Mijn make-up stash | December 2013


Mijn nagellakstash heb ik natuurlijk al meerdere keren laten zien, maar mijn make-up stash was nog niet aan de beurt geweest. Met mijn vorige camera heb ik er nooit echt goede foto's van kunnen maken, maar met mijn nieuwe camera werden deze foto's veel beter. Vandaag is het dan ook tijd aan mijn make-up stash.De kaptafel die ik heb komt van de Ikea en ik vind hem werkelijk prachtig. Door de grote spiegel die hier boven zit is hij ook nog eens heel erg praktisch en de prijzen bij de Ikea zijn ook altijd erg fijn, waardoor de prijs goed te doen was.

Op de linkerkant van mijn kastje staat een rekje waar je lipsticks in kan doen, en hier zitten er dan ook een aantal in. Daarnaast heb ik twee palettes van Benefit waarvan jullie er al één voorbij konden zien komen. En afgelopen week heb ik er nog eentje van gekocht die jullie ook snel terug gaan zien. Ook staat hier een prachtige blush van Etude House die ik niet zomaar ongemerkt in een laatje wilde stoppen.


Een ander voordeel aan deze kaptafel is dat er ook nog twee extra kleine laatjes bij zitten. In het laatje links zit dan ook wat dagelijkse make-up. Mijn favoriete foundations, mijn favoriete blushes, mascara's, concealers, oogpotloden en oogschaduws en nog wat andere basic dingen waaronder je mijn wimperkruller, beautyblender dupe en oogschaduwbasis kunt verstaan.


Het deel hier middenin vind ik persoonlijk erg leuk. Hier heb ik drie plasticen organizers staan die elk gevuld zijn met diverse lipglossen. Ik heb dan ook drie laatjes open gedaan zodat jullie een kleine impressie hebben.

Bovenop deze organizers staan mijn favoriete parfums, een pot met watjes, drie heerlijke producten van Soap & Glory, reinigingsproducten, haarproducten en mijn heerlijke bodysplashes.


Aan de rechterkant heb ik ook weer een soort plankje met daaronder een lade. Op dit plankje staat allereerst een dispenser met daarin watjes, drie maal de pupa miss butterfly, een bakje met daarin mijn kwasten en drie parfum samples. Dit zijn de heerlijke geuren J'adore en Miss Dior van Dior en The Key van Justin Bieber. De laatste vind ik wel vrij zoet en meer voor de zomer, maar zo af en toe spuit ik hem wel lichtjes op.


In dit laatje heb ik echter geen make-up zitten en ik zat dan ook even te twijfelen of ik deze inhoud er bij wilde zetten aangezien het niet zo boeiend is, maar ik besloot het toch maar te doen. Hier zitten een aantal samples in, een puntkam die verscholen is achter het witte gedeelte. Een roze tangle teezer en wederom een goldwell spun shine gloss en onder deze tangle teezer zie je nog net een stukje van een infinity statement ring.En dan natuurlijk het leukste, mijn make-up lade. De andere twee lades in deze tafel gebruik ik niet voor make-up. De tweede bevat al mijn sieraden en in de derde heb ik wat dingen die ik gebruik voor foto's. Grote witte bladen als achtergrond, spiegels en dergelijke.

De bakjes die in de lade zitten zijn afkomstig van de Action. Ik kan daar altijd goed slagen voor bakjes en deze passen dan ook precies in de lade. Tevens zijn ze er in verschillende kleuren te vinden.Ik begin links onderin, waar mijn bak met blushes is gevestigd. Ik heb blushes van merken als Sleek tot aan Benefit of Mac, maar ook veel blushes die erg budget zijn. Zo heb ik wat blushes van de Hema en van Essence. Ook zie ik dat er een highlighter tussen ligt die eigenlijk in een ander bakje hoort.Het bakje wat daar boven zit gebruik ik niet zo veel. Hier zitten wat glossjes in die te groot zijn voor mijn bakjes, en er zitten vooral glossen in die ik enkel gebruik wanneer ik eens zere lippen heb. Toen ik wat kleiner was spaarde ik al die glossjes in schattige vormpjes en hier zitten er dan ook nog een heel stel van tussen. 


De meeste bakjes zijn wel redelijk gevuld, maar mijn bakje met mascara's, oogpotloden en eyeliners is toch wel de leegste. Het zijn er als nog redelijk wat maar deze nemen gewoon weinig ruimte in beslag. Zo zie je mascara's van miss sporty, MUA en Essence, maar mijn favoriete merken qua mascara's zijn Bourjois en Rimmel.
 
Weer een wat voller bakje. Hier heb ik mijn gezichtsproducten in liggen. Foundations, BB creams, poeders en highlighters. Maar ook liggen hier enkele kleinere kwasten in, samen met concealers en blotting papers van diverse merken.


En dan mijn favoriete bakjes. Oogschaduws. Deze bakjes puilen dan ook uit en ik ben bang dat er niets meer bij past. Het is dan ook niet erg overzichtelijk zo maar ik ben er nog niet uit of er een manier is waarop het wel overzichtelijk word. Als iemand enig idee heeft hoor ik het dan ook graag.

Naast mijn bakken met oogschaduws liggen nog wat pakjes met reinigingsdoekjes die ik gebruik voor fall-out én swatches. En dat was eigenlijk de volledige inhoud als het gaat om make-up. Ik heb nog een andere wastafel waar ik mijn verzorgingsproducten en andere beauty spullen heb liggen, mochten jullie daar benieuwd naar zijn hoor ik het ook graag.

Hoe groot is jouw make-up stash?

46 opmerkingen

 1. Jouw kaptafel... Zo mooi!! Staat bij mij al zo lang op mijn wishlist.
  Mooie stash heb je. En lekker overzichtelijk zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW, dat is al een serieuze make-up stash! De toilettafel van Ikea blijf ik enorm mooi vinden. Binnenkort ga ik er zelf eentje uitkiezen, maar weet nog niet welke..
  Die vlindertjes van Pupa zijn trouwens ook erg leuk! Waarvoor dienen ze of zijn ze enkel decoratie?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een geweldige stash heb je! Echt om jaloers op te worden, haha! Vind vooral dat je het heel erg leuk hebt ingericht allemaal, dat tafeltje is echt zo mooi! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow veel mooie make-up zeg!! Heb zelf echt niet zoveel... En je hebt het one direction geurtje die zou ik super graag willen hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie stash! Die kaptafel vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie stash heb je! Ik ben stiekem nog meer benieuwd naar je oogschaduwpaletten, zou het leuk vinden als je die nog apart zou laten zien :) Ik loop er ook elke keer tegen aan dat ik teveel paletten heb en opbergen is daardoor niet makkelijk, maar zit er zelf aan te denken om er een nieuw kastje of een ladesysteem of iets dergelijks voor aan te schaffen. Sowieso heb ik nog wel een extra kastje nodig, aangezien ik producten die ik nog wil gaan testen altijd apart houd en dat heeft nu als resultaat dat er in onze snackkast bijna geen plek meer is voor snacks omdat er make-up in ligt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat veel make-up en een super mooie kaptafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb die kaptafel ook, die is erg mooi! ik gebruik alleen die lade niet, ik heb alle make-up in een aparte kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke stash heb je! En de beautytafel is inderdaad heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je het mooi georganiseerd zo! Prachtige kaptafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er heel handig uit in de bakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je een mooie kaptafel, en enorm vele make-up haha, cool!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw wat een mooie kaptafel en een mooie stash! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb die kaptafel ook! Het is echt leuk om te zien hoe andere mensen die kaptafel dan gebruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. woow je hebt veel make up, ben echt jaloers op je kaptafel zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie kaptafel heb je zeg, ik zag op de site van ikea ook een mooie staan en ik wil er ook graag een hebben!! Je hebt echt een geweldige grote stash als je die van mij vergelijkt met die van jou is die van mij maar niks!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi ingericht met die kaptafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de kaptafel echt awesome! Je stash is ook super om te zien. Ook mooi overzichtelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De eerstvolgende keer dat ik in Kruidvat ben neem ik Baby Lips mee, het moet gewoon! Ik vergeet het steeds!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die kaptafel is zo mooi! Leuke stash heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je hebt je make- up mooi ingedeeld! Ik heb niet zoveel make-up haha! Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, ziet er mooi uit. Je hebt veel mooie spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw echt mooi! en die bakjes zijn echt handig!

  liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauuuw wat een prachtige kaptafel en spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat, wat heb je een grote stash! Die van mij is niets daarmee vergeleken... Ik vind de manier dat je ze opbergt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. WAUW, zo geweldig! Ten eerste vind ik het allemaal supermooi staan, de tafel en alles daarop, prachtig! En de inhoud is natuurlijk meer dan geweldig, ik ben eigenlijk net een beetje jaloers geworden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. prachtige kaptafel en leuk om je stash te zien. waar komt het lipstick rekje vandaan.? xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze heb ik gekocht op Ebay! Aangezien het lang geleden is staat de verkoper niet meer tussen mijn koopgeschiedenis, maar als je zoekt op 'Lipstick organizer' vind je ze! :)

   Verwijderen
  2. dankjewel.! ga meteen even zoeken xx

   Verwijderen
 28. Oh wauwie die kaptafel geweldig! En wat ben jij georganiseerd zeg, heb ik respect voor.
  Ik heb alles in een grote bak zitten en dat verdeeld over bakjes. Ik moet zelf echt een manier vinden om make-up netjes op te bergen, die bakjes van de action zijn echt handig.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wow je hebt echt mega veel! Ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jouw kaptafel is prachtig!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Die kaptafel is echt een beauty! En zo mooi georganiseerd er bovenop. Dat hou ik maar enkele dagen vol...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een mooie stash heb je! En die kaptafel, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een prachtig kaptafel heb je, ook zo goed geordend. Mooie stash heb je. Heel netjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Waar komen de plastic kastjes met lades vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Waar heb je de plastic kastjes met lades vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Op de site van Ikea kan ik de ladekast niet vinden, weet je misschien of ze nog verkrijgbaar zijn? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt de delen wel los van elkaar kopen bij Ikea, maar niet meer tezamen!

   Verwijderen
 37. Hé! Even een vraagje, zit het bovenste deel van de kaptafel (spiegel en laden) los van het kastje of is het een geheel? Ik heb namelijk al een tafel en zoek nog zon opzetstuk. Ik hoor het graag! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zit los! Al is de spiegel niet meer te koop helaas.

   Verwijderen