Label.M Age-Defying Protein Cream & Curl Spray.


Toen ik laatst een bezoek bracht aan de kapper werd er na mijn knipbeurt een protein cream ingesmeerd. Deze crème zorgde er niet alleen voor dat mijn haren mooi glansden, maar tevens pluisde mijn haar meteen een stuk minder. Voorheen gebruikte ik hier de Goldwell spun shine gloss voor, waarvan je de review hier kan lezen, maar de laatste tijd vond ik deze een stukje minder fijn. Ik vond het dan ook tijd voor wat vernieuwing en bij mijn aankoop kreeg ik ook nog een flesje Curl Spray mee waar ik ook erg over te spreken ben.


Label.M is een op fashion geïnspireerd, bekroond assortiment haarverzorgingsproducten. Deze producten zijn ontwikkeld door professionele stylisten. Deze worden geleid onder het oog van een internationaal team welke geleid word door Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck. Label.M is dan ook van dezelfde makers als van het welbekende merk Toni & Guy.

Label.M is dan ook een écht kappersmerk al kun je de producten ook aanschaffen via hun webshop. Label.M verkoopt dan ook niet alleen crèmes en dergelijke voor in het haar, zij hebben ook een ruim assortiment aan borstels, föhns en dergelijke.


Ik begin dan ook maar gelijk met mijn favoriete product, namelijk de Age-Defying Protein Cream. Wat Label.M zelf over dit product zegt: 'Deze sulfaatvrije shampoo zal je haar herstellen, voeden en verjongen. Het is ontworpen om zwak, dof en ouder wordend haar in een handomdraai te transformeren in sterk, stralend en jeugdig uitziend haar. Voor een optimaal resultaat te gebruiken in combinatie met Therapy Age-Defying Conditioner.'

En wat zij over dit product zeggen is dan ook helemaal waar. Deze crème voed mijn haar naar mijn gevoel ontzettend en tevens ziet het er een stukje beter uit. Het glanst mooier én het pluist een heel stuk minder. Ik wist dan ook niet dat er van deze lijn ook een Conditioner en Shampoo te verkrijgen zijn, maar wanneer ik deze zie ga ik ze ook zeker aanschaffen.Het aanbrengen van dit serum is ook ontzettend simpel. Met het pompje pomp je eenvoudig wat van de crème op je hand, waarna je dit verdeelt over je beide handen. Vervolgens kneed je het er gewoon in en voila. 

Ik moet wel zeggen dat het product niet ontzettend zuinig is. Mijn Goldwell spun shine gloss werkte dan ook een stukje zuiniger, maar dit werkt wél een stukje beter en dat is natuurlijk ook erg belangrijk.

Met een pompje van 50 ML kan je ongeveer drie maanden doen. Ik heb hem nu namelijk ongeveer anderhalve maand in gebruik en ik ben bijna op de helft van de inhoud. 

Voor een verpakking van 50 ML betaal je ca. €22,45. Dit zal natuurlijk nog een beetje verschillen per winkel.Als tweede product kreeg ik ook nog een Curl Spray van Label.M mee. Ik had hier eigenlijk nog niet eerder van gehoord en ik wist dan ook niet zo goed wat ik er mee kon totdat ik de beschrijving op de Label.M website las. 'label.m Curl Spray heeft een intensieve vochtregulerende en vochtafstotende formule met kokosnoot extracten voor het hydrateren van nonchalante krullen of golven. Het kan ook op steil haar gebruikt worden als een föhnspray. Het innovatieve Enviroshield Complex, een unieke toevoeging van label.m, beschermt het haar tegen hitte-styling en uv-stralen, en geeft het glans.'

De kokosnoot extracten ruik ik inderdaad zeker goed terug, al vind ik de geur wanneer ik hem net in heb gespoten niet zo lekker. Hij ruikt dan erg sterk maar zodra je hem een tijdje in hebt laten trekken is de geur wél erg lekker. Hij is dan niet zo overheersend meer en je ruikt hem dan ook enkel wanneer je écht aan je haar ruikt of wanneer je met je handen aan je haren hebt gezeten. Dit product heeft geen pompje zoals de Age-Defying Protein Cream dat heeft. Het product heeft namelijk een gewone sprayopening. Je kneed dit product er dan ook niet rechtstreeks in, want voordat je daar mee begint moet je het er natuurlijk eerst inspuiten. Ik kam het er daarna altijd gewoon doorheen waarna mijn haar een prachtige glans krijgt. 

Ik vind dit dan ook een heel fijn product om te gebruiken in combinatie met de Age-Defying Protein Cream, want ondanks dat ik mijn haren weer kam gaat het niet weer pluizen.

Een flacon van 50ML is te koop voor c.a. €4,99. Label.M is te koop via verschillende online winkels, maar zelf koop ik het altijd bij Smelt Kappers.
Wat vind jij van Label.M?

22 opmerkingen

 1. Leuke blog! Ook je foto's zijn echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! En ik ben enorm fan van Toni & Guy, dus dan zal ik dit vast ook fijn vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel heel fijn. En als je er 3 maanden mee doet valt de prijs ook erg mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijken me echt wonderproducten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fijn product! Zeker met dit weer is een anti-pluis crème nooit weg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anti-aging in haarproducten, wat slim!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken het merk nog niet...Het lijken me heerlijke producten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die protein cream lijkt me erg fijn, heb namelijk super droge puntjes, eigenlijk moet ik gewoon weer eens naar de kapper haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm, dat klinkt goed, vooral de Protein Cream lijkt me heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat laatste lijkt mij wel interessant :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende het merk nog niet, maar ik ben er erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me erg fijn! Voor mijn haar zal het vast ook goed werken! ;)

  BeantwoordenVerwijderen