Lauren Conrad - Beauty.


De een houd er van terwijl de ander het verafschuwt, lezen. Ik zelf ben één van die personen die het lezen wel apprecieerd. Ik lees maandelijks een heel riedeltje aan boeken uit en deze boeken hebben allemaal een ander genre. Ik heb dan ook niet echt een favoriet genre. De ene keer lees ik met plezier een fantasy boek terwijl ik de andere keer een roman in mijn handen heb. En tijdens sinterklaas kreeg ik ook nog een heel ander soort boek. Dit is geen boek met een verhaal maar een boek met allerlei tips en tricks rondom beauty.


Dit was niet het eerste boek wat Lauren Conrad schreef. Zij heeft ook al drie boeken geschreven in de serie L.A Candy en drie boeken in de vervolgserie hiervan, The Fame Game. Dit zijn echter wel allemaal leesboeken, maar Lauren heeft ook al eens eerder een boek uitgebracht met allerlei tips & tricks. Deze ging niet over beauty, maar over style. Van dit boek heb ik zeker een heleboel geleerd én ik heb er van genoten, en dat maakte voor mij de keuze erg makkelijk, het boek Beauty wilde ik nog graag aan mijn collectie toevoegen.


'Beauty' bestaat uit twaalf hoofdstukken waarin nagenoeg alles wat met Beauty te maken heeft aan bod komt. De hoofdstukken zijn als volgt:
Hoofdstuk 1: Je eigen schoonheid.
Hoofdstuk 2: Huidverzorging.
Hoofdstuk 3: Haarverzorging.
Hoofdstuk 4: Stress.
Hoofdstuk 5: Voeding en fit zijn.
Hoofdstuk 6: Make-up tips, trucs en technieken.
Hoofdstuk 7: Dagelijkse make-up.
Hoofdstuk 7: Party make-up.
Hoofdstuk 9: Makkelijke kapsels.
Hoofdstuk 10: Feestelijke kapsels.
Hoofdstuk 11: Nagels.
Hoofdstuk 12: Decennia vol schoonheid.Het boek bespreekt dus niet alleen één onderwerp, het gaat van nagels tot haar en make-up. Als ik een favoriet hoodstuk moet kiezen ga ik toch voor het laatste hoofdstuk, namelijk hoofdstuk 12: Decennia vol schoonheid. Een heel interessant en tevens leerzaam hoofdstuk.

Ookal ben je al een expert op het gebied van beauty, dan kan ik je nog aanraden om dit boek eens door te lezen. Het is niet alleen leerzaam maar het is ook interessant om te zien hoe anderen bepaalde technieken uitvoeren.Op de achterkant staat het boek nog even kort samengevat, en dit is dan ook echt hoe het boek er van binnen uitziet. Fijne tips met prachtige afbeeldingen, en niet alleen de afbeeldingen zijn prachtig. Ik ben ook erg te spreken over de vormgeving van de bladzijdes.

Lauren Conrad Beauty is uitgebracht in twee talen. Normaal lees ik dan ook graag Engelse boeken, maar aangezien dit enkel tips & tricks zijn rondom beauty besloot ík om hem in het Nederlands te lezen. 

De Engelse versie van Beauty kost €16,99 en voor de Nederlandse versie betaal je €17,95. Ietsjes duurder dus, maar veel scheelt het niet. 
Wat vind jij van Lauren Conrad haar boeken?

22 opmerkingen

 1. Ziet er mooi uit hoewel ik het boek zelf niet snel zou aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel handig boek, ik heb hem ook en style ook andere boek van haar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb echt heel lang over dit boek getwijfeld omdat ik die van Cynthia ook al had, maar hij is gister uiteindelijk toch maar besteld dus hopelijk komt die straks binnen. Je hebt me extra enthousiast gemaakt haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit zeg! Ik was zo'n Lauren-fan ten tijden van Laguna Beach en the Hills, zo heerlijk Amerikaans hihi! Nu volg ik al een hele tijd niet zoveel Lauren meer en zou eerlijk gezegd denk ik dit boek niet kopen, omdat beauty er nogal eens bij in schiet hier tussen die luiers en het snot haha. Maar toch ... ben ik na je verhaal heen nieuwsgierig hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een heel leuk boek! Ik zou voor de Engelse versie gaan, vind het origineel lezen vaak fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, dit boek wil ik ook graag nog eens kopen! Of krijgen natuurlijk ;) ik vind Lauren echt een mooie en stijlvolle vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou dit boek ook graag willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een heel leuk boek, hij staat op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit boek staat op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb al haar boeken en dit boek en haar Style boek hebben dan ook een mooi plaatsje als coffee table boeken gekregen in mijn woonkamer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. IK heb dit boek ook echt een super leuk boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb hem ook, vind hem heel fijn! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou van Lauren Conrad, ze is echt een groot voorbeeld voor mij! Daarnaast vind ik haar boeken ook zo fijn om te lezen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt mij altijd wel interessant, tips zijn altijd welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt erg leuk! Ben er erg benieuwd naar, maar toch weet ik niet of ik hem ga kopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er echt een fantastisch boek uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. klinkt goed ik wil dit boek ook erg graag
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lijkt me een leuk boek! Waar heb je die gekocht? Want bij de meeste boekenwinkels denk ik niet dat ze die hebben, omdat het geen leesboek is.

  BeantwoordenVerwijderen