Scentchips & Scentburner.


Als ik na het eten weer boven kom is het altijd al pik donker, wat betekend dat ik de lamp weer aan moet doen om goed te kunnen blijven zien. Echter vind ik het dan wel net zo gezellig om er ook een kaarsje bij aan te steken, en wat is er nou lekkerder dan een geurkaars. Wel, er zijn ook nog andere opties om je kamer lekker te laten ruiken en hier is Scentchips een voorbeeld van. Met Scentchips kun je precies de geur samenstellen die perfect bij jou past. Dit kun je gemakkelijk doen door verschillende chips in je brandertje te stoppen waardoor je jou geur ontwikkelt.


Wanneer je een Scentchips wil kopen moet je hiervoor een doosje pakken, waarna je deze vol mag laden met de heerlijke geuren. Ik heb zelf het grootste doosje ontvangen en hier passen ongeveer 24 scentchips in. Zelf heb ik dan ook vierentwintig stuks ontvangen en ik denk dat ik hier de winter wel mee door kom.


Ik heb van elke geur drie stuks ontvangen. De geuren van scentchips zijn bovendien opgedeeld in twee collecties, de basis collection en de extended collection. De extended collection is echter exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten, dus deze is niet overal te verkrijgen. 

Van alle geuren die ik heb ontvangen heb ik drie favorieten, namelijk: Vanilla, Fireside en Strawberry. Vanilla en Fireside zijn echt hele warme geuren, terwijl Strawberry weer meer wat voor de warmere dagen is door zijn zoete geur.


Maar Scentchips verkoopt natuurlijk niet alleen de waxchips, zij verkopen hier ook brandertjes voor waar ik zelf de paarse versie van heb ontvangen. Ik had hier al een witte van met een hartje, maar doordat deze wit is en je natuurlijk met vuur bezig bent werd deze een beetje zwart aan de buitenkant wat je er niet meer af kreeg. Ik ben dan ook erg blij met deze vervangende kleur. 

Zo heb je niet alleen deze Scentburners, maar er zijn ook nog Scentwarmers. Deze Scentwarmers verwarmen je ScenChips elektrisch waardoor de brander egaal warm wordt. Dit leid dan tot een heerlijke geurverspreiding. 

Ik ben in ieder geval erg te spreken over de Scentchips, en deze zijn eigenlijk overal wel te vinden. Zo kan je kijken op Worldofscentchips, maar je kunt ze ook kopen bij bijvoorbeeld de Intratuin.

Heb jij wel eens ScentChips uitgeprobeerd?

24 opmerkingen

 1. Klinkt goed! Ik wil hem zelf ook nog gaan kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt fijn!
  Ik merk dat brandertjes vaak toch wat meer geur afgeven dan geurkaarsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijken me echt heel leuk! Ik ben gek op lekkere geurtjes in huis, en die scentchips zien er nog heel schattig uit ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! En wat zien ze er ook schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed en ziet er leuk uit! Dit wil ik ook nog wel eens uitproberen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt super! Ik heb het nog nooit gebruikt eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze zijn zo ontzettend fijn, ik heb drie doosjes van maat M en twee brandertjes van Scentchips. Elke avond staan ze aan, ze ruiken erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze scentchips ook, heerlijk zijn ze! Vind dat de geur lang blijft hangen ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ze ook en ze ruiken echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar het ziet er super uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik zie ze nu zo vaak voorbij komen ik moet ze echt gaan aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nee, nog nooit gebruikt, ik heb wel zo een brandertje...leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. deze lijkt me echt lekker, ziet er ook leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zelf hebben we iets soortgelijks thuis en dit werkt echt ongelooflijk goed! Niet alleen de kamer waar het staat ruikt ernaar, maar het hele huis, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze erg fijn! Superleuk ook om zelf zo'n doosje te vullen :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Of tof, ik heb er ook net gekocht maar dan het kleinste doosje. Gisteren heb ik een halfje doen branden en mijn kamer rook echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw ziet er leuk uit en wat een leuke vorm beiden! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen