Greenland body care set | Papaya-Lemon.


Cadeausets zijn natuurlijk altijd leuk, en wat het leuke is aan de set van vandaag is dat je de verpakking hiervan helemaal kunt personaliseren. Via de website Your Surprise zijn er voor jong en oud én voor hem en haar talloze cadeauproducten te vinden, waaronder deze body care set van Greenland. Van de website mocht ik dit fijne pakketje ontvangen, en dit werd dan ook erg leuk afgeleverd.En zo kwam deze heerlijke set dan ook bij mij binnen. Via yoursurprise kun je de wikkel om de doos helemaal personaliseren. Je begint met het uploaden van een foto, waarbij ik koos voor enkel mijn logo. Daarna kies je voor een kader, waarbij ik koos voor deze met het vlindertje. De andere designs spraken mij hier niet zo aan, maar je kunt ook alleen tekst zetten op deze wikkel. Mocht je het nou als een cadeautje willen geven is het ook ontzettend leuk om er een foto op te laten drukken, zo geeft het echt iets persoonlijks.

In deze grote, zwarte doos zitten je producten. Ik zelf heb de body care set in papaya-lemon mogen ontvangen, en deze set bevat twee producten. Één douchegel en één body butter van het merk Greenland. Ik had dan ook wel eens eerder van dit merk gehoord, maar ik had er nog nooit iets van geprobeerd. Daar leek deze gelegenheid mij dan ook een hele goede voor, want ik ben er steeds benieuwder naar geworden.


De verpakkingen van Greenland doen ook daadwerkelijk eer aan hun naam. De zilveren flacons en potjes zien er erg natuurlijk uit, wat ik een fijn gevoel vind. Ik ben dol op natuurlijke producten, en de laatste tijd gebruik ik natuurlijke producten dan ook het meeste.

Deze douchegel is ontzettend groot, want deze flaocon bevat maar liefst 600 ML. Wanneer je het dopje van de flacon opent ruik je meteen de geur al, want ik moet toegeven dat deze míerzoet is. Ik vind hem wanneer ik hem enkel ruik dan ook te zoet, maar ik wist na één keer ruiken natuurlijk niet hoe hij in gebruik zou ruiken. 


Deze mierzoete papaya-lemon douchegel ruikt dan ook écht naar papaya, al ruikt hij door de lemon net even wat frisser. Het doet mij een beetje denken aan multivitamine drankjes, en daar ben ik dan ook dol op.

De douchegel is wel heel erg dun, wat je ook goed kunt zien op de bovenstaande foto. Maar wat tegelijkertijd weer wat vreemd is, is dat de substantie erg gelly is. Onder de douche merk je daar echter niet zoveel meer van, maar wanneer het net uit de flacon komt merk je dat wel.

Wanneer ik dit product onder de douche gebruik ruikt hij gelukkig al een stuk minder zoet, maar door de grote hoeveelheid die in de flacon bij elkaar zit word de geur natuurlijk ook versterkt. Ik vind hem in ieder geval onder de douche een stuk fijner, en een voordeel is dat hij ook lekker schuimt. Wanneer ik onder de douche vandaan ben ruik ik de geur op mijn huid niet zo goed meer, maar daar hebben we natuurlijk de body butter nog voor.

De ingrediënten die in deze douchegel zitten zijn: Aqua, sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-200 Hydrogenated Glyceyl palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Parfum, Limonene, Citruc Medica Limonum, Peel Oil, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Linalool, Citronellol, Citral en Methylisothiazolinone.


Ook de body butter zit in een verpakking die ik erg vind aansluiten bij de merknaam. Simpel door het grijze, maar doordat de papaya er op staat afgebeeld is het toch iets aansprekender. Ik vind het dan ook fijn dat er een afbeelding van de vrucht op staat, want zo is de geur ook herkenbaar zonder eerst te moeten lezen.


Deze body butter heeft een verpakking die een stukje kleiner is, al doe je alsnog erg lang met de 100 ML die in deze verpakking zit. Doordat de body butter ook echt een stevige boter is haal je er automatisch niet zoveel uit, en met een klein beetje kan je dan ook al je hele huid voorzien van het product.


Het fijne aan deze bodybutter is dat de geur hier een stuk minder overheersender is. Het is dan natuurlijk ook niet lekker als je huid de hele tijd té zoet ruikt, maar daar heb ik dan ook geen last van na het te hebben gebruiken van deze bodybutter. De geur is een stuk milder, maar toch blijft hij beter hangen.

De ingrediënten van deze body butter zijn: Aqua, Butyrospermum Parkii, Clyclopentasiloxane, Theobroma Cacao, Seed Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Cera Alba, Lanolin Alcohol, Phenoxyethenal, Parfum, Limonene, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Citral, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide. 

Ik ben heel erg tevreden over deze producten van Greenland, en ik ben zeker van plan om er meer van te gaan proberen zodra ik het eens tegen kom in de winkel.

Mocht je nu ook benieuwd zijn geworden naar deze producten, dan kun je hier bestellen voor €25,95. Wat vind jij van deze producten?

30 opmerkingen

 1. Ik heb deze twee producten ook, vind ze erg fijn :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Lekker combinatie lijkt me: papaya en lemon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je via die website de verpakking kan personaliseren! :) De producten lijken me ook erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat super leuk! Klinkt erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral de bodybutter lijkt me heerlijk. Erg leuk dat je dr verpakking kunt personaliseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt erg lekker! Wat leuk dat je de doos kunt personaliseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat met de verpakking is zo'n leuk idee. De producten klinken ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke producten, zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed, zou alleen zelf er niet zoveel voor betalen..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er leuk uit en het lijken me fijne producten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zo benieuwd naar de producten! De geur zou ik best willen ruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijken me erg fijne producten en wat leuk dat je je doos kan personaliseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als ik door mijn voorraad douchegels en body butters heen ben, ga ik deze kopen :-) Ik heb er al meerdere malen mee in mijn handen gestaan. Ze ruiken zó heerlijk! Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er erg goed uit, fijn review! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het ziet er heel netjes en mooi uit. Ben wel erg benieuwd naar de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ze klinken echt goed! De geur klinkt echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ze lijken mij wel heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben zo benieuwd om ze te ruiken want de producten zien er zo goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuk artikel zeg! Ik heb zelf volgens mij een massageolie van Greenland, maar die heb ik nog nooit uitgeprobeerd! Nu ik dit artikel zie, moet ik hem toch maar eens uit gaan proberen. Liefs Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lijkt me heeerlijk!
  liefs,
  Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een apart spul, die body butter lijkt me heerlijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je hebt een leuke blog. Bedankt voor de reactie op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen