Elf Blush - Blushing


Het budgetmerk ELF is denk ik onder ons allemaal wel bekend. Eyes Lips Face staat bekend om hun goedkope producten die toch van goede kwaliteit zijn. Ik ontving van dit merk een aantal producten die jullie de komende tijd voorbij zien gaan komen en vandaag is deze prachtige blush in de kleur 'Blushing' aan de beurt.


Toen ik deze kleur voor het eerst zag deed hij me erg denken aan Nars' Orgasm en de dupe van Sleek, Rose Gold. Echter is deze kleur wanneer je hem swatcht een stuk meer roze dan koraal, maar dat maakt hem zeker niet minder mooi. 


Ik moet nog steeds een beetje wennen aan mijn nieuwe camera en mijn nieuwe lens, maar toch ben ik erg blij met het resultaat van de foto's. Je kan de prachtige gouden glitters namelijk erg goed zien en de kleur komt precies zo over als hoe hij in het echt is.

Bij deze prachige blush zit ook nog een kwastje waarover ik eerlijk moet zeggen dat ik hem een beetje goedkoop vind ogen. De producten van elf zijn natuurlijk ook budget, maar dit kwastje vind ik ook gewoon niet erg fijn in gebruik. Hij is namelijk erg ruw en hij neemt het product niet zo goed op.
De vormgeving van de producten van elf vind ik erg verschillen. De producten uit de Studio lijn wat tevens de duurste lijn is vind ik er ontzettend mooi uit zien, en deze blush uit de goedkoopste lijn, de Essentiel lijn, vind ik net wat minder. Maar als ik het kwastje even weg denk vind ik hem zeker niet lelijk. Het is gewoon erg simpel met niet al te veel poes pas. De meeste verpakkingen van mijn blushes zijn dan ook zwart waardoor deze witte verpakking goed opvalt.


Toen ik de blush swatchte was ik heel erg verbaasd, want wat een boel pigment komt er vanaf! Voor de prijs van slechts €2,50 die je hiervoor betaald had ik dit niet verwacht. Het fijne aan de kleur is dat hij ook niet zo poederig is, en qua kwaliteit kan ik hem zeker wel vergelijken met Sleek. Hij blijft lang zitten en de glitters gaan ook niet overal zitten. 

De kleur is op mijn swatch wel zichtbaar een stuk rozer en op mijn wang is hij dan ook meer roze dan de koraalkleur die hij in de verpakking lijkt te zijn. Maar dit maakt hem ook zeker niet minder mooi.

Ik ben in ieder geval érg enthousiast geworden over deze blush, en deze is hier te bestellen voor €2,50. Wat vind jij van deze blush? 

22 opmerkingen

 1. I've got a lot of products from ELF that I really love! This looks great!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooie pigmentatie en kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow hij ziet er wel heel mooi uit! Ik ging niet een kwastenset bij ELF bestellen, misschien dat ik deze blush dan wel mee-bestel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush! Zeker voor dat geld vind ik hem ook wel heel goed gepigmenteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur! Goed om te horen dat de glitters niet over je hele gezicht gaan zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blush, pigmentatie is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind E.l.f zo'n fijn merk he :) Deze blush is weer een toppertje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, deze is goed gepigmenteerd :-) De kleur zou voor mij persoonlijk iets te roze zijn...Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh mooie pigmentatie zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie blush, vooral die prijs is erg fijn! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie blush en wat een pigmentatie, wauw!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke naam voor een blush!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie blush, vooral voor zo'n budget merk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie blush!! Pigmentatie ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De foto's zijn inderdaad mooi! :) De blush trouwens ook, heeft een goed pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je kunt op de foto al zien dat hij heel gepigmenteerd is, dat verwacht je ook niet van ELF.

  BeantwoordenVerwijderen