Kardashian Beauty The Lioneyezer.


Eergisteren liet ik jullie al zien wat ik had gekregen voor Sinterklaas, en één van de dingen die ik had gekregen was The Lioneyezer van Kardashian Beauty. Dit prachtige oogschaduw duo had ik al een tijdje op het oog en ik was dan ook érg benieuwd hoe het pigment zou zijn. Ik had hier namelijk nog niets over gelezen op het internet, maar toen ik het duo voor het eerst swatchte was ik aangenaam verrast.Niet alleen het pigment van deze oogschaduw is geweldig, ik vind ook de vormgeving prachtig. Het is een heel simpel maar toch vrij groot doosje, maar door de gouden opdruk die perfect past bij de bruine oogschaduwtinten, geeft het toch weer iets speciaals.

Wat mij ook op viel aan deze oogschaduw is dat hij vrij groot is. Deze oogschaduw bevat namelijk 4,3 gram en persoonlijk vind ik dat aardig veel. En aangezien dit echt kleuren zijn waarvan ik ze veel verwacht te gebruiken kan het doosje nooit te veel oogschaduw bevatten.Wanneer ik The Lioneyezer open komen de prachtige kleuren nóg beter uit. Dit zijn dan ook echt kleuren die dicht bij elkaar liggen in de kleurencirkel waardoor ik ze gemakkelijk samen in een look kan verwerken.

Afgezien van het feit dat ik de oogschaduw al prachtig vind en ik eigenlijk al verkocht ben, wil ik ook nog melden dat de kleine hoeveelhoud fall-out me heel erg meevalt. Doordat het toch hele shimmery oogschaduws zijn was ik er even bang voor dat niet alleen mijn oogleden maar ook mijn wangen onder de shimmers zouden komen zitten, maar gelukkig was dat niet het geval.

Een enkele shimmer is natuurlijk niet helemaal te voorkomen, maar meer dan dat was het niet. Ook was ik nog even bang dat er bij de donkere kleur veel pigment op mijn wang zou komen, maar ook daar heb ik helemaal geen last van.En dan de swatches. Voor de prijs die je betaald voor dit duo vind ik het écht geweldig, want hierboven heb ik nog geen eens een oogschaduwbasis aangebracht. Ik denk dan ook dat we ons allemaal wel kunnen inbeelden hoe prachtig deze kleuren zijn met een oogschaduwbasis eronder.

Dit duo heb ik sinds dat ik hem heb al meerdere keren gebruikt en ik ben er ontzettend tevreden over. Kardashian Beauty is onder andere te koop via WorldOfBeauty, maar tevens kun je diverse producten van dit merk bestellen via Bol.

The Lioneyezer van Kardashian Beauty is te koop voor €14,99.
Wat vind jij van dit duo?

41 opmerkingen

 1. Such a lovely duo! I love how pigmented it is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh hele mooie kleuren! wat een pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag net een Kardashian palette bij misslipgloss en ik moet zeggen dat dit product net zo mooi is als dat palette. Kardashian beauty lijkt echt wel een fijn merk te zijn en zo betaalbaar! Ik hou enorm van dit soort kleuren ook omdat het mijn blauwe ogen echt laat uitkomen. Ik ga toch eens wat van dit merk moeten proberen want ik zie er stuk voor stuk goede reviews over. Die pigmentatie lijkt alleszins super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleuren! De prijs vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een pigmentatie, wauw! dat had ik niet verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh mooi duo! Prachtige pigmentatie. Ik ben benieuwd naar een ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauwie wat een pigment! ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw echt mooi, ik heb een lipgloss van hun waar ik niet zo tevreden over ben maar wellicht ga ik nu dit ook eens proberen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er zeer goed uit :), mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er leuk uit! Be benieuwd hoe hij staat ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik sta versteld van het pigment van hun oogschaduws! Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw ziet er goed uit, kost wat maar dan heb je ook wat
  liefs en nog een hele fijne december maand met vrienden en familie'

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat ziet dat er mooi uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie pigmentie. Ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zag net de Kardasians Beauty Touch Tones Gradient Eye Color Set, en vond deze ook al zo goed qua kleuren. Deze is nog leuker door de cat-eye ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kleuren! Ik ben ook aangenaam verrast!
  Alleen wel te glimmend voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, wat een prachtige oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, dat pigment is echt goed! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een prachtige kleuren en wat een pigment! x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel mooi kleurtje, vooral voor de kerst! Mooi pigment ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er goed gepigmenteerd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie kleurtjes en fijn dat het veel voor weinig is :P
  Ik wist trouwens niet dat de Kardashians een makeup lijn
  hadden! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. mooie gepigmenteerde oogschaduw! zit ook een mooie glans in

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh my!!!!!!! Deze vind ik echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ohh wat een prachtige kleuren en pigment!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh wauw wat een mooie oogschaduw, en het pigment wauwie.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vind dit twee hele mooie kleuren! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een prachtige kleuren, pigment is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen