Dove beauty cleansing dagelijkse milde gezichtsscrub.Ik was al een tijdje niet meer bij de Action binnengewandeld, maar toen mijn reinigingsdoekjes er doorheen waren moest ik er toch even naar binnen. De laatste tijd gebruik ik de reinigingsdoekjes nagenoeg niet meer voor mijn gezicht, maar voor swatches zijn deze doekjes wel érg handig. Toen ik echter langs het verzorgingsgedeelte liep zag ik deze scrub in de schappen staan voor een fijn prijsje. Dit product nam ik dan ook mee naar huis om te kijken hoe het mij zou bevallen.De verpakking van de scrub vind ik allereerst niet afschuwelijk, maar geweldig vind ik hem ook niet. Hij is vrij simpel met blauw en wat enkele, witte details. Doordat hij zo blauw is valt hij wel goed op in mijn stash en zie ik hem dan ook niet zo gauw aan als een handcrème.

Deze milde gezichtsscrub zit in een knijptube van 150 ML en daar doe je zeker wel een tijdje mee. Je bent namelijk helemaal niet veel nodig om je volledige gezicht te kunnen scrubben. Hij werkt dan ook heel erg zuinig en dat is natuurlijk erg fijn. Bij de Action veranderd het assortiment namelijk nog wel eens en daardoor weet je niet precies wanneer een product uit het assortiment gaat.

Ik ben blij dat we de langste dag van het jaar weer hebben gehad, want dat betekend dat het vanaf nu s'avonds weer langer ligt blijft. Toen ik bovenstaande foto maakte was het namelijk nog maar half vier en het was al érg donker. Ik ben dan ook blij dat ik nu langzaam weer langer foto's kan maken van producten. 

Terug naar de scrub zelf. Deze scrub bevat de volgende ingrediënten: Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cocamdiopropyl Betaine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Oxidized Polyethylene, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Camellia Sinesis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Saccharomyces, Saccharomyces, Butyrospermum Parkii, Acacia Senegal Gum, Gelatin, Parfum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Butylene Glycol, Xanthan Gum, BHT, Magnesium Aluminium Sillicate, Disodium EDTA, Diazolidinyl Urea, lodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Propylparaben, Hexyl Cinnamal, CI 77007, CI 77891.

Het 'Milde' maakt deze scrub wel écht waar. Het is dan ook meer een crème dan dat het een dikke scrub is en ik verwachtte er in eerste instantie weinig van, tot ik de scrub uitprobeerde. Ik bracht hem aan op mijn gezicht, scrubde alles goed en haalde het er toen weer af. En wauw, wat was mijn huid zacht! Mocht je zoeken naar een goede, budget scrub raad ik je deze dan ook zeker aan.

De Dove beauty cleansing dagelijkse milde gezichtsscrub is onder andere te koop bij de Action voor €1,99. Wat is jouw favoriete budgetscrub?

31 opmerkingen

 1. Fijn dat de scrub je bevalt. Klinkt goed, zeker ook voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Momenteel gebruik ik een scrub van Yves Rocher.. Jammer genoeg is deze niet echt budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begrijp ik nu goed uit jouw artikel dat het een milde scrub is of is het een grove scrub maar voelt 'ie mild aan door de crème die erin zit? Ik ben er nog naar één op zoek voor mijn gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze lijkt me idd een goeie scrub als ik weer een keer in de action ben neem ik hem mee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er fijn uit!! ik gebruik altijd die van Rituals alhoewel ik niet vaak scrub vind ik die wel erg fijn!!
  weet zo niet hoe hij heet maar zit in een tube in de witte kleur ;)
  dit is een fijne budget vervanger!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze klinkt goed! Had ik stiekem niet verwacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm jammer dat de scrub zelf van microplastics is. Die wil ik echt het liefst niet gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er fijn uit, ik denk dat dit wel iets voor mij is! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt erg fijn, deze kende ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed! Op dit moment test ik er een uit van Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze ook en vind hem erg fijn, heb je de andere producten ook meegenomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De verpakking is inderdaad niet waw, voor de rest ziet het er wel ok uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik stond er eergisteren mee in m'n handen maar heb hem teruggezet. nu heb ik wel een beetje spijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat hij goed zijn werk doet! Ik ben helaas niet zo een Dove fan, hou niet van die typische geur

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt goed! Ga hem ook zeker halen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh super leuk! Ik zocht toevallig een nieuwe :)

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. klinkt goed, binnenkort maar eens langs bij de action xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat goed dat het zo een meevaller is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. klinkt goed,heb het zien liggen bij de action maar moest het achter laten vanwege mijn no buy haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Klinkt heel erg goed en zeker voor die prijs! I need it. x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben vandaag nog in de Action geweest en ik had deze net zo goed kunnen meenemen haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik hou ontzettend veel van de Action, maarja who doesn't toch?!
  Dove is een van mijn 'drug brand' products c:
  en ja ik hou ook niet van dat het zo snel donker wordt zodat
  ik met veel moeite moet doen om een goed foto te maken... Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ga deze echt halen! hij klinkt zooo fijn,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Goede tip en een lekkere prijs!

  BeantwoordenVerwijderen