NEW IN | Sjaal + Muts.


In deze koude periode willen we natuurlijk allemaal niets liever dan warm blijven. Ik draag dan ook steeds dikkere kledingstukken, al zijn er natuurlijk altijd ook genoeg accesoires die ervoor zorgen dat je het minder koud hebt. Ik ben momenteel al behoorlijk verkouden, en tegen verkoudheid helpt het vooral om goed wat dampo op te smeren en een sjaal om te doen om je keel warm te houden. De nieuwe sjaal die ik heb ontvangen vind ik hier dan ook ideaal voor. Tevens ontving ik een ontzettend zachte én warme muts, waar ik ook erg blij mee ben.De sjaal die ik heb ontvangen komt van de webshop sQarf. Op deze webshops zijn er ontzettend veel sjaals te vinden, waaronder dit prachtige exemplaar.

Deze sjaal is aardig lang, en tevens niet zo breed. Doordat hij zo lang is kun je hem op vele manieren dragen, en op bovenstaande foto laat ik dan ook twee manieren zien. Ik heb hem los gedragen, en als colsjaal. De eerste manier is dan ook mijn favoriet, en zeker zoals nu, om de verkoudheid te verhelpen.

Een voordeel aan de sjaals van sQarf, is dat ze ontzettend zacht zijn en veel warmte vasthouden. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien niet zo, maar wanneer je hem om hebt zul je dit gauw genoeg vernemen. 

Een laatste voordeel aan sQarf is dat de sjaals ook zeker niet duur zijn. Het exemplaar wat ik heb mogen ontvangen kost €7,99 en de duurste sjaals die deze website verkoopt kosten slechts €8,99. Mocht je nou toch een wat kleiner budget hebben, is er ook nog een categorie met goedkopere sjaals.

De sjaal die ik heb mogen ontvangen is hier te koop voor €7,99.


Een warme muts is natuurlijk ook geen overbodige luxe, en deze witte jolie beanie gaat mij dan ook de winter door helpen. Ik ben normaal helemaal niet zo'n fan van mutsen, maar als het écht koud is, dan is het toch wel erg fijn. 

Het fijne aan deze muts is dat hij zo lekker zacht aan de binnenkant is. Het gedeelte waar je voorhoofd mee in aanraking komt is gemaakt van fleecestof, en dit zorgt er dan ook voor dat de muts niet kriebelt, én dat hij lekker warm is.

Niet alleen is de muts lekker warm en zacht, ik vind hem ook nog eens erg mooi. Doordat mijn haar al blond is valt hij niet zo op, al is hij wel íets minder simpel dan een helemaal witte muts.

Deze muts is dan wel iets duurder dan de sjaal van sQarf, maar hij is het geld wel degelijk waard.

.Deze muts is hier voor €25,00 te koop via Headict.
Wat vind jij van mijn nieuwe sjaal en muts?

41 opmerkingen

 1. Mooie muts en sjaal heb je ontvangen! Erg handig ook met dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items! Die sjaal zou ik ook zelf kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh die muts ziet er zo leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! De sjaal heeft een leuk patroontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie sjaal en muts, heerlijk warm!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het zo moeilijk om de pefecte muts te vinden. Die van jou ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allebei heel erg leuk !! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk printje heeft de sjaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke accessoires! Maakt de herfst/winter nog leuker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hele leuke sjaal, ziet er heerlijk warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love de sjaal! Erg mooi, ook weer eens wat anders dan normaal:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind mutsen en sjaals heel erg leuk. Vooral de muts vind ik super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke items, vooral je sjaal vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oe de beanie is heel mooi, nice and fluffy en ze past bij zowat alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze allebei echt leuke items! Die muts zou ik ook wel willen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk, liefde voor die sjaal haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die sjaal is heel leuk, mooie print!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De sjaal heeft een tof printje ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind ze er beide heel erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die sjaal is mooi en staat je prachtig! Ik heb ook een sjaal, die leuk is, maar niet warm.. en die muts vind ik briljant, ik kan absoluut niet tegen kou op mijn oren, maar mutsen gaan altijd irriteren op mijn voorhoofd, dat Fleece erin... geweldig. Ik ga een kijkje nemen op de webshop, bedankt voor deze tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beide erg leuk! Tof printje heeft je sjaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ah, de muts ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die sjaal is echt heel leuk!! En die muts lijkt verdacht veel op een muts die ik heb, alleen is die van mij zonder fleece aan de binnenkant :p

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die muts! <333 Maar die sjaal is ook heel leuk! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen