LOOkX Fall/Winter Collection 2013 - Lipgloss 61.


Ik denk dat jullie allemaal wel eens van het merk LOOkX hebben gehoord. Zelf heb ik hier vele malen positieve dingen over gelezen, maar verder dan een lipkwastje heb ik mij nog niet zozeer verdiept in het merk. Toen ik deze prachtige lipgloss van de herfst/winter collectie van 2013 binnen kreeg was ik echter erg benieuwd, want ondanks dat ik het kwastje erg fijn in gebruik vond kon ik nog niet écht een goede mening vormen over dit merk.


De herfst/winter collectie bestaat uit maar liefst negen producten. Vier duo oogschaduws, twee lipsticks en twee lipglosses én één eye browliner. Zelf heb ik de lipgloss ontvangen in de kleur 61 Shine Express. Toen ik de lipgloss voor het eerst zag was ik een beetje bang dat deze kleur véél te donker zou zijn, maar toen ik hem aanbracht was ik echter aangenaamd verrast. 

Ik moet zeggen dat ik de verpakking van de lipgloss erg mooi vind. Hij is simpel, maar door de dubbele wand in de huls geeft hij toch een wat mooier effect. Wat ik ook fijn vind, is dat je de kleur meteen kan zien omdat de verpakking geen dichte kleur heeft. Omdat ik een heleboel lipglossen heb zie ik de kleuren zo veel makkelijker en zal ik ook eerder naar deze kleur grijpen.

Naast de mooie verpakking was het zicht wat ik kreeg toen ik de gloss opende ook erg aangenaam. Een mooi, dun kwastje. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik écht geen fan van rare kwastjes, en met dit kleine kwastje ben ik dan ook erg blij.


Het kleurtje leek mij in de huls echter wat aan de donkere kant, maar toen ik hem op mijn hand swatchte was ik zeker verrast. Het is echt een milky chocolate kleurtje, en ik verwachtte dat dit op mijn lippen echt een 'nude lips but better' kleurtje zou zijn.


En mijn verwachtingen klopten volledig. Shine express is echt een mooie nude kleur, al komt hij op de foto's iets mooier uit dan in het echt. Hier lijkt het enkel een transparant laagje terwijl je in het echt ook wel degelijk wat kleur ziet.

Ik vind dit vooral een hele fijne gloss om te gebruiken wanneer ik al een donkere ooglook heb. Het is dan ook een kleurtje waar ik er nog niet zo veel van in mijn stash heb, omdat ik vooral veel rode en roze teinten in mijn stash had.

Een ander voordeel aan deze gloss is dat hij totaal niet pikt, én nog eens lang blijft zitten ook. De kleur word natuurlijk op den duur wel iets minder, maar een middag houd hij zeker wel vol.

Mocht je nou op de hoogte gehouden willen worden over de producten van LookX kun je je op hun website www.LOOkX.nl aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Deze LOOkX lipgloss is via de website te koop voor een prijs van €18,25.
Wat vind jij van deze kleur?

29 opmerkingen

 1. Hmm ik vind hem toch wel een beetje prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit een hele mooie lipgloss! Zelf heb ik er ook één van LOOkX, alleen heb ik kleur 62 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleur, heel erg mooi! Ik vind hem wel een beetje aan de prijzige kant...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi kleurtje, ziet er heel anders uit dan in de verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi nude kleurtje! Fijne review. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Had hem anders verwacht! Leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes, ik ben alleen niet zo van de lipgloss. Het plakt zo, haha! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Ik ben een enorme fan van LookX :-) Dit merk zit met enig regelmaat in de Beautybox. Toen ben ik het merk leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kleur! Nog mooier dan ik in eerste instantie dacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi glosje :-) Ik denk niet dat ik dit merk hier al ergens heb gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij ziet er mooi uit,maar vind hem toch wel prijzig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er mooi uit! Kende het merk helemaal niet dus ga dit eens opzoeken :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleur! Fijn dat deze gloss ook goed blijft zitten. Daarom geef ik vaak de voorkeur aan lippenstift, hoeft iets minder vaak bijgewerkt te worden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind LookX best prijzig, maar omdat de lipgloss zo ongelofelijk goed blijft zitten, zou ik het er misschien wel voor over hebben. Maar dan zou ik wel voor een pittig kleurtje gaan, want daar hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kleur idd! Ik heb nog geen ervaring met dit merk. Maar het ziet er wel leuk uit allemaal:)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi kleurtje, maar wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. sounds like a really nice product, looks really great on you !
  Such a sweet blog you have here


  Bisous from France


  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie draagbare kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi lipglossje zeg! Als je hem zo in de verpakking ziet zou je niet denken dat hij zo uitvalt op je lippen,, maar ik vind het een erg mooi kleurtje! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 20. zelf houd ik niet zoveel van gloss, maar het is wel een mooie kleur
  *Ps: er is momenteel een winactie op mijn site!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie kleur niet te opvallend.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hij ziet er prima uit en mooie strakke verpakking, enkel de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi kleurtje en ook een toffe verpakking ! x

  BeantwoordenVerwijderen