Sinterklaas Haul.


Ik heb jullie natuurlijk mijn sinterklaas wishlist al laten zien, maar wat ik heb gekregen, dat hebben jullie nog niet eerder kunnen zien. Toch leek het me wel erg leuk om met jullie te delen, want ik heb een heleboel leuks gekregen. Ondanks dat mijn moeder ons verteld had dat ze dit jaar maar een kleinigheidje deed was ik verbaasd over de hoeveelheid die ik gekregen had, want dit vind ik veel meer dan een kleinigheidje.Ik ben echt ontzettend blij met de dingen die ik heb gekregen, en ik denk dat jullie dan ook wel een aantal dingen herkennen van mijn wenslijstjes. 

Allereerst toch wel één van de twee favoriete cadeaus, de ciaté mini mani month. Dit is een adventskalender en iedere dag kun je dus één vakje openen. In deze vakjes zitten allerlei prachtige kleuren nagellak en wanneer ik wakker word is dan ook het eerste wat ik doe het openen van het vakje die bij die dag hoort.

Daarnaast heb ik de vier boeken van mijn wenslijstje gekregen, en ik kan eigenlijk niet kiezen in welke ik moet beginnen. Beauty van Lauren Conrad is vooral een leerzaam boek met allerlei tips, maar de anderen zijn echt leesboeken. De serie 'The fame game' had ik nog niet compleet, maar nu heb ik ook de laatste delen. En natuurlijk het engelse boek van Jenny Colgan: Christmas at the cupcake café. 

Op mijn blog heb ik het eigenlijk nog nooit gedeeld, maar een leuk weetje over mij is dat ik dól ben op Liam Hemsworth. Love and Honor is dan ook één van mijn favoriete films, en raad eens wie er in speelt? Juist, Liam!


En  dan kom ik vooral bij de uiterlijke dingen, al heb ik ook nog een heerlijke CD gekregen. Dat ik van One Direction houd is algemeen denk ik wél bekend, gezien de reviews van hun make-uplijn en parfums. Midnight Memories stond dan ook hoog op mijn verlanglijstje, en deze heb ik gekregen! Ik heb hem inmiddels al plat gedraaid, en hier ga ik zeker nog lang plezier van hebben!

Van het merk Kardashian Beauty ben ik ook een grote fan, en hier kreeg ik ook wat dingetjes van. Ik kreeg een mascara, een prachtig oogschaduw palette én the lioneyezer. Hier komen nog zeker reviews van, want ik kan al verklappen dat de producten prachtig zijn.

Ook Lush was van de partij, want hier kreeg ik maarliefst vijf producten van. Ik kreeg een heerlijke zeep én drie bruisballen, en normaliter staat het ook op de planning hier een review van te schrijven. Naast deze bruisballen kreeg ik ook nog een heerlijke lipbalm, en er zat nog een sample bij.

Naast de lipbalm van Lush liggen ook nog een aantal samples die bij de producten van Kardashian Beauty zaten, en testers zijn natuurlijk altijd erg leuk om eens uit te proberen.

Als laatste, maar toch ook één van mijn favoriete cadeaus (al vind ik ze allemaal geweldig) het doosje van Zinzi. En dit is niet alleen een doosje, maar hier zit een prachtige ring in. 

De foto's zijn helaas niet allemaal even scherp, maar ik ben druk aan het sparen voor een andere camera. Ik hoop deze dan ook zo snel mogelijk te kunnen kopen, want hoe beter de kwaliteit, hoe beter jullie alle details kunnen zien!

Wat heb jij voor Sinterklaas gekregen? En waar zie jij het liefst een review van?

51 opmerkingen

 1. Wauw, wat een enorm toffe cadeautjes heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kadootjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jij bent braaf geweest, zo te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That's a great haul - not many polishes tho ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al die boeken van Lauren Conrad ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat veel spullen heb jij gekregen!
  Sinterklaas komt al een heeeeele tijd niet meer langs bij mij ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al die beauty producten zijn zo mooi! Lucky you!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat veel en leuk! Ben heel erg benieuwd naar de lakjes uit de adventskalender! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super leuk! Ik ben erg nieuwsgierig naar de ring van Zinzi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke cadeautjes! Ciaté & Lauren Conrad boek wil ik ook wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat heb je veel mooie cadeautjes gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke cadeautjes! Je bent flink verwend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke dingen, vooral die adventskalender van Ciate vind ik héél tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een leuke cadeautjes allemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw je hebt lekker veel gekregen zeg :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jeetje wat heb je veel leuke dingen gekregen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw wat een leuke dingen!!
  en wat leuk hè die advent kalender van CIATE, heb hem ook gekregen en ben er erg blij mee!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat is inderdaad wel meer dan een kleinigheidje, wat een hoop! Ik ben vooral benieuwd naar de Lush spullen, ik ben gek op Lush. :) Ik heb zelf een hoop snoepgoed gehad waar ik een jaar mee vooruit kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik wist niet dat Lauren Conrad meerdere boeken had geschreven! Leuke kadootjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. oehh lucky you! ben benieuwd naar de Kardashian dingetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben zelf heel erg benieuwd naar het boek van Lauren. Die kalender is ook zo gaaf!
  Je kunt op mijn site een statement ketting winnen, doe je mee?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat ontzettend leuk! Je bent wel verwend zeg!
  Veel plezier ermee!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat ben je heerlijk verwend door sinterklaas ;) super gave dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke dingen! Die adventskalender is toch wel mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wow zeg, zo'n geweldige dingen allemaal! En zo tof dat je toch nog veel kreeg ook al was dat niet het plan.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw wat een leuke spulletjes heb je gehad! x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw leuke spulletjes heb je gehad! x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuke spulletjes! Zelf wil ik het beautyboek van lauren conrad ook graag ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke cadeaus! Het boek van Lauren Conrad wil ik ook graag hebben en Lush is altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw leuke dingen heb je gekregen! Ik wil ook graag het Beauty boek van Lauren.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh, you have the blue version of the advent calendar <3
  I would have preferred that too, but in Italy arrived just the red one :(

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik ben zo jaloers op de advent kalender!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Super leuke dingen heb je gekregen. Dat boek van lauren Conrad is echt super !! Hopelijk ga je het snel lezen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Er komt zeker een artikeltje over en moet zeggen dat ik al ben begonnen. :)

   Verwijderen
 34. Leuke cadeaus heb je van de Sint gekregen!!
  Ik heb zelf ook het Style en Beauty boek van Lauren Conrad en de andere boeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Zo zo, jij bent verwend zeg door Sinterklaas c:
  Leuke cadeautjes hoor ^^ Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 36. wat veel, tof! die lakjes van ciate die daarin zitten zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Jeetje! Sint is inderdaad erg gul geweest bofkont! Nou ik ben benieuwd naar de lakjes van Ciate.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oeeh leuke cadeautjes heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. wauw echt zoveel mooie en leuke dingetjes en veel van lush! wauw

  BeantwoordenVerwijderen