onthou dit merk voor het geval de mijne tegenvalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt ontzettend goed! Ik heb ook last van een vreselijk lichte huid, ik ga maar eens deze bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Benefit verpakkingen zijn altijd zó leuk. Nou ben ik niet zo'n grote fan van stick-concealers, dus laat ik deze maar even liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er echt een concealer uit, mag ook wel voor de prijs ;) maar zoals je zelf zegt, het is toch wel de basis, dus dat mag wat geld kosten, zeker als het ook nog eens zuinig is :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk product en mooie verpakking vooral (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie verpakking! En lijkt me vooral belangrijk als een concealer doet wat hij moet doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. OMGGGGG benefit! Ik hou zo erg van dat merk he POEHOOOOO hahah! Mooie foto's van het g-e-w-e-l-d-i-g product gemaakt!! Fijne review!

  Liefs, Natiza
  Fijne kerstdagen! En een gelukkig nieuw jaar alvast ;D!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zelf heb ik hem ook! Hij is super fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij ziet er erg mooi uit! Zoveel geld zou ik helaas niet uitgeven aan een concealer. Heb de concealer van Collection die kostte 5 pond en werkt perfect :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat lijkt me een erg fijne concealer!
  Fijne feestdagen!
  Liefs, Isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 21. klinkt goed en de verpakking vind ik al erg leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ik hoor hier zoveel goeds over :D merry xmas :3

  BeantwoordenVerwijderen