Le Soft Perfume Paris Striptease Flowers & Umabel.


Parfum bestaat momenteel niet alleen meer in spuitflacons. Zo kreeg ik dan ook afgelopen week een pakketje binnen met daarin twee parfums van Le Soft Perfume. Deze parfums zitten in een schattige, ronde stickverpakking. Dit zijn dan ook geen spuitparfums, maar een parfum in stickvorm.Je kunt de verpakkingen van de parfums openen door eerst het beschermende stickertje te verwijderen. Zo is het dan ook een soort boekje, en in het 'kuiltje' ligt jouw parfum. De parfums hebben dan ook flacons die de afbeeldingen op de verpakkingen weerspiegelen.
Ik vind de verpakkingen in ieder geval erg leuk. Zo heeft 'Striptease flowers' een lieve, roze verpakking met daarop gekleurde en tevens witte veertjes. En Umabel is een rustige, witte stick met daarop een engeltje.


Ik moet zeggen dat ik deze twee geuren wel meer voor de zomer vind, maar dat is natuurlijk per persoon verschillend. Het is dan ook lastig om geuren via het internet over te brengen maar ik kan ze natuurlijk wel voor jullie beschrijven.

Allereerst begin ik met Striptease Flowers. Dit parfum heeft de volgende ingrediënten: Coco-caprylate, candelilla cera, olus oil, parfum, copernica cerifera cera, butyrospermum parkii, D-limonene, linalool, tocopherol, citral, hydroxycitronellal, geraniol en farnesol.

Maar aan de ingrediënten kan je nog niet echt zeggen waar de geur naar ruikt. Deze parfum is vooral vrij zoet en hij heeft wat bloemigs.
En dan natuurlijk Umabel. De ingrediënten hiervan zijn als volgt: coco-caprylate, canedlilla cera, olus oil, parfum, copernica cerira cera, butrospermum parkii, alpha-isomethyl ionene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboaldehyde, tocopherol, isoeugenol, citronellol, geraniol, d-limonene, eugenol, citral. De ingrediënten zijn over het algemeen hetzelfde als die van Striptease Flowers, al zitten hier nog wat andere dingen bij in.

Deze geur is in tegenstelling tot Striptease Flowers niet bloemig maar naar mijn mening wat sterker en frisser. 

Ik vind dat beide geuren érg lekker zijn, en ik zou deze dan ook zeker aanraden. De sticks bevatten elk 5Gram en daar doe je een aardig lange tijd mee.

Deze soft perfumes kun je natuurlijk op verschillende plekken aanbrengen, zo zegt de verpakking dat je het kuntaanbrengen op je nek, op het topje van je neus, op je pols achter de knieën en eigenlijk overal waar je het wilt.

Deze solid perfumes zijn natuurlijk ook heerlijk om mee te nemen op vakantie, want je hoeft niet bang te zijn dat de flacon gaat lekken. De geuren blijven lang zitten en ze zijn niet te overheersend. Als ik ze s'ochtends aanbreng zitten ze er s'avonds nog steeds op, ideaal dus.

De geuren kosten €19,95 per stuk en zijn hier te koop op Le Soft Perfume.
Wat vind jij van stick parfums?

27 opmerkingen

 1. Ze zien er heel mooi uit! Ik heb nog nooit een parfum stick gebruikt ik ben wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dit idee nog helemaal niet...Het lijkt me erg handig! Geen lekkende flacons meer in een tas of bang te zijn dat een flacon kapot gaat. Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit een stick parfum gebruikt, maar het lijkt me wel heel leuk om te gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige verpakking<3. En ze ruiken nog lekker ook en ze zijn erg handig! Ben verliefd erop<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit heb ik nog nooit gezien, lijkt me superhandig! Ook hebben ze een mooie verpakking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke verpakkingen! Te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh kei handig om mee te nemen in je tas, ben altijd bang dat parfumflesjes kapot gaan!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die sticks zijn echt super handig om mee te nemen in je tas. Heb er ook een van H&M super veel plezier van!

  Alvast een happy new year! Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. kende het nog niet, maar lijkt me erg handig in gebruik xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt me superleuk :) De prijs valt ook best mee voor ene parfum!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende het nog niet, maar lijkt me onwijs handig in gebruik! En wat een schattige verpakkingen zeg :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De verpakking ziet er zo schattig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het ziet er wel leuk uit, heb er zelf geen ervaring mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw de verpakking alleen al is super
  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Elegant en mooi, ziet er leuk uit die verpakking. Ook handig voor op reis. Enig idee welke groothandel deze verkoopt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik durf het niet te zeggen! Volgens mij wordt het merk niet echt meer geproduceerd. Kan er weinig over vinden.

   Verwijderen