Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eye Color Set - Echo.Afgelopen dinsdag hebben jullie mijn review over het prachtige duo The Lioneyezer van Kardashian Beauty al kunnen lezen, en vandaag review ik een ander maar tevens prachtig palette van dit merk. Ik kreeg het Touch Tones gradient eye color palette wederom voor sinterklaas en sinds die tijd heb ik hem al vaak met plezier gebruikt.
Het Touch Tones gradient eye color palette bestaat allereerst uit twee nude-kleurige oogschaduws, welke ik zelf erg geschikt vind als highlighters. Vooral de tweede kleur is hiervoor mijn favoriet. Daarnaast zie je een wat bredere rij kleuren die vast aan elkaar zitten. Dit zijn vooral roze en paarse tinten, al zit er ook één donkergroene kleur in. Hiernaast zit nog een breder vakje met daarin een wat meer aubergine teint oogschaduw.

Hetgeen wat ik zo fijn vind aan deze kleuren is dat ze vrij dicht bij elkaar liggen. Afgezien van de donkerste twee paarse kleuren lijken ze erg op elkaar en wanneer je de kleuren aanbrengt zie je dan ook niet erg veel verschil. Soms heb ik echter dagen dat ik niet veel behoefte heb aan een hele donkere look en op die dagen grijp ik graag naar dit palette.De swatches zijn niet helemaal zo geweldig als die van The Lioneyezer, maar ik vind de kleuren zeker niet tegenvallen. Ik heb er hier bovendien geen oogschaduwbasis of dergelijke onder aangebracht en toch vind ik het pigment prima voor een dag waarop ik geen zin heb in al te heftige kleuren.

En een ander voordeel aan het feit dat het pigment niet helemaal overweldigend is, is dat de fall out heel erg meevalt. Tevens vallen er weinig tot geen glitters onder mijn oogleden wat natuurlijk ook een groot pluspunt is.Met het palette heb ik een hele simpele look gemaakt. Voor deze look heb ik de drie kleuren met het hartje erin gebruikt. Ik heb allereerst de lichtste kleur over mijn gehele ooglid aangebracht, waarna ik de derde aangevinkte kleur over mijn halve ooglid heb aangebracht. Als laatste heb ik de tweede, aangevinkte kleur in mijn grease aangebracht en heb ik het geheel een beetje geblend. De look heb ik afgemaakt door de lichtste kleur nog eens te gebruiken als highlighter. Een hele simpele look, maar toch vind ik hem zeker niet de minste én hij is goed draagbaar. 


Het Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eye Color Palette in de kleurcombinatie Echo is te koop voor €15,95 via onder andere world of beauty. Wat vind jij van dit palette?

54 opmerkingen

 1. I love the colors of this one! Lovely for a daytime makeup :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er fijn uit! Ik ga binnenkort toch ook echt maar eens iets van de Kardashian Beautylijn proberen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig palette! Echt hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne review, precies wat ik eigenlijk nog zocht! Ik zat namelijk nog te twijfelen of ik dit palette zou willen hebben, maar kon er niet echt fijne reviews over vinden nog! Dank je wel voor de review dus :) Wil hem nu zeker wel hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zien er best mooie kleuren uit, en ik vind dat de pigmentatie er ook goed uitziet hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem op zich erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een mooie pallet zeg! Wilde dat ik oogschaduw mooi kon opbrengen, dan had ik hem misschien ook wel al in huis gehad.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. So pretty, echt hele mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi palette met mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie kleurtjes, ideaal voor een everyday look!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zoveel verschillende kleuren, geeft gigantisch veel mogelijkheden! ik beperk mij tot één kleur omdat ik gewoon een te grote make up kluns ben

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super mooi palette voor een overdaglook!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb het wel voor zachtere tinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw heel mooi palette en mooie swatches!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel mooi! Vind het leuk dat er zowel roze als blauwige tinten tussenzitten :)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige palette, dit is echt één van de weinige palletes waarvan ik alle kleuren leuk vind haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige palette!!! Ben er helemaal verliefd op zo cute die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik vind het echt een pretty palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de kleuren erg mooi in het palette! De pigmentatie is inderdaad niet super, maar valt ook zeker niet tegen. mooie look heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het een heel mooi palette! Mooie look heb je ermee gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah mooi palette! Kun je zeker veel looks mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ahhh wauwie wat een mooie kleuren! Heel nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh wat een mooie palette... Staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooie kleuren allemaal zeg, de ooglook is ook goed gelukt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik had net wat meer verwacht voor pigmentatie, maar de kleurtjes zijn nog steeds prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dat palette ziet er echt prachtig uit! Mooie look heb je trouwens gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. oh wat een schattig en mooi palletje! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel leuk palette! De kleuren die er in zitten vind ik stuk voor stuk erg mooi net zoals de look die je ermee gemaakt hebt die is ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een super mooi palette, wat een pigment! Erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Er zitten enkele prachtige kleuren bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. de verpakking vind ik niet zo mooi maar de kleurtjes wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik vind dit een mooi palette, erg leuke kleurtjes. Ook fijn dat er 2 matte kleuren bij zitten. Ik zou hem best willen aanschaffen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind het er best mooi uitzien het palette maar de kleuren vallen me een beetje tegen helaas. Er zitten wel hele mooie bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. De verpakking ziet er een beetje goedkoop uit. De kleurtjes zien er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mooi Palette! Ik hou wel van die zachte kleurtjes, en zeker matte kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ahh ik vind hem heel erg mooi, heel draagbaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mooi palette hoor! Fijne draagbare kleuren, echt een palette dat ik zou kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. De roostinten zien er erg fijn uit en mooie finish met al die glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. There are so really pretty shades in that palette! I love the eye look you did with it! :D

  ~ Yun

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Mooie draagbare kleuren, ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Mooi pallet! Wat schrijf je goed trouwens. Ik merk dat laag gepigmenteerde oogschaduws het fijnst zijn met kwastjes die een hoge dichtheid hebben, eyelinerkwastjes e.d. werken goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. De kleuren zijn helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen