Jamin American Candy + WINACTIE!


Ik vind het zelf altijd erg leuk om nieuwe dingen te proeven, en toen er een pakketje binennkwam met allerlei Amerikaans voedsel werd ik ook meteen enthousiast. Deze snoepjes komen allemaal van de Jamin, en wie kent deze snoepwinkel nou niet? Jamin heeft echter niet alleen diverse winkels, zij hebben ook een webwinkel waar je de producten kunt bestellen. Mocht jij nou ook van Amerikaans snoepgoed houden of iemand kennen die hier van houd, vergeet dan zeker niet mee te doen aan de heerlijke winactie. Ik mag ditzelfde pakketje namelijk aan één van jullie weggeven.Allereerst de Whoppers. Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat ik me hier bij voor moest stellen. Ze roken ontzettend zoet, terwijl ze ook milky behoorden te zijn. Ik besloot ze dan ook maar meteen te proeven en het viel mij totaal niet tegen. De balletjes zijn luchtig van de binnenkant en van de buitenkant vind ik ze smaken naar witte chocolade. Ze doen mij dan ook erg aan maltesers denken! Zo zoet als ze roken zijn ze helemaal niet en daar ben ik erg blij mee. 

Deze whoppers zijn hier op de webshop te vinden. Voor een verpakking van 113 Gram betaal je €2,50.

Ondanks dat ik de Whoppers érg lekker vond zijn de Flipz toch mijn favoriet. Normaliter houd ik helemaal niet zo van witte chocolade, maar in combinatie met de pretzels is dit écht heerlijk. Het maakt de pretzels wat zoeter, maar toch proef je het zout wat op de pretzels zit goed terug. Ik vind deze in ieder geval érg lekker en ik zag dat Jamin deze ook verkoopt met melk chocolade. Ik ben daar ook érg benieuwd naar geworden en ik denk dat ik die nog wel een keertje ga bestellen.

De Flipz - White fudge covered pretzels zijn hier op de webshop te vinden. Voor een verpakking van 56 Gram betaal je €2,19.

Ik weet bijna zeker dat we allemaal wel eens van Skittles hebben gehoord en/of deze hebben geproefd. Ik vind deze kleine, zoete snoepjes in ieder geval érg lekker en de smaak 'Riddles' had ik nog nooit eerder geproefd. Deze verpakking bevat de smaken: Punch, Strawberry, Apple, Watermelon en Raspberry. Een hele frisse mix, ook deze raad ik zeker aan.

De Skittles in de smaak Riddles zijn hier te vinden in de webshop. Voor een verpakking van 56,7 Gram betaal je €1,35.

Wonka kennen we bijna allemaal al wel van de film 'Charlie and the chocolate factory.' Deze snoepjes zijn dan ook gewoon in het echt te koop, en één voorbeeld daar van zijn de Nerds. Deze zijn verkrijgbaar in kleine verpakkingen, maar zo is er ook een gezamelijke verpakking met de naam 'Rainbow Nerds.' zoals op de rechter foto zichtbaar is zijn het dan ook een heleboel vrolijke kleuren. Deze kleine snoepjes zijn erg hard, maar wanneer je ze doorbijt worden ze heel erg zuur. Ik vind ze wederom erg lekker.

De rainbow Nerds zijn hier te vinden in de webshop. Voor een verpakking van 141,7 Gram betaal je €2,50.

Als laatste heb ik nog de Pay Day peanut caramel bar. Deze bar is gemaakt van caramel met daar bovenop een laagje gezoute pinda's. Ik vind de smaak zeker niet vies, maar ontzettend lekker vind ik hem ook niet. De pinda's zijn wel erg lekker zout maar de caramel laag voegt naar mijn mening weinig toe. Zelf ben ik dan ook geen grote liefhebber van caramel, en als je dat wel bent vind je die laag misschien juist wél erg lekker. Het is een vrij aparte reep, maar vies vind ik hem dus zeker niet.

De Pay Day peanut caramel bar is hier te vinden in de webshop. Voor een verpakking van 52 Gram betaal je €1,25.

Het fijne aan de website van Jamin, is dat zij een ruim assortiment hebben aan Amerikaans snoep. Het is dan ook een zeer divers assortiment want zo hebben zij chocolade, snoep, koek én drankjes. De producten worden dan ook regelmatig aangevuld en er komen steeds nieuwe producten bij.

En dan komt nu voor jullie het leukste. Ik mag een pakketje met daarin de vijf bovenstaande producten (nieuw uiteraard) aan één van jullie weggeven.


Verplicht om deel te nemen:
- Volg Elegantic via Bloglovin & like dit artikel.
- Laat in de reactie duidelijk weten dat je meedoet.

- Als je geen blogger/wordpress account hebt, laat dan ook je e-mailadres achter.

Stappen om extra kans te maken:
- Like de pagina van Elegantic op Facebook.


Deelnemen is enkel toegestaan wanneer je in Nederland/België woont.Deelnemen kan tot en met 5 Januari 2014.Succes! 

39 opmerkingen

 1. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee, ik volgde je al op bloglovin, heb je artikel geliked. En je facebook pagina. Mijn email is: evelienslingerland@hotmail.com (:

  Liefs

  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de Whoppers lijken me heerlijk! Ik doe graag mee & heb alles gedaan!

  kiss_tess@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, ik houd echt van (amerikaans) snoep :). Ik doe graag mee, ik heb alles gedaan ook het like op facebook.

  Liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winactie! Ik doe mee :-)

  Mijn e-mail: beauboilesen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yum! Wat zien die er allemaal heerlijk uit! Veel van de dingen heb ik geproefd toen ik in Amerika was, maar Flipz heb ik nog nooit gegeten. Ziet er wel heel lekker uit, lijkt een beetje op de Nederlandse Spookjes (ook koekjes).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omg! Super leuk bedacht! Ik heb er vaak van gehoord maar nog nooit zelf gekocht ! vooral die Nerds ! Ik doe mee hoor! Doe je ook mee met de winactie op mijn blog? Liefs, beautysmoothiex.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg je op Bloglovin' en heb je geliked op facebook !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken alleen skittles, alle snoepjes zien er gewoon al leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mmm dat ziet er heerlijk uit! Toch sla ik deze keer even over omdat ik even moet minderen na de feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk, lijkt me erg lekker dit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super giveaway! Ik heb alle stappen gedaan.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wist niet eens dat de Jamin dat had. Tof! Ik doe graag mee en volg je ook al op fb.

  Mail is contact@mimes.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh Kelly je bent geweldig!!!!!! Ik hou van amerikaanse jamin snoep, ik mis het echt super erg
  Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked, op facebook heb je ik ook geliked, ik doe zeker meeeee!! mijn e-mailadres is manonboerakker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. haal altijd mijn jelly beans bij de jamin, ze zijn wat duurder maar oooh zo lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh! Dit ziet er allemaal lekker uit!
  Ik doe ook graag mee met de winactie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. JAAAA! Ik doe heel graag mee! Ben gek op eten haha :) Dit ziet er allemaal heerlijk uit. Ik volg je op bloglovin en like dit bericht. Misshappinez@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammie :) Ik doe graag mee, ik volg en like je op bloglovin! Ehlana@tiscali.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wil dolgraag dit snoep keer proeven!! Lijkt me overheerlijk!
  Daarom doe ik super graag mee!
  facebook; loubna yag
  loubnaloubna1@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk artikel! Ik sla over, maar wens iedereen veel succes met deze super zoete winactie :D!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik nerdz dus echt niet lekker haha, ik snap die 'rage' niet..
  Die payday lijkt mij dus wel heel lekker haha.
  Ik doe niet mee aan je winactie omdat ik denk dat andere hier blijer mee zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk! Ik ben gek op snoep en doe dan ook graag mee aan deze winactie. Ik volg je nu op BlogloVin (heb bericht geliked) en heb ook meteen je Facebook pagina geliked :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben ook echt helemaal gek van dingen proberen en kan zelf ook niet wachten tot ik mijn pakketje krijg volgende week. :) vriendin uit Amerika heeft me allemaal lekkere dingen gestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk, ik wist niet dat Jamin dit verkocht! Ik sla over, ik ben allergisch voor het grootste gedeelte van het snoep, maar succes aan iedereen die wel meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het ziet er allemaal ontzettend lekker uit. Ik doe graag mee en volgde je al via bloglovin.
  Artikel is geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oooh yum! Ik gun een ander om de prijs te winnen, maar wat ziet dit er lekker uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hmm ik ben DOL op witte chocola! dus die pretzels :-o za-lig.Ik volgde je al op BL en was de 20ste liker van het artikel xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heel leuk, ziet er heerlijk uit allemaal! Ik doe dus mee en heb alles gedaan:D

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw leuk pakketje! Doe mee voor mijn nichtjes die dit zeker leuk zou vinden om te winnen:).

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ahh dit ziet er echt heel lekker uit allemaal! Mag het helaas niet hebben :(

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hee, ziet er erg goed uit!
  Alles wat verplicht is heb ik gedaan, bloglovin - Niquelle

  Liefs, Niquelle

  fasbelife@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuke winactie! Ik doe sowieso mee! Ik houd van dit soort snoep, haha. Alles wat verplicht is heb ik gedaan, ik ben de 25ste liker. Ik volg je nu ook op bloglovin'. Mijn e-mail adres: facefantastic@hotmail.nl Liefs, Vera.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Omnomnom wat een leuke winactie! Ik doe mee en was de 26e liker! Ik volgde je al op bloglovin. (: Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. mmm, dit lijkt me heerlijk! ik doe mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik doe heel graag mee! I love candy!^^ Ik heb alles gedaan en ook de extra kans.

  butterflyprincipessa@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen