Chuva Snowboots van Fashionbootz.


Zelf ben ik eigenlijk helemaal geen grote fan van de warme zomerdagen. Meestal is het gewoon te warm én je hebt vaakt last van ongedierte. Wanneer ik de weersberichten lees en zie dat ze sneeuw voorspellen verschijnt er dan ook automatisch een glimlach rondom mijn lippen. Ik ben dol op de winter en ik vind het dan ook niets mooier om in december een witte kerst te hebben. Maar wanneer er sneeuw ligt is het natuurlijk wel erg koud buiten. Mijn muts en sjaal voor deze periode hebben jullie al eerder voorbij zien komen maar ik heb nu ook mijn moonboots voor dit jaar gevonden.


Ik ontving de 'Be a black snowboot fan' snowboots, welke hier te vinden zijn. Deze snowboots kun je bestellen in de maten achtendertig tot en met eenenveertig. Zelf heb ik normaliter maatje zevenendertig, maar aangezien ik in de winter ook een stuk dikkere sokken draag nam ik aan dat maat achtendertig ook beter zou zijn.

De heerlijke warme sokken maken mijn voeten natuurlijk al warm, maar met deze moonboots aan voelt het nog veel warmer. Het is dan ook fijn dat de onderkant gemaakt is van een dikke rubberlaag. Deze dikke rubberlaag zorgt er dan ook voor dat wanneer je in wat natte sneeuw snapt je voeten niet meteen nat en dus ijskoud worden.


Snowboots zijn natuurlijk niet de mooiste schoenen, maar lekker zijn ze wel. Ik vind het dan ook geen probleem om ze te dragen en deze vind ik ook nog eens leuk ook. Het witte imitatiebont zorgt dan ook voor die leuke uitstraling. Dit imiatiebont is dan ook lekker fluffy en dit kun je op de foto goed terugzien.


Maar dit fluffy materiaal zit ook aan de binnenkant bevestigd. Het voelt dan ook erg aangenaam en tevens lekker zacht. Ik ben in ieder geval enthousiast over deze snowboots.

Mijn moonboots zijn afkomstig van de webshop Fashionbootz. Deze webshop heeft een ruim assortiment aan regenlaarzen, snowboots, handschoenen én sokken. Tevens hebben zij nog een andere webshops genaamd FashionGloveZ voor warme fashion handschoenen en Boeties voor mensen die op zoek zijn naar leuke cowboy boots.
 
Afgezien van het feit dat ik erg blij ben met de snowboots is de service van deze webshop ook heel erg goed. Zo hebben zij een aantal hele fijne punten waar zij zich aan houden: 
3 Maanden garantie op je aankopen. Niet goed? Geld terug. Gratis verzending binnen Nederland en België. Persoonlijke helpdesk, tevens in het weekend.

Deze snowboots zijn hier te koop voor €26,95.

27 opmerkingen

 1. I love the hot summer days but I really love winter and a white Christmas too! I also love warm boots and these ones look warm and cozy ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekkere warme boots! Jij bent klaar voor de sneeuw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hierin zul je vast geen koud hebben! Ze zien er vanbinnen echt heel fluffy uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er heel leuk en warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er lekker warm uit hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die snowboots zijn echt heel erg leuk!
  Ze zien er zo heerlijk warm uit!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke laarzen. Jij zit goed voor deze winter! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zullen vast lekker warm zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke boots, die zullen vast wel warm zitten ahah

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zien er heerlijk comfortabel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. zien er leuk uit, snowbootz zitten lekker warm xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die zijn echt leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een ontzettend leuke laarzen! Ik ga eens kijken op de site want ik zoek nog voor mijn reis naar Lapland warme en waterdichte snowboots. Bedankt voor je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lijkt mij heerlijk warm met fur

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ze zitten vast heel lekker! En ook helemaal niet duur!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die moeten warm zijn! Meestal vind ik snowboots erg lelijk, maar deze zien er wel leuk uit!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die zien er lekker warm uit :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze zien er wel schattig uit haha! (:

  BeantwoordenVerwijderen